Sayfa 1/3 123 SonSon
490 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Un ve Unlu Mamüller

  1. kraker reçetesi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 13-10-2018 08:33
    bisküvi üretimi, kraker, reçete, unlu mamuller
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 51
    13-10-2018, 08:33 Son mesaja git
  2. Kruvasan reçetesi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 13-10-2018 08:30
    bisküvi üretimi, kruvasan, unlu mamuller
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 20
    13-10-2018, 08:30 Son mesaja git
  3. Staj

    Konu Bilgileri: yasin_ , 21-09-2018 09:46
    gida, staj
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 135
    21-09-2018, 09:46 Son mesaja git
  4. Post Makarna Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: yktssl , 10-04-2014 12:55
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3.458
    07-05-2018, 09:25 Son mesaja git
  5. Yağli tohumlardan un eldesi

    Konu Bilgileri: MKDDS01 , 01-04-2018 14:52
    tohumlardan, yaĞli
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 333
    01-04-2018, 14:52 Son mesaja git
  6. Thumbs up Tahıl işleme teknolojisi uygulama

    Konu Bilgileri: Pisipisicikkkkk , 10-03-2018 13:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 346
    10-03-2018, 13:07 Son mesaja git
  7. Öğütme Teknlojisi Kitabı

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 28-02-2018 14:13
    kitabı, öğütme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 297
    28-02-2018, 14:13 Son mesaja git
  8. Ekmekle İlgili Bilimsel Çalışmalar

    Konu Bilgileri: uygar_akgul , 15-09-2012 11:32
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.794
    27-02-2018, 11:13 Son mesaja git
  9. Kek Unu Üretimi

    Konu Bilgileri: arben2013 , 26-02-2018 11:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 328
    26-02-2018, 11:04 Son mesaja git
  10. Cool gofret kek bisküvi akış şemaları hk

    Konu Bilgileri: deserteagle , 19-02-2018 14:26
    akış semaları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 335
    19-02-2018, 14:26 Son mesaja git
  11. gofret kek bisküvi akış şeması

    Konu Bilgileri: deserteagle , 09-02-2018 15:16
    gofret, kek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 453
    18-02-2018, 16:09 Son mesaja git
  12. Un ve Ekmekte Yaşlandırma Testleri

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 16-02-2018 10:00
    dayanıklılık, ekmek, yaşlandırma
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 331
    16-02-2018, 10:00 Son mesaja git
  13. Börek Dondurmak Ve Gıda Sağlığı

    Konu Bilgileri: kmltyln , 14-01-2018 20:57
    börek, dondurmak
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 401
    16-01-2018, 07:46 Son mesaja git
  14. Un fabrikalari

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 06-01-2018 09:01
    fabrikalari, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 410
    06-01-2018, 09:01 Son mesaja git
  15. Un Akın Şeması Anlatım

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 03-01-2018 11:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 344
    03-01-2018, 11:00 Son mesaja git
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 4.469
    03-12-2017, 13:02 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 405
    02-12-2017, 12:55 Son mesaja git
  16. simit şerbeti

    Konu Bilgileri: mlktn , 29-11-2017 11:21
    simit, şerbeti
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 399
    29-11-2017, 11:21 Son mesaja git
  17. Post Malt Hk.

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 15-11-2017 09:16
    hk., malt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 388
    15-11-2017, 14:13 Son mesaja git
  18. Post Unda Farinograf Analizi

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 15-11-2017 10:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 455
    15-11-2017, 10:58 Son mesaja git
  19. Galeta ekmeği

    Konu Bilgileri: mlktn , 13-11-2017 06:36
    ekmeği, galeta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 337
    13-11-2017, 06:36 Son mesaja git
  20. Post Ekmek, un, ekmek mayasi, firin ürünleri

    Konu Bilgileri: muratsurez , 05-10-2017 15:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 721
    05-10-2017, 15:42 Son mesaja git
  21. Ekmek Çeşitleri Üretim Akış Şemaları

    Konu Bilgileri: mehmetnezir , 21-08-2017 15:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 857
    21-08-2017, 15:16 Son mesaja git
  22. Unlu mamüller kontrol formu

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 09-08-2017 14:32
    mamüller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 606
    09-08-2017, 14:32 Son mesaja git
  23. ekmek

    Konu Bilgileri: Eminyedikardes , 15-07-2017 13:40
    ekmek, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 553
    15-07-2017, 13:40 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 4.884
    18-05-2017, 13:47 Son mesaja git
  24. buğday öğütme

    Konu Bilgileri: mehmetirwan , 26-03-2017 18:25
    buğday, hububat
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 547
    26-03-2017, 18:25 Son mesaja git
  25. SD Matic - Zedelenmiş Nişasta

    Konu Bilgileri: Serdar , 01-04-2009 15:36
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4.377
    04-01-2017, 16:38 Son mesaja git
  26. kepek eklenmiş tahıl urunlerı

    Konu Bilgileri: umutcorak , 29-12-2016 10:15
    kepek, tahıl
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 547
    29-12-2016, 10:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 527
    26-12-2016, 14:03 Son mesaja git
  27. Exclamation Külah Üretimi

    Konu Bilgileri: daydi , 29-10-2016 21:31
    kÜlah, kütle denkliği, mamülleri, unlu, üretim akış şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 896
    29-10-2016, 21:31 Son mesaja git
  28. Un Üretimi

    Konu Bilgileri: yunus52 , 28-09-2016 22:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 798
    28-09-2016, 22:10 Son mesaja git
  29. Unda Nişasta Tayini (molibdat ile)

    Konu Bilgileri: Serdar , 01-04-2009 13:57
    (molibdat, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, ile), mühendisligi, nişasta, sektörü, tayini, unda, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 7.122
    29-08-2016, 13:05 Son mesaja git
  30. Artaş Un Fabrikası Tehlike Analizleri ve Planları

    Konu Bilgileri: sumeyra , 11-06-2016 12:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.175
    11-06-2016, 12:53 Son mesaja git
  31. Tahıl Kimyası-Enzim (Yüksek Lisans Ders Notu)

    Konu Bilgileri: Siyah-Beyaz , 14-01-2010 16:44
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.839
    06-03-2016, 18:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.051
    22-02-2016, 11:29 Son mesaja git
  32. Nişastanın Retrogradasyonu

    Konu Bilgileri: egegıda , 29-12-2015 22:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 993
    29-12-2015, 22:29 Son mesaja git
  33. Çavdar Ekmeği Üretimi

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 937
    24-12-2015, 23:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 875
    11-12-2015, 10:50 Son mesaja git
  34. Post tahıl işleme teknolojisi ve Laboratuvar analizleri

    Konu Bilgileri: Nurside , 03-11-2015 13:37
    işleme, tahıl
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.104
    03-11-2015, 13:47 Son mesaja git
  35. Post eti gıda

    Konu Bilgileri: alimurat , 23-09-2015 10:11
    eti, gıda, yönetim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.068
    23-09-2015, 10:11 Son mesaja git
  36. Unlu Mamüller İş Akış Şemaları

    Konu Bilgileri: brucella , 21-09-2015 16:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.922
    21-09-2015, 16:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 909
    16-09-2015, 14:17 Son mesaja git
  37. Un Hakkındaki Tüm Terimler

    Konu Bilgileri: burcukaya , 13-09-2015 18:56
    hakkındaki, tüm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.244
    13-09-2015, 18:56 Son mesaja git
  38. Bisküvi Üretimi

    Konu Bilgileri: irem* , 09-09-2015 09:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.043
    09-09-2015, 09:31 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 843
    29-08-2015, 01:31 Son mesaja git
  39. Fırın Ürünlerinde Enzim Uygulamaları

    Konu Bilgileri: mandalin26 , 03-08-2015 13:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.037
    03-08-2015, 13:53 Son mesaja git
  40. Çırpılarak Yapılan Hamurlar

    Konu Bilgileri: huggur , 06-07-2015 22:51
    gida, yapılan
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.297
    06-07-2015, 22:51 Son mesaja git
  41. Taşındı: pastanede çalışan arkadaşlar yardım lütfen !

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-06-2015 14:43
    arkadaşlar, çalışan
    •  
    •  
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.041
    05-06-2015, 09:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.127
    27-05-2015, 12:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.093
    22-05-2015, 18:30 Son mesaja git
  42. Post Un Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: gamze2772 , 29-02-2012 22:36
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.797
    02-05-2015, 15:40 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 990
    24-04-2015, 15:21 Son mesaja git
  43. Smile Kek-Kraker Üretim Teknolojisi Slayt

    Konu Bilgileri: esra54 , 09-07-2009 15:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kek-kraker, mühendisligi, sektörü, slayt, teknolojisi, videolari, üretim
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 4.696
    22-04-2015, 19:30 Son mesaja git
  44. Smile Firik&bulgur

    Konu Bilgileri: kkorkmaz , 18-03-2015 21:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 936
    18-03-2015, 21:47 Son mesaja git
  45. Post Makarna Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: isoclskn , 25-02-2015 22:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.731
    25-02-2015, 22:51 Son mesaja git
  46. Post Tahıl ve Ürünlerinde Oksidasyon

    Konu Bilgileri: daddy , 23-01-2015 13:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.126
    23-01-2015, 13:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    13-01-2015, 11:15 Son mesaja git
  47. Endüstriyel Mantı Üretimi

    Konu Bilgileri: Çiğdem Coşkun , 18-11-2014 17:22
    2 Sayfa
    1 2
    endüstriyel, mantı
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 2.877
    12-01-2015, 10:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.353
    03-01-2015, 19:07 Son mesaja git
  48. Thumbs up Tahılların Depolanması

    Konu Bilgileri: sinan_4402 , 29-12-2014 20:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    29-12-2014, 20:14 Son mesaja git
  49. unlu mamüllerde çalışan acemi mühendis

    Konu Bilgileri: gulin , 23-12-2014 14:40
    form, mühendis, unlu mamül, yardım, yufka
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.116
    27-12-2014, 08:44 Son mesaja git
  50. cereal technology

    Konu Bilgileri: sdfsss , 26-12-2014 19:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.089
    26-12-2014, 19:59 Son mesaja git
  51. buğdayın öğütülmesi

    Konu Bilgileri: ciyager , 30-11-2014 00:01
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.189
    01-12-2014, 10:29 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 4.503
    18-11-2014, 17:41 Son mesaja git
  52. Feasibility Report (Fizibilite Raporu)

    Konu Bilgileri: mvts , 12-11-2014 12:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.135
    12-11-2014, 12:34 Son mesaja git
  53. Tarhana

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02-11-2014 14:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.363
    02-11-2014, 14:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.088
    02-11-2014, 14:33 Son mesaja git
  54. ekmek hastalıkları rope

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02-11-2014 14:27
    ekmek, hastalıkları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.036
    02-11-2014, 14:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.355
    02-11-2014, 14:16 Son mesaja git
  55. Glutensiz Makarna Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02-11-2014 14:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.474
    02-11-2014, 14:07 Son mesaja git
  56. tahin helvası

    Konu Bilgileri: eren55 , 21-10-2014 23:18
    helvası, tahin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 985
    21-10-2014, 23:18 Son mesaja git
  57. Cool bisküvi üretim tekn.

    Konu Bilgileri: yavuz7779 , 22-04-2009 13:47
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.512
    15-10-2014, 11:32 Son mesaja git
  58. Tahıl-Bebek İlişkisi

    Konu Bilgileri: sevda selin , 13-10-2014 20:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 923
    13-10-2014, 20:57 Son mesaja git
  59. modifiye nişastanın analitik uygulamaları

    Konu Bilgileri: busrayilmaz , 08-09-2011 15:25
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.367
    17-09-2014, 08:51 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    12-08-2014, 21:38 Son mesaja git
  60. Fırıncılık Ürünlerinde Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: devolkan , 19-05-2014 20:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.229
    19-05-2014, 20:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.302
    24-04-2014, 17:23 Son mesaja git
  61. Ekmek Hata ve Kusurlarları

    Konu Bilgileri: sagrar , 23-04-2014 20:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.241
    23-04-2014, 20:53 Son mesaja git
  62. Ekmek hata ve kusurlari

    Konu Bilgileri: sagrar , 23-04-2014 11:48
    ekmek, hata
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.382
    23-04-2014, 11:48 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.712
    12-04-2014, 11:16 Son mesaja git
  63. Glutensiz Ürünlerde Kalite Problemleri

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04-03-2014 10:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.165
    04-03-2014, 10:05 Son mesaja git
  64. Glutensiz Ürün Üretiminde Bazı Uygulamalar

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04-03-2014 10:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.106
    04-03-2014, 10:03 Son mesaja git
  65. Glutensiz Makarna

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04-03-2014 08:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.016
    04-03-2014, 08:22 Son mesaja git
  66. Yem analizi

    Konu Bilgileri: ilhans2001 , 02-03-2014 00:15
    analizi, yem
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 912
    02-03-2014, 00:15 Son mesaja git
  67. makarna üretiminde kullanılan analizler

    Konu Bilgileri: billurfb , 01-03-2014 20:18
    makarna, Üretiminde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    01-03-2014, 20:18 Son mesaja git
  68. Nuh'un Ankara Makarna Staj Raporu

    Konu Bilgileri: fremd_2210 , 27-10-2013 13:20
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.827
    01-03-2014, 20:09 Son mesaja git
  69. Fırınlarda Risk Analizi

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 22-02-2014 18:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.483
    22-02-2014, 18:17 Son mesaja git
  70. Ekmekte Rope Hastaliği

    Konu Bilgileri: tstk , 20-02-2014 12:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.210
    20-02-2014, 12:42 Son mesaja git
  71. Ekmek Hataları

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 17-02-2014 11:15
    ekmek, hataları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.389
    17-02-2014, 11:15 Son mesaja git
  72. Tahılların Depolanması

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13-02-2014 10:19
    depolanması, tahılların
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.620
    13-02-2014, 10:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 872
    13-02-2014, 10:17 Son mesaja git
  73. şeker kağıdı nasıl yapılır

    Konu Bilgileri: cemiluzuh , 01-02-2014 20:58
    kağıdı, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.201
    06-02-2014, 10:07 Son mesaja git
  74. Farinograf denemesi

    Konu Bilgileri: renas , 27-01-2014 19:24
    farinograf analizi, hamur yoğurma
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.261
    29-01-2014, 11:16 Son mesaja git
  75. Post Tahılların Beslenmedeki Önemi

    Konu Bilgileri: damlabilecen , 27-01-2014 23:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.872
    27-01-2014, 23:04 Son mesaja git
  76. Post Makarna Hammaddesi ve Üretimi

    Konu Bilgileri: Atalay , 03-07-2008 11:14
    dergisi, gida, haberleri, hammaddesi, ilanlari, makarna, mühendisligi, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 26.305
    15-01-2014, 15:31 Son mesaja git
  77. Ruşeym Sunum

    Konu Bilgileri: İSTANBUL , 23-11-2012 08:24
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.357
    14-01-2014, 12:23 Son mesaja git
  78. Pastacılıkta Kullanılan Özel Hammaddeler

    Konu Bilgileri: cakabey , 12-01-2014 02:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.371
    12-01-2014, 02:33 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 971
    05-01-2014, 18:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 993
    21-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  79. makarna

    Konu Bilgileri: kokorec , 18-12-2013 23:06
    gida, makarna
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.198
    18-12-2013, 23:06 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.136
    17-12-2013, 12:18 Son mesaja git
  80. Ekmek ve Ekmek Çeşitleri (Sunum)

    Konu Bilgileri: yaso1976 , 06-12-2013 22:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.845
    06-12-2013, 22:59 Son mesaja git
  81. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: Rabia Başoğlu , 05-12-2013 00:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.576
    05-12-2013, 00:46 Son mesaja git
  82. Ekmekte Kullanılan Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: hilalkeles_08 , 28-11-2013 00:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.022
    28-11-2013, 00:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.293
    28-11-2013, 00:34 Son mesaja git
  83. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: hilalkeles_08 , 28-11-2013 00:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.523
    28-11-2013, 00:28 Son mesaja git
  84. unlu mamuller tehlike analiz raporu

    Konu Bilgileri: burjuvaSS , 21-11-2013 05:17
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.583
    21-11-2013, 05:17 Son mesaja git
  85. Durum Buğdayının Teknolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: madmizah , 20-11-2013 15:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.253
    20-11-2013, 15:51 Son mesaja git
  86. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: nilgunbas , 15-11-2013 14:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.411
    15-11-2013, 14:12 Son mesaja git
  87. Ekşili Bisküvi Üretimi

    Konu Bilgileri: selimgida , 21-10-2013 17:29
    ekşili bisküvi, şeker ve tuz sorunu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 962
    22-10-2013, 12:36 Son mesaja git
  88. Acil: Baklava

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 02-10-2013 19:57
    baklava, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.261
    06-10-2013, 19:34 Son mesaja git
  89. Un ürünleri prosesi

    Konu Bilgileri: yeni , 06-10-2013 12:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.510
    06-10-2013, 12:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.402
    01-10-2013, 16:47 Son mesaja git
  90. Ekmegin Pastörizasyonu

    Konu Bilgileri: Arzu Yazıcı , 06-03-2008 22:25
    dergisi, ekmegin, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pastörizasyonu, sektörü, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.804
    07-09-2013, 13:02 Son mesaja git
  91. un haccp

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 26-08-2013 12:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.406
    26-08-2013, 12:23 Son mesaja git
  92. Hamurun Reolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: sedaak , 20-06-2012 16:38
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.911
    24-08-2013, 08:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.160
    08-05-2013, 13:38 Son mesaja git
  93. Öğütme Prosesi Ve Un Verimi

    Konu Bilgileri: elfida123 , 06-05-2013 00:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.831
    06-05-2013, 00:32 Son mesaja git
  94. Ekmekle İlgİlİ yenİ dÜzenleme ve ambalajlama

    Konu Bilgileri: qwerty67 , 23-04-2013 16:30
    ekmekle, İlgİlİ
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.150
    23-04-2013, 16:30 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4.448
    04-04-2013, 11:23 Son mesaja git
  95. Ekmeğin besin değeri ve beslenmedeki önemi

    Konu Bilgileri: ertugay , 26-03-2013 13:44
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.688
    04-04-2013, 11:19 Son mesaja git
  96. Ekmek Yapım İşlemleri

    Konu Bilgileri: bsraerdgn , 29-03-2013 23:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.578
    29-03-2013, 23:32 Son mesaja git
  97. Bugday Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Konu Bilgileri: uburcu , 28-03-2013 13:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.315
    28-03-2013, 13:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.644
    26-03-2013, 13:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.496
    26-03-2013, 13:37 Son mesaja git
  98. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: sibelkural , 16-09-2007 16:10
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 4.450
    15-03-2013, 19:23 Son mesaja git
  99. ekmek fermentasyonu (megep)

    Konu Bilgileri: mutlu_571 , 12-03-2013 17:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    12-03-2013, 17:01 Son mesaja git
  100. Thumbs up Ekmek Teknolojisi Sunum

    Konu Bilgileri: mrymaydn , 03-03-2013 23:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.413
    03-03-2013, 23:29 Son mesaja git
  101. Fırın Ürünleri İçin Doğal Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 11-01-2013 11:37
    doğal, fırin, gida, katki, maddelerİ, urunlerı, İÇİn
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.319
    11-01-2013, 11:37 Son mesaja git
  102. Buğday Temizleme

    Konu Bilgileri: dryha , 06-01-2013 19:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.481
    06-01-2013, 19:53 Son mesaja git
  103. örnek ekmek fırını veri akış şeması

    Konu Bilgileri: ahmetmaranki , 29-12-2012 15:42
    akış, context ve level 0, ekmek, ekmek fırını, fırını, gida, ornek, veri, şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.032
    29-12-2012, 15:42 Son mesaja git
  104. un ve unlu mamüller teknolojisi

    Konu Bilgileri: nicle , 26-12-2012 20:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.393
    26-12-2012, 20:47 Son mesaja git
  105. makarna hakkında

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 23-12-2012 17:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.131
    23-12-2012, 17:19 Son mesaja git
  106. Post Fırıncılık Sektöründe Muhafaza Yöntemleri

    Konu Bilgileri: bertan , 23-12-2012 01:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.333
    23-12-2012, 01:53 Son mesaja git
  107. Ekmek Üretim Teknolojisi (SUNUM)

    Konu Bilgileri: AkSeA , 19-12-2012 23:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.377
    19-12-2012, 23:25 Son mesaja git
  108. Hububat Ve Hububat Ürünleri Analizleri

    Konu Bilgileri: ahmet_musa , 14-12-2012 17:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.473
    14-12-2012, 17:59 Son mesaja git
  109. maya üretimi hakkında paylaşalım

    Konu Bilgileri: cooner , 22-02-2010 11:05
    dergisi, gida, haberleri, hakkında, ilanlari, maya, mühendisligi, paylaşalım, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.643
    12-12-2012, 10:08 Son mesaja git
  110. Hububat sektörünün dünya ve türkiyedeki durumu

    Konu Bilgileri: derya008 , 11-12-2012 16:24
    dunya, durumu, gida, hububat, sektorunun, turkiyedeki
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.289
    11-12-2012, 16:24 Son mesaja git
  111. Hububat Teknolojisi

    Konu Bilgileri: mmustafaekin , 22-11-2012 19:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.501
    22-11-2012, 19:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.867
    22-11-2012, 17:55 Son mesaja git
  112. börek çeşidi

    Konu Bilgileri: aytekinyavuz , 20-11-2012 16:28
    borek, ceşidi, gida, kolay börek yapımı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.156
    20-11-2012, 16:28 Son mesaja git
  113. pseudo tahıllar

    Konu Bilgileri: gkuru , 13-11-2012 21:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.447
    13-11-2012, 21:24 Son mesaja git
  114. Quality Part Of Bread Manufacturing

    Konu Bilgileri: ilhanhatice , 18-10-2012 11:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 979
    18-10-2012, 11:52 Son mesaja git
  115. Tarhana (Sunum)

    Konu Bilgileri: melodi ışık , 10-10-2012 23:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.782
    10-10-2012, 23:23 Son mesaja git
  116. Thumbs up Milföy Üretimi

    Konu Bilgileri: ihsangönül42 , 10-10-2012 14:33
    gida, milfoy, milföy hazırlama, uretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.124
    10-10-2012, 14:33 Son mesaja git
  117. ekmek mayası ürettim teknolojisi

    Konu Bilgileri: gencosman1453 , 09-10-2012 20:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.329
    09-10-2012, 20:20 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.771
    15-09-2012, 11:08 Son mesaja git
  118. Makarna Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: byengineer , 31-08-2012 12:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.303
    31-08-2012, 12:00 Son mesaja git
  119. Tahıl Ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü

    Konu Bilgileri: ANALİTİK , 05-08-2012 18:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.347
    05-08-2012, 18:14 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.038
    01-08-2012, 14:59 Son mesaja git
  120. ekmek üretiminde kullanılan katkı maddeleri

    Konu Bilgileri: sahdarms , 27-07-2012 07:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.595
    27-07-2012, 07:11 Son mesaja git
  121. Tam Buğday Unu ve Fonksiyonel Özellikleri

    Konu Bilgileri: food.engineer , 25-07-2012 08:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.854
    25-07-2012, 08:30 Son mesaja git
  122. Post Yufka, Turkish bread

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 18-07-2012 23:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.324
    18-07-2012, 23:58 Son mesaja git
  123. Post Bazlama

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 15-07-2012 00:11
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.250
    18-07-2012, 16:27 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.607
    29-06-2012, 20:14 Son mesaja git
  124. Purifikasyon (İrmik Temizleme) Sistemi

    Konu Bilgileri: GİZEMERDEM , 05-03-2012 15:50
    (İrmik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purifikasyon, sektörü, sistemi, temizleme), videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.274
    18-06-2012, 01:06 Son mesaja git
  125. Ekmek Hamuru Hazırlama

    Konu Bilgileri: selocan , 17-06-2012 12:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.601
    17-06-2012, 12:25 Son mesaja git
  126. Bulgur Üretim İş Akış Şeması

    Konu Bilgileri: noshiddet , 14-06-2012 16:30
    akış, bulgur, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, üretim, şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.662
    14-06-2012, 16:30 Son mesaja git
  127. Ekmek Üretim Teknolojisi Sunumu

    Konu Bilgileri: mehmetatabay78 , 22-05-2012 21:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.371
    22-05-2012, 21:50 Son mesaja git
  128. Ambar zararlıları güzel bir slayt

    Konu Bilgileri: ertugay , 16-04-2012 15:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.090
    16-04-2012, 15:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.637
    01-04-2012, 15:49 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.687
    21-03-2012, 12:43 Son mesaja git
  129. Ekmek Üretimi

    Konu Bilgileri: geankoplis , 18-03-2012 18:11
    dergisi, ekmek, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.843
    18-03-2012, 18:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.973
    14-03-2012, 13:23 Son mesaja git
  130. Bisküvi Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: kronik_kararsız , 27-05-2010 21:12
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 5.426
    11-03-2012, 09:40 Son mesaja git
  131. Cereals and Cereal Products

    Konu Bilgileri: whitehsn , 06-03-2012 13:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.013
    06-03-2012, 13:28 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.473
    04-03-2012, 19:19 Son mesaja git
  132. Pastane Üretİm İznİ baŞvurusu belgelerİ

    Konu Bilgileri: ayhan4104 , 04-03-2012 12:41
    PASTAHANE ,ÜRETİM İZNİ ,GEREKLİ BELGELER
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.871
    04-03-2012, 12:41 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.431
    29-02-2012, 14:13 Son mesaja git
  133. Ekmek Yapım Teknolojisi

    Konu Bilgileri: _ozi_ , 21-02-2012 16:45
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.285
    24-02-2012, 21:33 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.178
    24-02-2012, 16:21 Son mesaja git
  134. Ekmek Hamuru (Bread Dough Mixing) - Temel İşlemler

    Konu Bilgileri: tugcan , 22-02-2012 01:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.348
    22-02-2012, 01:17 Son mesaja git
  135. Development and Optimization of Bread Improver

    Konu Bilgileri: akinadibelli , 18-02-2012 09:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    18-02-2012, 09:42 Son mesaja git
  136. ekmek çeşitleri

    Konu Bilgileri: ado44 , 17-02-2012 14:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.350
    17-02-2012, 14:59 Son mesaja git
  137. Thumbs up bisküvi hakkında

    Konu Bilgileri: isaakin , 24-12-2011 13:46
    bisküvi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.290
    24-12-2011, 14:14 Son mesaja git
  138. Makarna Üretimi

    Konu Bilgileri: m.ertem , 15-11-2011 14:44
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.411
    16-12-2011, 23:34 Son mesaja git
  139. TPA - Gıdalarda Yapı Analizleri (Tekstür)

    Konu Bilgileri: züm , 12-12-2011 22:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.992
    12-12-2011, 22:12 Son mesaja git
  140. Tahıl Laboratuvarında Kullanılan Bazı Cihazlar

    Konu Bilgileri: züm , 12-12-2011 22:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.495
    12-12-2011, 22:10 Son mesaja git
  141. Exclamation Hamurun Reolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: ankr , 02-12-2011 00:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.897
    02-12-2011, 00:29 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.992
    01-12-2011, 19:17 Son mesaja git
  142. Post Unlu Mamuller Hijyen Eğitimi

    Konu Bilgileri: mryozny , 29-11-2011 10:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.444
    29-11-2011, 10:34 Son mesaja git
  143. numune alma işlemleri

    Konu Bilgileri: merve_d , 23-11-2011 16:12
    alma, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemleri, mühendisligi, numune, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.805
    23-11-2011, 16:12 Son mesaja git
  144. Ekmek Prosesi ve Kalite Değerlendirmesi

    Konu Bilgileri: #vildan# , 20-11-2011 13:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.363
    20-11-2011, 13:12 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.449
    16-11-2011, 17:13 Son mesaja git
  145. Ekmek Üretimi ve Ekmeğin Bileşimi

    Konu Bilgileri: m.ertem , 15-11-2011 14:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.031
    15-11-2011, 14:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.473
    06-10-2011, 13:42 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.706
    17-09-2011, 17:34 Son mesaja git
  146. bisküvi staj raporu

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 01:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.105
    17-09-2011, 01:22 Son mesaja git
  147. wheat flour analysis in food industry

    Konu Bilgileri: bunyamin-027 , 28-08-2011 17:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.667
    28-08-2011, 17:16 Son mesaja git
  148. Tehlike Analizi (Unlu Mamuller)

    Konu Bilgileri: cengizyıldırım , 16-08-2011 11:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.197
    16-08-2011, 11:35 Son mesaja git
  149. simit yüzde bileşimi

    Konu Bilgileri: buketçallı , 20-07-2011 15:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.242
    20-07-2011, 15:33 Son mesaja git
  150. laminated products

    Konu Bilgileri: gamze85 , 12-07-2011 14:33
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, laminated, mühendisligi, products, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.278
    12-07-2011, 14:33 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.795
    09-07-2011, 22:23 Son mesaja git
  151. Ekmek Yapımı

    Konu Bilgileri: neslis , 08-07-2011 15:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.826
    08-07-2011, 15:42 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.615
    06-07-2011, 17:01 Son mesaja git
  152. baklavalık yufka

    Konu Bilgileri: nejla , 17-06-2011 16:17
    baklavalık yufka
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.763
    17-06-2011, 16:17 Son mesaja git
  153. arap kadayıfı

    Konu Bilgileri: nejla , 17-06-2011 16:14
    arap kadayıfı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.467
    17-06-2011, 16:14 Son mesaja git
  154. Thumbs up Unlu Mamüllerde Aktif Paketleme Teknolojisi

    Konu Bilgileri: u.abay , 15-06-2011 23:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.827
    15-06-2011, 23:06 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed