Sayfa 1/4 123 ... SonSon
760 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. domates haccp planı

    Konu Bilgileri: NİLAY61 , 13-11-2019 11:45
    domates, haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 345
    13-11-2019, 11:45 Son mesaja git
  2. Post acil durum ekibi atama yazısı

    Konu Bilgileri: Esra hanım , 20-10-2019 01:26
    acil, durum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 384
    20-10-2019, 01:26 Son mesaja git
  3. Question Yardımcı Olur Musunuz

    Konu Bilgileri: Tuba. , 26-09-2019 14:25
    olur, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 334
    26-09-2019, 14:25 Son mesaja git
  4. Turşu (yardım)

    Konu Bilgileri: sellinizmir , 30-03-2008 13:46
    (yardım), dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, turşu, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.930
    11-09-2019, 19:39 Son mesaja git
  5. Mesleki Yardımlaşma ve Tartışma

    Konu Bilgileri: simyac1978 , 11-09-2019 13:52
    gä±da mã¼h., okul taåÿä±ma yemekleri, okul yemekhaneleri, yemek fabrikalarä±
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 191
    11-09-2019, 13:52 Son mesaja git
  6. Geleneksel lokum üretimiii

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 05-09-2019 04:47
    geleneksel türk tatlıları, geleneksel üretim, lokum, lokum üretimi, lokumda görülen sorunlar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 201
    05-09-2019, 04:47 Son mesaja git
  7. irmik spesifikayon yardım...acil

    Konu Bilgileri: bseyda , 01-08-2019 13:12
    irmik, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 409
    01-08-2019, 13:12 Son mesaja git
  8. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.293
    29-07-2019, 18:20 Son mesaja git
  9. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.120
    06-07-2019, 06:08 Son mesaja git
  10. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03-05-2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 728
    03-05-2019, 05:00 Son mesaja git
  11. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.257
    21-03-2019, 16:20 Son mesaja git
  12. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15-03-2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 506
    15-03-2019, 17:30 Son mesaja git
  13. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15-03-2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 447
    15-03-2019, 13:01 Son mesaja git
  14. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08-02-2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 797
    08-02-2019, 12:40 Son mesaja git
  15. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08-02-2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 366
    08-02-2019, 12:33 Son mesaja git
  16. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01-02-2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 637
    05-02-2019, 10:38 Son mesaja git
  17. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28-01-2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 422
    28-01-2019, 14:11 Son mesaja git
  18. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25-01-2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 465
    25-01-2019, 11:08 Son mesaja git
  19. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 4.879
    16-01-2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 4.056
    09-01-2019, 09:55 Son mesaja git
  20. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 719
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  21. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 506
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  22. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 728
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  23. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8.010
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  24. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 827
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  25. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 920
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  26. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.028
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  27. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.484
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  28. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 799
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  29. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 820
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  30. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 858
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  31. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 3.886
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 870
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.212
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  32. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 15.514
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  33. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 936
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  34. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 845
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  35. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.132
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  36. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 861
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  37. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 899
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  38. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.496
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  39. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.088
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  40. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.200
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  41. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.323
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  42. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.416
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  43. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.871
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  44. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.034
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  45. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 897
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  46. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.068
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
  47. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.292
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.228
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.244
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  48. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.118
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  49. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.001
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.643
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  50. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.065
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  51. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.087
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  52. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.130
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.522
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  53. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.845
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  54. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.338
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  55. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.185
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  56. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.069
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  57. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.184
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.321
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  58. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.336
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  59. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.260
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 8.895
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  60. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 6.042
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.526
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  61. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.223
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  62. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.429
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  63. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.392
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  64. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 9.902
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  65. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.313
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  66. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.598
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  67. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.397
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  68. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 2.796
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  69. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.527
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.005
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.819
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  70. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.421
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  71. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.189
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  72. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.684
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  73. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.592
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  74. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.563
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  75. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.253
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  76. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.223
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  77. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.105
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  78. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.469
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  79. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.806
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  80. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.982
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  81. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 13.562
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  82. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.440
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  83. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.420
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  84. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.500
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  85. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2.103
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  86. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.476
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  87. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 7.158
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  88. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.447
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  89. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.284
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.417
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  90. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.606
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  91. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.305
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  92. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.499
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  93. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.542
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.501
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  94. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.366
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  95. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.456
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  96. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.687
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  97. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.337
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  98. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.728
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  99. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.303
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  100. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.749
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  101. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.821
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  102. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.632
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  103. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.776
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  104. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.751
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  105. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.729
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  106. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.340
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  107. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.276
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  108. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.363
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  109. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.627
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  110. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.568
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  111. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.881
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  112. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5.195
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  113. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.502
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.443
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  114. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.771
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  115. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.446
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.412
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.441
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  116. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.124
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  117. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.982
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  118. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.274
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  119. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.291
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  120. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.723
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  121. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.602
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  122. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.467
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  123. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.304
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  124. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.326
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  125. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.353
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  126. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.975
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  127. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.928
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  128. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.189
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  129. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.658
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  130. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.543
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  131. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.447
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  132. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.467
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  133. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.442
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.764
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.256
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.544
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  134. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.622
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  135. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.687
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  136. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.121
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  137. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 8.610
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  138. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.675
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  139. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.354
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  140. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.828
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  141. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.614
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  142. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.314
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  143. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.588
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  144. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.792
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  145. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.995
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.565
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  146. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.076
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.731
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.129
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  147. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.813
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  148. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.172
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  149. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.048
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  150. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.399
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  151. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.368
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  152. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.396
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  153. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 45.536
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  154. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.799
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.812
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  155. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.556
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  156. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.653
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  157. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 10.177
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  158. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.973
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.896
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  159. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.826
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  160. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 5.065
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  161. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.401
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.397
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  162. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.450
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  163. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.696
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  164. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.627
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.435
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  165. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.663
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.763
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  166. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.479
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  167. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.486
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  168. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.444
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.241
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  169. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.907
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  170. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.612
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed