Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 734 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Başlatan nurayc76, 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 11.880
    16-02-2018, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  2. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Başlatan noxarom, 15-02-2018 03:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    15-02-2018, 03:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 79
    11-02-2018, 04:23 son yazılan Mesajı göster
  3. zeytin üretiminde parti numarası

    Başlatan gidapeace, 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 317
    07-02-2018, 10:33 son yazılan Mesajı göster
  4. tuz üretimi

    Başlatan sevil öncü, 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 143
    08-01-2018, 21:28 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 125
    06-01-2018, 17:04 son yazılan Mesajı göster
  5. Sucukta küf

    Başlatan Gul Efe, 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 433
    01-01-2018, 05:15 son yazılan Mesajı göster
  6. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Başlatan nuraybursalı, 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 291
    28-12-2017, 09:10 son yazılan Mesajı göster
  7. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Başlatan tugcestz, 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 168
    19-12-2017, 19:24 son yazılan Mesajı göster
  8. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Başlatan okhan, 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 515
    13-11-2017, 11:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 530
    19-09-2017, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  9. Post Salamura Hesapları

    Başlatan kalliope, 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 597
    18-09-2017, 16:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 663
    18-09-2017, 10:05 son yazılan Mesajı göster
  10. Lütfen yardım

    Başlatan htkubra, 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 251
    14-09-2017, 11:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 181
    08-09-2017, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 320
    24-06-2017, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 2.195
    22-06-2017, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  11. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Başlatan vardante, 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 563
    17-05-2017, 16:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 385
    05-05-2017, 08:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.186
    18-04-2017, 16:06 son yazılan Mesajı göster
  12. Exclamation fındık kreması

    Başlatan delal.21, 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 269
    18-04-2017, 15:08 son yazılan Mesajı göster
  13. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Başlatan ugurkartal, 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 241
    13-04-2017, 20:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 451
    03-04-2017, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  14. pastanede çalışanlarrrrrr

    Başlatan trkntkn, 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 342
    28-03-2017, 14:12 son yazılan Mesajı göster
  15. Unhappy çok aciil cevaap

    Başlatan brkhlm0108, 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 370
    16-03-2017, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  16. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Başlatan trkntkn, 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 339
    01-03-2017, 10:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 778
    25-12-2016, 16:46 son yazılan Mesajı göster
  17. yumuşak şeker üretimi

    Başlatan faho, 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 795
    21-12-2016, 00:08 son yazılan Mesajı göster
  18. vidas cihazı

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 558
    12-12-2016, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  19. Salamura Yaprak Üretimi

    Başlatan vardante, 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 464
    01-12-2016, 12:13 son yazılan Mesajı göster
  20. Lightbulb Spirulina maxima

    Başlatan Müh. Hanım, 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 436
    19-11-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 414
    10-11-2016, 15:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 481
    31-10-2016, 20:40 son yazılan Mesajı göster
  21. Süt Hakkında Araştırmalar

    Başlatan IamGT, 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 493
    24-10-2016, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  22. Misir yaği üretim tesisi

    Başlatan fairth, 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 548
    18-10-2016, 12:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 6.345
    11-10-2016, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  23. Sorumlu yönetici

    Başlatan as0101, 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 3.875
    11-10-2016, 08:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 703
    04-09-2016, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  24. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Başlatan serengül, 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 451
    03-08-2016, 14:37 son yazılan Mesajı göster
  25. Sucuk

    Başlatan trkntkn, 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 726
    02-08-2016, 13:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 551
    01-08-2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  26. Ortam petrisi ve swap analizi

    Başlatan tunnish, 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 7.399
    10-07-2016, 23:10 son yazılan Mesajı göster
  27. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Başlatan frukojan, 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.030
    25-06-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
  28. Otel mutfaklari

    Başlatan NRDGZL, 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 577
    22-06-2016, 11:20 son yazılan Mesajı göster
  29. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Başlatan serengül, 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 722
    17-06-2016, 09:37 son yazılan Mesajı göster
  30. Termobakslar

    Başlatan kimyagerim.com, 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 679
    16-06-2016, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.956
    29-05-2016, 18:12 son yazılan Mesajı göster
  31. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Başlatan alican52, 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.288
    26-05-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 653
    24-05-2016, 16:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.220
    24-05-2016, 16:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 925
    18-05-2016, 14:34 son yazılan Mesajı göster
  32. peynir helvası üretim

    Başlatan cevriye, 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 621
    23-04-2016, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  33. benzalkanyum klorur

    Başlatan azamatpalvanov, 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 477
    21-04-2016, 19:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 516
    13-04-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  34. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Başlatan rennin, 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.703
    13-04-2016, 15:02 son yazılan Mesajı göster
  35. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Başlatan safir, 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1.910
    13-04-2016, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  36. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Başlatan oscar, 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.619
    05-04-2016, 12:49 son yazılan Mesajı göster
  37. Seker fabrikasi

    Başlatan sinya, 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 596
    05-04-2016, 07:26 son yazılan Mesajı göster
  38. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Başlatan foreveryoung35, 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 516
    30-03-2016, 20:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.053
    13-03-2016, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  39. Question Hazır Besiyeri

    Başlatan bilana, 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.549
    25-02-2016, 23:52 son yazılan Mesajı göster
  40. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 815
    15-02-2016, 16:59 son yazılan Mesajı göster
  41. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Başlatan alican52, 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 956
    18-01-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 11.066
    18-01-2016, 11:47 son yazılan Mesajı göster
  42. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Başlatan alican52, 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 707
    12-01-2016, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  43. Mikrofiltrasyon

    Başlatan Aysun62, 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 660
    07-01-2016, 10:40 son yazılan Mesajı göster
  44. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 627
    05-01-2016, 13:34 son yazılan Mesajı göster
  45. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Başlatan ozandroid, 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.129
    03-01-2016, 20:15 son yazılan Mesajı göster
  46. meyve suyunun dağıtımı

    Başlatan Aysun62, 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 682
    30-12-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  47. pişmiş patateste kararma

    Başlatan phryne, 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 2.716
    29-12-2015, 08:42 son yazılan Mesajı göster
  48. meyve suyu üretimi acil :(

    Başlatan Aysun62, 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 656
    25-12-2015, 21:27 son yazılan Mesajı göster
  49. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Başlatan Aysun62, 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 518
    24-12-2015, 23:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 647
    15-12-2015, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  50. şahit numune almak gerekli mi?

    Başlatan phryne, 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 825
    07-12-2015, 08:30 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 668
    14-11-2015, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  51. Soslu doner

    Başlatan trkntkn, 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 778
    07-11-2015, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  52. Kakaolu findik krema

    Başlatan unalmintes, 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 798
    28-10-2015, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 726
    28-10-2015, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  53. donuk ürün sıcaklıkları

    Başlatan gıdacı34, 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.231
    23-10-2015, 21:34 son yazılan Mesajı göster
  54. Baklavada Mısır Şurubu

    Başlatan gıdacı34, 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 686
    21-10-2015, 07:40 son yazılan Mesajı göster
  55. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Başlatan elifyilmaz, 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.508
    06-10-2015, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 613
    01-10-2015, 17:42 son yazılan Mesajı göster
  56. unlu mamuller enerji denkliği??

    Başlatan ece111, 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 837
    29-09-2015, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  57. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Başlatan nado_naz, 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 597
    19-09-2015, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  58. Sütün Rengi

    Başlatan nida.aksoy, 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 901
    20-08-2015, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  59. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Başlatan nida.aksoy, 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 891
    10-08-2015, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  60. mantarın yıkanması

    Başlatan gıdacı34, 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 916
    05-08-2015, 14:28 son yazılan Mesajı göster
  61. Acil Limon Tuzu Analizi

    Başlatan aliozagan, 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    05-08-2015, 08:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 961
    03-08-2015, 01:14 son yazılan Mesajı göster
  62. et suyu tozu muhafaza

    Başlatan zulal akk, 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 953
    01-08-2015, 07:32 son yazılan Mesajı göster
  63. sunum dönüşü yemekler

    Başlatan gıdacı34, 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 700
    31-07-2015, 16:41 son yazılan Mesajı göster
  64. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Başlatan neyzen, 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 607
    30-07-2015, 14:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 615
    07-07-2015, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  65. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Başlatan ldpud03, 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 774
    06-07-2015, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  66. Krema

    Başlatan syma25, 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 886
    24-06-2015, 10:22 son yazılan Mesajı göster
  67. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Başlatan ugurkayaardi, 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.014
    17-06-2015, 11:33 son yazılan Mesajı göster
  68. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Başlatan betulllll, 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 3.358
    15-06-2015, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  69. Reçetelendirme

    Başlatan zulal akk, 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 948
    Tan
    13-06-2015, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  70. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Başlatan bseyda, 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 764
    09-06-2015, 13:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 801
    06-06-2015, 12:06 son yazılan Mesajı göster
  71. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Başlatan Oznur.., 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 966
    06-06-2015, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  72. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Başlatan AlgaReN, 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 728
    03-06-2015, 22:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 656
    03-06-2015, 14:52 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 750
    28-05-2015, 12:24 son yazılan Mesajı göster
  73. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Başlatan nado_naz, 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 943
    28-05-2015, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  74. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 928
    21-05-2015, 13:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 579
    21-05-2015, 07:23 son yazılan Mesajı göster
  75. Sahra Mutfağı Belge

    Başlatan pallidus, 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 655
    17-05-2015, 20:33 son yazılan Mesajı göster
  76. sütte antibiyotik

    Başlatan syma25, 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 883
    01-05-2015, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  77. kaşar peynir

    Başlatan gidaci25, 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 866
    26-04-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  78. Ayrana klor ilavesi

    Başlatan ugurkayaardi, 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 744
    24-04-2015, 09:01 son yazılan Mesajı göster
  79. sütün Sıcaklığı

    Başlatan syma25, 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 660
    22-04-2015, 06:25 son yazılan Mesajı göster
  80. bal

    Başlatan gidaci25, 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 633
    17-04-2015, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  81. Sucukta pH Düşmesi

    Başlatan gmuh, 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 713
    16-04-2015, 11:39 son yazılan Mesajı göster
  82. Yumurta tozu

    Başlatan cihat, 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.199
    15-04-2015, 14:33 son yazılan Mesajı göster
  83. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Başlatan gıdacı34, 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.027
    13-04-2015, 09:00 son yazılan Mesajı göster
  84. tereyağında Acılaşma

    Başlatan gidaci25, 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.788
    10-04-2015, 21:33 son yazılan Mesajı göster
  85. Süt Fabrikası Analizleri

    Başlatan gidaci25, 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 932
    30-03-2015, 08:07 son yazılan Mesajı göster
  86. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Başlatan evrimdonmez, 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 720
    29-03-2015, 21:02 son yazılan Mesajı göster
  87. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Başlatan yesilyurtlu, 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 742
    29-03-2015, 10:42 son yazılan Mesajı göster
  88. Anket Anket: unlu mamuller

    Başlatan saadet50, 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 726
    28-03-2015, 12:59 son yazılan Mesajı göster
  89. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Başlatan Oznur.., 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 779
    05-03-2015, 11:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.027
    04-03-2015, 19:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 664
    04-03-2015, 11:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.657
    20-02-2015, 15:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 828
    07-02-2015, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  90. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Başlatan gulsah86, 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.342
    06-02-2015, 16:47 son yazılan Mesajı göster
  91. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Başlatan renas, 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.478
    03-02-2015, 21:13 son yazılan Mesajı göster
  92. Unhappy dökme plak yöntemi

    Başlatan eliifff, 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.142
    19-01-2015, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  93. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Başlatan fatmarslan, 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 4.194
    13-01-2015, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  94. ksantan sakızı

    Başlatan feyz, 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 990
    27-12-2014, 15:13 son yazılan Mesajı göster
  95. Siyah Çay Hk

    Başlatan silencer, 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 641
    05-12-2014, 08:22 son yazılan Mesajı göster
  96. Taze meyve suyundaki problem

    Başlatan angie, 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.039
    27-11-2014, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  97. işletme onay belgesi hk.

    Başlatan hedjaz, 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 841
    20-11-2014, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  98. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Başlatan Şükriye Sakar, 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 683
    18-11-2014, 15:19 son yazılan Mesajı göster
  99. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Başlatan josephingul, 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 917
    02-10-2014, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  100. restoran mutfağı yardım

    Başlatan phryne, 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.003
    28-09-2014, 07:24 son yazılan Mesajı göster
  101. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Başlatan zek_oz, 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.144
    17-09-2014, 10:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 825
    16-09-2014, 16:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.369
    30-08-2014, 20:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 945
    19-08-2014, 09:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.257
    12-08-2014, 16:09 son yazılan Mesajı göster
  102. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Başlatan blackmagic3388, 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.072
    12-08-2014, 07:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.281
    08-08-2014, 08:06 son yazılan Mesajı göster
  103. Koliform analizi

    Başlatan tunnish, 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.286
    06-08-2014, 10:12 son yazılan Mesajı göster
  104. un (yardım)

    Başlatan meltem0, 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 802
    13-07-2014, 18:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 710
    07-07-2014, 01:11 son yazılan Mesajı göster
  105. Kebap balik ve et

    Başlatan sechill, 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 711
    19-06-2014, 10:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 35.075
    12-06-2014, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  106. Zeytinyağ Fabrikası

    Başlatan blackmagic3388, 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.004
    09-06-2014, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.893
    08-05-2014, 09:20 son yazılan Mesajı göster
  107. süt ille ilgili

    Başlatan tstk, 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 861
    28-04-2014, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  108. mısır cipsi üretimi

    Başlatan a.mutalipkurt, 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.010
    13-04-2014, 13:12 son yazılan Mesajı göster
  109. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Başlatan ugur guney, 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 7.177
    24-03-2014, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  110. ürün spekti

    Başlatan bseyda, 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.393
    24-03-2014, 12:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.111
    23-03-2014, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  111. swap konusunda yardım

    Başlatan esrasukrueker, 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.622
    18-03-2014, 13:39 son yazılan Mesajı göster
  112. salça üretimi!!

    Başlatan werst, 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 3.508
    23-01-2014, 22:41 son yazılan Mesajı göster
  113. antibiyotikli sütler

    Başlatan oscar, 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.562
    14-01-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 722
    30-12-2013, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  114. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Başlatan AlgaReN, 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.587
    26-12-2013, 23:04 son yazılan Mesajı göster
  115. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Başlatan virtual, 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 983
    24-12-2013, 18:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    21-12-2013, 01:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 750
    10-12-2013, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  116. Etsiz Çiğ Köfte

    Başlatan alperen ekinci, 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 873
    09-12-2013, 11:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 962
    09-12-2013, 11:32 son yazılan Mesajı göster
  117. soya proteini üretimi

    Başlatan ayşegülboylu, 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 834
    08-12-2013, 21:31 son yazılan Mesajı göster
  118. Thumbs up süt toplama erkezi

    Başlatan biyojenamin, 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.744
    16-11-2013, 00:12 son yazılan Mesajı göster
  119. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Başlatan mutlu_rmzn, 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 788
    05-11-2013, 17:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 659
    25-10-2013, 16:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.055
    29-09-2013, 15:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 938
    27-09-2013, 22:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    27-09-2013, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  120. Kurabiye fabrikasi

    Başlatan tmlarzu, 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 815
    24-09-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  121. yemek sektörü analizleri

    Başlatan mervetolunay, 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 985
    29-08-2013, 09:28 son yazılan Mesajı göster
  122. Ayranda sünme sorunu yardım

    Başlatan theowl, 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 990
    20-08-2013, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  123. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Başlatan angie, 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.187
    20-08-2013, 15:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 856
    28-07-2013, 10:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.162
    19-07-2013, 22:45 son yazılan Mesajı göster
  124. Elmada pektin tayini yardimm...

    Başlatan ^^captain^^, 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.192
    13-07-2013, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  125. Baharat " Boylama Analizi"

    Başlatan Ahmet.Can, 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 824
    06-07-2013, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  126. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Başlatan mnkilinc, 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.746
    21-06-2013, 17:05 son yazılan Mesajı göster
  127. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Başlatan dennis48, 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.168
    21-06-2013, 16:31 son yazılan Mesajı göster
  128. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Başlatan bloodykisses, 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.080
    21-06-2013, 15:48 son yazılan Mesajı göster
  129. gül reçeli yardımmmmm

    Başlatan esra_, 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.134
    18-06-2013, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  130. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Başlatan mrymaydn, 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 924
    07-06-2013, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  131. Salça Fabrikası Tasarımı

    Başlatan ankebut46, 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.604
    29-05-2013, 09:34 son yazılan Mesajı göster
  132. yardım

    Başlatan ayasar, 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 956
    28-04-2013, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  133. yemek analizleri

    Başlatan bilana, 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.409
    25-04-2013, 21:09 son yazılan Mesajı göster
  134. Karamel (Yardım Talebi)

    Başlatan robert, 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 738
    22-04-2013, 13:27 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 786
    21-04-2013, 20:45 son yazılan Mesajı göster
  135. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Başlatan dvkugk, 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.637
    18-04-2013, 21:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 838
    13-04-2013, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  136. kahvaltılık mısır gevreği

    Başlatan gaziantep27, 11-04-2013 04:20
    kahvaltılık, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.009
    11-04-2013, 04:20 son yazılan Mesajı göster
  137. acı sos üretimi

    Başlatan __sila__0687, 09-04-2013 16:08
    acı, sos
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 858
    09-04-2013, 16:08 son yazılan Mesajı göster
  138. Meyve Suyu Üretiminde Meyve Seçimi

    Başlatan nurayc76, 09-04-2013 10:26
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 886
    09-04-2013, 10:26 son yazılan Mesajı göster
  139. Unlu mamül fabrikası için isim....

    Başlatan mrymaydn, 15-03-2013 19:19
    mamül, unlu
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 4.340
    07-04-2013, 16:25 son yazılan Mesajı göster
  140. PastÖrİze yumurta

    Başlatan mervedem, 19-03-2013 21:26
    gida, yumurta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 856
    19-03-2013, 21:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.184
    19-03-2013, 10:18 son yazılan Mesajı göster
  141. Balık yağı üretimi

    Başlatan promethaus, 02-12-2008 16:09
    balık, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağı, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.231
    18-03-2013, 18:44 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed