Sayfa 1/4 123 ... SonSon
740 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 554
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  2. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 134
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  3. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 176
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  4. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 219
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  5. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 2.402
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 154
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 577
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  6. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 12.648
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  7. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 202
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  8. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 221
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  9. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 474
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  10. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 284
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  11. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 287
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  12. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 652
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  13. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 459
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  14. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 353
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  15. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.220
    13-11-2017, 11:41 Son mesaja git
  16. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 688
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  17. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 730
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  18. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 917
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  19. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 383
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  20. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 315
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  21. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 449
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
    • Yorum: 17
    • Görüntüleme: 2.530
    22-06-2017, 10:46 Son mesaja git
  22. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 689
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 533
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.399
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  23. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 409
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  24. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 376
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 638
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  25. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 475
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  26. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 495
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  27. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 467
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 921
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  28. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.026
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  29. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 713
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  30. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 569
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  31. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 534
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  32. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 544
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 594
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  33. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 642
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  34. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 674
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 6.798
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  35. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 4.226
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 848
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  36. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 595
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  37. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 834
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  38. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 707
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  39. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 7.868
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  40. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 690
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  41. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 879
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  42. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 812
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  43. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 6.420
    29-05-2016, 18:12 Son mesaja git
  44. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 1.505
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  45. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 786
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.564
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.099
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  46. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 771
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  47. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 608
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 654
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  48. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.876
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  49. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 2.189
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  50. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 1.751
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  51. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 727
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  52. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 629
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  53. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.266
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  54. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.726
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  55. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 977
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  56. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.106
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  57. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 11.662
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  58. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 835
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  59. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 799
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  60. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 789
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  61. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.299
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  62. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 839
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  63. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 3.632
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  64. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 798
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  65. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 641
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 783
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  66. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 953
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  67. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 775
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  68. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 907
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  69. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 933
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 836
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  70. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 1.394
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  71. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 820
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  72. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.837
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  73. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 720
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  74. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 970
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  75. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 712
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  76. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.031
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  77. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.061
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  78. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.050
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  79. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.068
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  80. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.107
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  81. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.100
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  82. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 810
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  83. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 708
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  84. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 742
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  85. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 968
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  86. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.013
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  87. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.184
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  88. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.687
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  89. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.088
    Tan
    13-06-2015, 15:12 Son mesaja git
  90. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 898
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 914
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  91. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.128
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  92. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 840
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 772
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 869
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  93. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.152
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  94. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.120
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  95. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 702
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  96. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 763
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  97. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.045
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  98. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.016
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  99. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 886
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  100. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 759
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  101. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 745
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  102. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 827
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  103. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.338
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  104. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.206
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  105. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.043
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  106. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.046
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  107. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 890
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  108. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 876
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  109. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 859
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  110. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 900
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.175
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 785
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.824
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  111. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 971
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  112. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.492
    06-02-2015, 16:47 Son mesaja git
  113. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.716
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  114. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.314
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  115. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 4.993
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  116. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.119
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  117. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 759
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  118. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.176
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  119. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 976
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  120. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 807
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  121. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.051
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  122. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.142
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  123. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.303
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 960
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  124. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.696
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.079
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.479
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  125. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  126. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.441
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  127. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.430
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  128. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 928
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  129. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 811
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  130. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 825
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  131. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 37.343
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  132. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.058
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  133. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 982
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  134. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.133
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  135. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 7.747
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  136. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.688
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.276
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  137. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 3.883
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  138. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 3.781
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  139. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.690
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 834
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  140. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.745
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  141. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.139
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  142. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.028
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 872
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  143. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 999
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.105
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  144. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 968
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  145. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.904
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  146. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 895
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 750
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  147. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.202
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  148. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.045
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.017
    27-09-2013, 16:56 Son mesaja git
  149. Kurabiye fabrikasi

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 935
    24-09-2013, 17:47 Son mesaja git
  150. yemek sektörü analizleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.104
    29-08-2013, 09:28 Son mesaja git
  151. Ayranda sünme sorunu yardım

    Konu Bilgileri: theowl , 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.128
    20-08-2013, 15:15 Son mesaja git
  152. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Konu Bilgileri: angie , 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.372
    20-08-2013, 15:14 Son mesaja git
  153. yaz helvasında yüzey küflenmesi hakkında

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 28-07-2013 10:31
    helvasında, yaz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 984
    28-07-2013, 10:31 Son mesaja git
  154. Lokum üretiminde bazi sorunlar yasiyoruz.

    Konu Bilgileri: SweetSally , 14-07-2013 15:35
    lokum, lokum kalitesi, lokumda görülen sorunlar, lokumda nem, lokumda sorun, nisasta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.323
    19-07-2013, 22:45 Son mesaja git
  155. Elmada pektin tayini yardimm...

    Konu Bilgileri: ^^captain^^ , 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.376
    13-07-2013, 18:35 Son mesaja git
  156. Baharat " Boylama Analizi"

    Konu Bilgileri: Ahmet.Can , 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 935
    06-07-2013, 10:46 Son mesaja git
  157. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Konu Bilgileri: mnkilinc , 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.065
    21-06-2013, 17:05 Son mesaja git
  158. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Konu Bilgileri: dennis48 , 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.329
    21-06-2013, 16:31 Son mesaja git
  159. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.207
    21-06-2013, 15:48 Son mesaja git
  160. gül reçeli yardımmmmm

    Konu Bilgileri: esra_ , 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.266
    18-06-2013, 10:00 Son mesaja git
  161. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Konu Bilgileri: mrymaydn , 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.091
    07-06-2013, 19:27 Son mesaja git
  162. Salça Fabrikası Tasarımı

    Konu Bilgileri: ankebut46 , 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.788
    29-05-2013, 09:34 Son mesaja git
  163. yardım

    Konu Bilgileri: ayasar , 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.099
    28-04-2013, 20:50 Son mesaja git
  164. yemek analizleri

    Konu Bilgileri: bilana , 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 5.850
    25-04-2013, 21:09 Son mesaja git
  165. Karamel (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: robert , 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 868
    22-04-2013, 13:27 Son mesaja git
  166. Ayçiçek Yağı Ekipman (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: kadir aslanpay , 20-04-2013 13:20
    ayçiçek, yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 904
    21-04-2013, 20:45 Son mesaja git
  167. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Konu Bilgileri: dvkugk , 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.232
    18-04-2013, 21:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 950
    13-04-2013, 09:08 Son mesaja git
  168. kahvaltılık mısır gevreği

    Konu Bilgileri: gaziantep27 , 11-04-2013 04:20
    kahvaltılık, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.143
    11-04-2013, 04:20 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed