Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 737 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Waffle sosu

    Başlatan chocolate18, 25-04-2018 17:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36
    25-04-2018, 17:11 son yazılan Mesajı göster
  2. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Başlatan frukojan, 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 2.181
    18-04-2018, 10:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 46
    15-04-2018, 21:27 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 467
    23-02-2018, 13:50 son yazılan Mesajı göster
  3. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Başlatan nurayc76, 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 12.200
    16-02-2018, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  4. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Başlatan noxarom, 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 88
    15-02-2018, 03:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 127
    11-02-2018, 04:23 son yazılan Mesajı göster
  5. zeytin üretiminde parti numarası

    Başlatan gidapeace, 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 364
    07-02-2018, 10:33 son yazılan Mesajı göster
  6. tuz üretimi

    Başlatan sevil öncü, 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 187
    08-01-2018, 21:28 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 182
    06-01-2018, 17:04 son yazılan Mesajı göster
  7. Sucukta küf

    Başlatan Gul Efe, 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 510
    01-01-2018, 05:15 son yazılan Mesajı göster
  8. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Başlatan nuraybursalı, 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 344
    28-12-2017, 09:10 son yazılan Mesajı göster
  9. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Başlatan tugcestz, 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 241
    19-12-2017, 19:24 son yazılan Mesajı göster
  10. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Başlatan okhan, 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 847
    13-11-2017, 11:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 586
    19-09-2017, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  11. Post Salamura Hesapları

    Başlatan kalliope, 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 641
    18-09-2017, 16:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 749
    18-09-2017, 10:05 son yazılan Mesajı göster
  12. Lütfen yardım

    Başlatan htkubra, 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 297
    14-09-2017, 11:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 231
    08-09-2017, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 353
    24-06-2017, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 2.298
    22-06-2017, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  13. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Başlatan vardante, 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 591
    17-05-2017, 16:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 433
    05-05-2017, 08:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.266
    18-04-2017, 16:06 son yazılan Mesajı göster
  14. Exclamation fındık kreması

    Başlatan delal.21, 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 317
    18-04-2017, 15:08 son yazılan Mesajı göster
  15. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Başlatan ugurkartal, 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 278
    13-04-2017, 20:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 514
    03-04-2017, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  16. pastanede çalışanlarrrrrr

    Başlatan trkntkn, 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 388
    28-03-2017, 14:12 son yazılan Mesajı göster
  17. Unhappy çok aciil cevaap

    Başlatan brkhlm0108, 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 405
    16-03-2017, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  18. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Başlatan trkntkn, 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 382
    01-03-2017, 10:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 814
    25-12-2016, 16:46 son yazılan Mesajı göster
  19. yumuşak şeker üretimi

    Başlatan faho, 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 890
    21-12-2016, 00:08 son yazılan Mesajı göster
  20. vidas cihazı

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 608
    12-12-2016, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  21. Salamura Yaprak Üretimi

    Başlatan vardante, 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 493
    01-12-2016, 12:13 son yazılan Mesajı göster
  22. Lightbulb Spirulina maxima

    Başlatan Müh. Hanım, 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 458
    19-11-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 460
    10-11-2016, 15:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 512
    31-10-2016, 20:40 son yazılan Mesajı göster
  23. Süt Hakkında Araştırmalar

    Başlatan IamGT, 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 531
    24-10-2016, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  24. Misir yaği üretim tesisi

    Başlatan fairth, 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 585
    18-10-2016, 12:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 6.504
    11-10-2016, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  25. Sorumlu yönetici

    Başlatan as0101, 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 3.966
    11-10-2016, 08:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 745
    04-09-2016, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  26. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Başlatan serengül, 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 489
    03-08-2016, 14:37 son yazılan Mesajı göster
  27. Sucuk

    Başlatan trkntkn, 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 758
    02-08-2016, 13:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 604
    01-08-2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  28. Ortam petrisi ve swap analizi

    Başlatan tunnish, 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 7.596
    10-07-2016, 23:10 son yazılan Mesajı göster
  29. Otel mutfaklari

    Başlatan NRDGZL, 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 606
    22-06-2016, 11:20 son yazılan Mesajı göster
  30. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Başlatan serengül, 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 777
    17-06-2016, 09:37 son yazılan Mesajı göster
  31. Termobakslar

    Başlatan kimyagerim.com, 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 715
    16-06-2016, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 6.156
    29-05-2016, 18:12 son yazılan Mesajı göster
  32. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Başlatan alican52, 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.347
    26-05-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 688
    24-05-2016, 16:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.363
    24-05-2016, 16:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.005
    18-05-2016, 14:34 son yazılan Mesajı göster
  33. peynir helvası üretim

    Başlatan cevriye, 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 666
    23-04-2016, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  34. benzalkanyum klorur

    Başlatan azamatpalvanov, 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 507
    21-04-2016, 19:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 552
    13-04-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  35. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Başlatan rennin, 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.757
    13-04-2016, 15:02 son yazılan Mesajı göster
  36. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Başlatan safir, 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 2.004
    13-04-2016, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  37. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Başlatan oscar, 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.660
    05-04-2016, 12:49 son yazılan Mesajı göster
  38. Seker fabrikasi

    Başlatan sinya, 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 636
    05-04-2016, 07:26 son yazılan Mesajı göster
  39. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Başlatan foreveryoung35, 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 542
    30-03-2016, 20:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.132
    13-03-2016, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  40. Question Hazır Besiyeri

    Başlatan bilana, 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.606
    25-02-2016, 23:52 son yazılan Mesajı göster
  41. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 863
    15-02-2016, 16:59 son yazılan Mesajı göster
  42. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Başlatan alican52, 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.006
    18-01-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 11.329
    18-01-2016, 11:47 son yazılan Mesajı göster
  43. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Başlatan alican52, 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 735
    12-01-2016, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  44. Mikrofiltrasyon

    Başlatan Aysun62, 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 693
    07-01-2016, 10:40 son yazılan Mesajı göster
  45. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 692
    05-01-2016, 13:34 son yazılan Mesajı göster
  46. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Başlatan ozandroid, 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.183
    03-01-2016, 20:15 son yazılan Mesajı göster
  47. meyve suyunun dağıtımı

    Başlatan Aysun62, 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 732
    30-12-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  48. pişmiş patateste kararma

    Başlatan phryne, 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 3.177
    29-12-2015, 08:42 son yazılan Mesajı göster
  49. meyve suyu üretimi acil :(

    Başlatan Aysun62, 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 697
    25-12-2015, 21:27 son yazılan Mesajı göster
  50. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Başlatan Aysun62, 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 547
    24-12-2015, 23:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 693
    15-12-2015, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  51. şahit numune almak gerekli mi?

    Başlatan phryne, 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 862
    07-12-2015, 08:30 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 710
    14-11-2015, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  52. Soslu doner

    Başlatan trkntkn, 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 817
    07-11-2015, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  53. Kakaolu findik krema

    Başlatan unalmintes, 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 836
    28-10-2015, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 755
    28-10-2015, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  54. donuk ürün sıcaklıkları

    Başlatan gıdacı34, 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.282
    23-10-2015, 21:34 son yazılan Mesajı göster
  55. Baklavada Mısır Şurubu

    Başlatan gıdacı34, 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 729
    21-10-2015, 07:40 son yazılan Mesajı göster
  56. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Başlatan elifyilmaz, 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.597
    06-10-2015, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 641
    01-10-2015, 17:42 son yazılan Mesajı göster
  57. unlu mamuller enerji denkliği??

    Başlatan ece111, 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 875
    29-09-2015, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  58. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Başlatan nado_naz, 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 630
    19-09-2015, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  59. Sütün Rengi

    Başlatan nida.aksoy, 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 938
    20-08-2015, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  60. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Başlatan nida.aksoy, 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 954
    10-08-2015, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  61. mantarın yıkanması

    Başlatan gıdacı34, 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 956
    05-08-2015, 14:28 son yazılan Mesajı göster
  62. Acil Limon Tuzu Analizi

    Başlatan aliozagan, 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 963
    05-08-2015, 08:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.010
    03-08-2015, 01:14 son yazılan Mesajı göster
  63. et suyu tozu muhafaza

    Başlatan zulal akk, 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 998
    01-08-2015, 07:32 son yazılan Mesajı göster
  64. sunum dönüşü yemekler

    Başlatan gıdacı34, 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 737
    31-07-2015, 16:41 son yazılan Mesajı göster
  65. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Başlatan neyzen, 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 629
    30-07-2015, 14:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 644
    07-07-2015, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  66. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Başlatan ldpud03, 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 854
    06-07-2015, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  67. Krema

    Başlatan syma25, 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 926
    24-06-2015, 10:22 son yazılan Mesajı göster
  68. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Başlatan ugurkayaardi, 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.071
    17-06-2015, 11:33 son yazılan Mesajı göster
  69. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Başlatan betulllll, 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 3.483
    15-06-2015, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  70. Reçetelendirme

    Başlatan zulal akk, 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 995
    Tan
    13-06-2015, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  71. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Başlatan bseyda, 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 804
    09-06-2015, 13:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 833
    06-06-2015, 12:06 son yazılan Mesajı göster
  72. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Başlatan Oznur.., 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.020
    06-06-2015, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  73. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Başlatan AlgaReN, 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 763
    03-06-2015, 22:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 693
    03-06-2015, 14:52 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 791
    28-05-2015, 12:24 son yazılan Mesajı göster
  74. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Başlatan nado_naz, 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.014
    28-05-2015, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  75. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.002
    21-05-2015, 13:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 612
    21-05-2015, 07:23 son yazılan Mesajı göster
  76. Sahra Mutfağı Belge

    Başlatan pallidus, 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 682
    17-05-2015, 20:33 son yazılan Mesajı göster
  77. sütte antibiyotik

    Başlatan syma25, 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 934
    01-05-2015, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  78. kaşar peynir

    Başlatan gidaci25, 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 918
    26-04-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  79. Ayrana klor ilavesi

    Başlatan ugurkayaardi, 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 778
    24-04-2015, 09:01 son yazılan Mesajı göster
  80. sütün Sıcaklığı

    Başlatan syma25, 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 680
    22-04-2015, 06:25 son yazılan Mesajı göster
  81. bal

    Başlatan gidaci25, 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 658
    17-04-2015, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  82. Sucukta pH Düşmesi

    Başlatan gmuh, 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 740
    16-04-2015, 11:39 son yazılan Mesajı göster
  83. Yumurta tozu

    Başlatan cihat, 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.235
    15-04-2015, 14:33 son yazılan Mesajı göster
  84. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Başlatan gıdacı34, 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.090
    13-04-2015, 09:00 son yazılan Mesajı göster
  85. tereyağında Acılaşma

    Başlatan gidaci25, 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.895
    10-04-2015, 21:33 son yazılan Mesajı göster
  86. Süt Fabrikası Analizleri

    Başlatan gidaci25, 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 969
    30-03-2015, 08:07 son yazılan Mesajı göster
  87. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Başlatan evrimdonmez, 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 788
    29-03-2015, 21:02 son yazılan Mesajı göster
  88. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Başlatan yesilyurtlu, 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 790
    29-03-2015, 10:42 son yazılan Mesajı göster
  89. Anket Anket: unlu mamuller

    Başlatan saadet50, 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 759
    28-03-2015, 12:59 son yazılan Mesajı göster
  90. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Başlatan Oznur.., 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 810
    05-03-2015, 11:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.079
    04-03-2015, 19:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 712
    04-03-2015, 11:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.719
    20-02-2015, 15:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 866
    07-02-2015, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  91. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Başlatan gulsah86, 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.385
    06-02-2015, 16:47 son yazılan Mesajı göster
  92. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Başlatan renas, 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.566
    03-02-2015, 21:13 son yazılan Mesajı göster
  93. Unhappy dökme plak yöntemi

    Başlatan eliifff, 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.191
    19-01-2015, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  94. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Başlatan fatmarslan, 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 4.529
    13-01-2015, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  95. ksantan sakızı

    Başlatan feyz, 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.025
    27-12-2014, 15:13 son yazılan Mesajı göster
  96. Siyah Çay Hk

    Başlatan silencer, 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 678
    05-12-2014, 08:22 son yazılan Mesajı göster
  97. Taze meyve suyundaki problem

    Başlatan angie, 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.077
    27-11-2014, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  98. işletme onay belgesi hk.

    Başlatan hedjaz, 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 885
    20-11-2014, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  99. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Başlatan Şükriye Sakar, 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 728
    18-11-2014, 15:19 son yazılan Mesajı göster
  100. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Başlatan josephingul, 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 956
    02-10-2014, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  101. restoran mutfağı yardım

    Başlatan phryne, 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.046
    28-09-2014, 07:24 son yazılan Mesajı göster
  102. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Başlatan zek_oz, 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.203
    17-09-2014, 10:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 864
    16-09-2014, 16:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.483
    30-08-2014, 20:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 978
    19-08-2014, 09:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.329
    12-08-2014, 16:09 son yazılan Mesajı göster
  103. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Başlatan blackmagic3388, 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.124
    12-08-2014, 07:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.332
    08-08-2014, 08:06 son yazılan Mesajı göster
  104. Koliform analizi

    Başlatan tunnish, 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.332
    06-08-2014, 10:12 son yazılan Mesajı göster
  105. un (yardım)

    Başlatan meltem0, 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 844
    13-07-2014, 18:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 735
    07-07-2014, 01:11 son yazılan Mesajı göster
  106. Kebap balik ve et

    Başlatan sechill, 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 740
    19-06-2014, 10:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 36.090
    12-06-2014, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  107. Zeytinyağ Fabrikası

    Başlatan blackmagic3388, 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.035
    09-06-2014, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.948
    08-05-2014, 09:20 son yazılan Mesajı göster
  108. süt ille ilgili

    Başlatan tstk, 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 901
    28-04-2014, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  109. mısır cipsi üretimi

    Başlatan a.mutalipkurt, 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.038
    13-04-2014, 13:12 son yazılan Mesajı göster
  110. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Başlatan ugur guney, 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 7.364
    24-03-2014, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  111. ürün spekti

    Başlatan bseyda, 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.499
    24-03-2014, 12:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.173
    23-03-2014, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  112. swap konusunda yardım

    Başlatan esrasukrueker, 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.721
    18-03-2014, 13:39 son yazılan Mesajı göster
  113. salça üretimi!!

    Başlatan werst, 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 3.600
    23-01-2014, 22:41 son yazılan Mesajı göster
  114. antibiyotikli sütler

    Başlatan oscar, 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.599
    14-01-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 745
    30-12-2013, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  115. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Başlatan AlgaReN, 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.642
    26-12-2013, 23:04 son yazılan Mesajı göster
  116. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Başlatan virtual, 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.034
    24-12-2013, 18:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 930
    21-12-2013, 01:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 781
    10-12-2013, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  117. Etsiz Çiğ Köfte

    Başlatan alperen ekinci, 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 902
    09-12-2013, 11:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 999
    09-12-2013, 11:32 son yazılan Mesajı göster
  118. soya proteini üretimi

    Başlatan ayşegülboylu, 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    08-12-2013, 21:31 son yazılan Mesajı göster
  119. Thumbs up süt toplama erkezi

    Başlatan biyojenamin, 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.801
    16-11-2013, 00:12 son yazılan Mesajı göster
  120. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Başlatan mutlu_rmzn, 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 820
    05-11-2013, 17:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 675
    25-10-2013, 16:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.095
    29-09-2013, 15:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 965
    27-09-2013, 22:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 920
    27-09-2013, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  121. Kurabiye fabrikasi

    Başlatan tmlarzu, 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 847
    24-09-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  122. yemek sektörü analizleri

    Başlatan mervetolunay, 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.021
    29-08-2013, 09:28 son yazılan Mesajı göster
  123. Ayranda sünme sorunu yardım

    Başlatan theowl, 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.025
    20-08-2013, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  124. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Başlatan angie, 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.253
    20-08-2013, 15:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 892
    28-07-2013, 10:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.217
    19-07-2013, 22:45 son yazılan Mesajı göster
  125. Elmada pektin tayini yardimm...

    Başlatan ^^captain^^, 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.254
    13-07-2013, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  126. Baharat " Boylama Analizi"

    Başlatan Ahmet.Can, 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 844
    06-07-2013, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  127. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Başlatan mnkilinc, 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.839
    21-06-2013, 17:05 son yazılan Mesajı göster
  128. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Başlatan dennis48, 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.219
    21-06-2013, 16:31 son yazılan Mesajı göster
  129. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Başlatan bloodykisses, 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.118
    21-06-2013, 15:48 son yazılan Mesajı göster
  130. gül reçeli yardımmmmm

    Başlatan esra_, 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.175
    18-06-2013, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  131. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Başlatan mrymaydn, 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 969
    07-06-2013, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  132. Salça Fabrikası Tasarımı

    Başlatan ankebut46, 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.671
    29-05-2013, 09:34 son yazılan Mesajı göster
  133. yardım

    Başlatan ayasar, 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 992
    28-04-2013, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  134. yemek analizleri

    Başlatan bilana, 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.621
    25-04-2013, 21:09 son yazılan Mesajı göster
  135. Karamel (Yardım Talebi)

    Başlatan robert, 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 776
    22-04-2013, 13:27 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 817
    21-04-2013, 20:45 son yazılan Mesajı göster
  136. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Başlatan dvkugk, 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.764
    18-04-2013, 21:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 864
    13-04-2013, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  137. kahvaltılık mısır gevreği

    Başlatan gaziantep27, 11-04-2013 04:20
    kahvaltılık, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.050
    11-04-2013, 04:20 son yazılan Mesajı göster
  138. acı sos üretimi

    Başlatan __sila__0687, 09-04-2013 16:08
    acı, sos
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 916
    09-04-2013, 16:08 son yazılan Mesajı göster
  139. Meyve Suyu Üretiminde Meyve Seçimi

    Başlatan nurayc76, 09-04-2013 10:26
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 927
    09-04-2013, 10:26 son yazılan Mesajı göster
  140. Unlu mamül fabrikası için isim....

    Başlatan mrymaydn, 15-03-2013 19:19
    mamül, unlu
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 4.577
    07-04-2013, 16:25 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed