Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 728 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Sucukta küf

    Başlatan Gul Efe, 20-11-2017 18:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    20-11-2017, 18:08 son yazılan Mesajı göster
  2. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Başlatan okhan, 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 183
    13-11-2017, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  3. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Başlatan nuraybursalı, 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 138
    03-11-2017, 08:42 son yazılan Mesajı göster
  4. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Başlatan nurayc76, 07-05-2007 07:32
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 11.453
    02-11-2017, 14:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 409
    19-09-2017, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  5. Post Salamura Hesapları

    Başlatan kalliope, 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 493
    18-09-2017, 16:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 519
    18-09-2017, 10:05 son yazılan Mesajı göster
  6. Lütfen yardım

    Başlatan htkubra, 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 155
    14-09-2017, 11:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 88
    08-09-2017, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 233
    24-06-2017, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 1.879
    22-06-2017, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  7. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Başlatan vardante, 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 473
    17-05-2017, 16:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 284
    05-05-2017, 08:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.048
    18-04-2017, 16:06 son yazılan Mesajı göster
  8. Exclamation fındık kreması

    Başlatan delal.21, 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 183
    18-04-2017, 15:08 son yazılan Mesajı göster
  9. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Başlatan ugurkartal, 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 165
    13-04-2017, 20:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 350
    03-04-2017, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  10. pastanede çalışanlarrrrrr

    Başlatan trkntkn, 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 259
    28-03-2017, 14:12 son yazılan Mesajı göster
  11. Unhappy çok aciil cevaap

    Başlatan brkhlm0108, 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 295
    16-03-2017, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  12. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Başlatan trkntkn, 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 299
    01-03-2017, 10:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 711
    25-12-2016, 16:46 son yazılan Mesajı göster
  13. yumuşak şeker üretimi

    Başlatan faho, 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 648
    21-12-2016, 00:08 son yazılan Mesajı göster
  14. vidas cihazı

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 466
    12-12-2016, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  15. Salamura Yaprak Üretimi

    Başlatan vardante, 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 385
    01-12-2016, 12:13 son yazılan Mesajı göster
  16. Lightbulb Spirulina maxima

    Başlatan Müh. Hanım, 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 322
    19-11-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 326
    10-11-2016, 15:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 421
    31-10-2016, 20:40 son yazılan Mesajı göster
  17. Süt Hakkında Araştırmalar

    Başlatan IamGT, 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 390
    24-10-2016, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  18. Misir yaği üretim tesisi

    Başlatan fairth, 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 451
    18-10-2016, 12:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 5.911
    11-10-2016, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  19. Sorumlu yönetici

    Başlatan as0101, 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 3.513
    11-10-2016, 08:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 595
    04-09-2016, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  20. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Başlatan serengül, 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 355
    03-08-2016, 14:37 son yazılan Mesajı göster
  21. Sucuk

    Başlatan trkntkn, 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 626
    02-08-2016, 13:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 454
    01-08-2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  22. Ortam petrisi ve swap analizi

    Başlatan tunnish, 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 7.082
    10-07-2016, 23:10 son yazılan Mesajı göster
  23. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Başlatan frukojan, 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.850
    25-06-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
  24. Otel mutfaklari

    Başlatan NRDGZL, 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 489
    22-06-2016, 11:20 son yazılan Mesajı göster
  25. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Başlatan serengül, 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 583
    17-06-2016, 09:37 son yazılan Mesajı göster
  26. Termobakslar

    Başlatan kimyagerim.com, 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 578
    16-06-2016, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.583
    29-05-2016, 18:12 son yazılan Mesajı göster
  27. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Başlatan alican52, 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.152
    26-05-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 529
    24-05-2016, 16:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.027
    24-05-2016, 16:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 768
    18-05-2016, 14:34 son yazılan Mesajı göster
  28. peynir helvası üretim

    Başlatan cevriye, 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 507
    23-04-2016, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  29. benzalkanyum klorur

    Başlatan azamatpalvanov, 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 414
    21-04-2016, 19:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 415
    13-04-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  30. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Başlatan rennin, 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.596
    13-04-2016, 15:02 son yazılan Mesajı göster
  31. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Başlatan safir, 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1.746
    13-04-2016, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  32. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Başlatan oscar, 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.516
    05-04-2016, 12:49 son yazılan Mesajı göster
  33. Seker fabrikasi

    Başlatan sinya, 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 500
    05-04-2016, 07:26 son yazılan Mesajı göster
  34. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Başlatan foreveryoung35, 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 441
    30-03-2016, 20:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 912
    13-03-2016, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  35. Question Hazır Besiyeri

    Başlatan bilana, 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.443
    25-02-2016, 23:52 son yazılan Mesajı göster
  36. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 705
    15-02-2016, 16:59 son yazılan Mesajı göster
  37. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Başlatan alican52, 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 847
    18-01-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 10.652
    18-01-2016, 11:47 son yazılan Mesajı göster
  38. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Başlatan alican52, 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 650
    12-01-2016, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  39. Mikrofiltrasyon

    Başlatan Aysun62, 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 584
    07-01-2016, 10:40 son yazılan Mesajı göster
  40. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 522
    05-01-2016, 13:34 son yazılan Mesajı göster
  41. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Başlatan ozandroid, 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 994
    03-01-2016, 20:15 son yazılan Mesajı göster
  42. meyve suyunun dağıtımı

    Başlatan Aysun62, 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 557
    30-12-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  43. pişmiş patateste kararma

    Başlatan phryne, 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.878
    29-12-2015, 08:42 son yazılan Mesajı göster
  44. meyve suyu üretimi acil :(

    Başlatan Aysun62, 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 586
    25-12-2015, 21:27 son yazılan Mesajı göster
  45. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Başlatan Aysun62, 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 449
    24-12-2015, 23:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 532
    15-12-2015, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  46. şahit numune almak gerekli mi?

    Başlatan phryne, 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 687
    07-12-2015, 08:30 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 552
    14-11-2015, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  47. Soslu doner

    Başlatan trkntkn, 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 686
    07-11-2015, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  48. Kakaolu findik krema

    Başlatan unalmintes, 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 711
    28-10-2015, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 652
    28-10-2015, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  49. donuk ürün sıcaklıkları

    Başlatan gıdacı34, 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.117
    23-10-2015, 21:34 son yazılan Mesajı göster
  50. Baklavada Mısır Şurubu

    Başlatan gıdacı34, 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 600
    21-10-2015, 07:40 son yazılan Mesajı göster
  51. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Başlatan elifyilmaz, 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.371
    06-10-2015, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 538
    01-10-2015, 17:42 son yazılan Mesajı göster
  52. unlu mamuller enerji denkliği??

    Başlatan ece111, 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 746
    29-09-2015, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  53. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Başlatan nado_naz, 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 522
    19-09-2015, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  54. Sütün Rengi

    Başlatan nida.aksoy, 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 787
    20-08-2015, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  55. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Başlatan nida.aksoy, 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 766
    10-08-2015, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  56. mantarın yıkanması

    Başlatan gıdacı34, 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 760
    05-08-2015, 14:28 son yazılan Mesajı göster
  57. Acil Limon Tuzu Analizi

    Başlatan aliozagan, 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 690
    05-08-2015, 08:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 855
    03-08-2015, 01:14 son yazılan Mesajı göster
  58. et suyu tozu muhafaza

    Başlatan zulal akk, 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 812
    01-08-2015, 07:32 son yazılan Mesajı göster
  59. sunum dönüşü yemekler

    Başlatan gıdacı34, 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 626
    31-07-2015, 16:41 son yazılan Mesajı göster
  60. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Başlatan neyzen, 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 528
    30-07-2015, 14:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 541
    07-07-2015, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  61. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Başlatan ldpud03, 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 624
    06-07-2015, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  62. Krema

    Başlatan syma25, 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 800
    24-06-2015, 10:22 son yazılan Mesajı göster
  63. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Başlatan ugurkayaardi, 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 893
    17-06-2015, 11:33 son yazılan Mesajı göster
  64. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Başlatan betulllll, 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 3.107
    15-06-2015, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  65. Reçetelendirme

    Başlatan zulal akk, 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 840
    Tan
    13-06-2015, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  66. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Başlatan bseyda, 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 640
    09-06-2015, 13:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 718
    06-06-2015, 12:06 son yazılan Mesajı göster
  67. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Başlatan Oznur.., 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 853
    06-06-2015, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  68. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Başlatan AlgaReN, 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 651
    03-06-2015, 22:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 583
    03-06-2015, 14:52 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 665
    28-05-2015, 12:24 son yazılan Mesajı göster
  69. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Başlatan nado_naz, 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 797
    28-05-2015, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  70. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 807
    21-05-2015, 13:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 504
    21-05-2015, 07:23 son yazılan Mesajı göster
  71. Sahra Mutfağı Belge

    Başlatan pallidus, 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 574
    17-05-2015, 20:33 son yazılan Mesajı göster
  72. sütte antibiyotik

    Başlatan syma25, 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 766
    01-05-2015, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  73. kaşar peynir

    Başlatan gidaci25, 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 760
    26-04-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  74. Ayrana klor ilavesi

    Başlatan ugurkayaardi, 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 653
    24-04-2015, 09:01 son yazılan Mesajı göster
  75. sütün Sıcaklığı

    Başlatan syma25, 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 610
    22-04-2015, 06:25 son yazılan Mesajı göster
  76. bal

    Başlatan gidaci25, 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 556
    17-04-2015, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  77. Sucukta pH Düşmesi

    Başlatan gmuh, 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 622
    16-04-2015, 11:39 son yazılan Mesajı göster
  78. Yumurta tozu

    Başlatan cihat, 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.122
    15-04-2015, 14:33 son yazılan Mesajı göster
  79. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Başlatan gıdacı34, 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 903
    13-04-2015, 09:00 son yazılan Mesajı göster
  80. tereyağında Acılaşma

    Başlatan gidaci25, 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.609
    10-04-2015, 21:33 son yazılan Mesajı göster
  81. Süt Fabrikası Analizleri

    Başlatan gidaci25, 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 842
    30-03-2015, 08:07 son yazılan Mesajı göster
  82. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Başlatan evrimdonmez, 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 615
    29-03-2015, 21:02 son yazılan Mesajı göster
  83. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Başlatan yesilyurtlu, 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 647
    29-03-2015, 10:42 son yazılan Mesajı göster
  84. Anket Anket: unlu mamuller

    Başlatan saadet50, 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 638
    28-03-2015, 12:59 son yazılan Mesajı göster
  85. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Başlatan Oznur.., 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 694
    05-03-2015, 11:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 903
    04-03-2015, 19:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 567
    04-03-2015, 11:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.512
    20-02-2015, 15:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 716
    07-02-2015, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  86. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Başlatan gulsah86, 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.264
    06-02-2015, 16:47 son yazılan Mesajı göster
  87. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Başlatan renas, 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.320
    03-02-2015, 21:13 son yazılan Mesajı göster
  88. Unhappy dökme plak yöntemi

    Başlatan eliifff, 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.026
    19-01-2015, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  89. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Başlatan fatmarslan, 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 3.711
    13-01-2015, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  90. ksantan sakızı

    Başlatan feyz, 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 896
    27-12-2014, 15:13 son yazılan Mesajı göster
  91. Siyah Çay Hk

    Başlatan silencer, 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 569
    05-12-2014, 08:22 son yazılan Mesajı göster
  92. Taze meyve suyundaki problem

    Başlatan angie, 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 934
    27-11-2014, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  93. işletme onay belgesi hk.

    Başlatan hedjaz, 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 753
    20-11-2014, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  94. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Başlatan Şükriye Sakar, 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 605
    18-11-2014, 15:19 son yazılan Mesajı göster
  95. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Başlatan josephingul, 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 797
    02-10-2014, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  96. restoran mutfağı yardım

    Başlatan phryne, 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 867
    28-09-2014, 07:24 son yazılan Mesajı göster
  97. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Başlatan zek_oz, 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.030
    17-09-2014, 10:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 728
    16-09-2014, 16:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.176
    30-08-2014, 20:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 850
    19-08-2014, 09:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.090
    12-08-2014, 16:09 son yazılan Mesajı göster
  98. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Başlatan blackmagic3388, 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 985
    12-08-2014, 07:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.171
    08-08-2014, 08:06 son yazılan Mesajı göster
  99. Koliform analizi

    Başlatan tunnish, 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.184
    06-08-2014, 10:12 son yazılan Mesajı göster
  100. un (yardım)

    Başlatan meltem0, 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 704
    13-07-2014, 18:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 632
    07-07-2014, 01:11 son yazılan Mesajı göster
  101. Kebap balik ve et

    Başlatan sechill, 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 652
    19-06-2014, 10:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 33.291
    12-06-2014, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  102. Zeytinyağ Fabrikası

    Başlatan blackmagic3388, 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 924
    09-06-2014, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.765
    08-05-2014, 09:20 son yazılan Mesajı göster
  103. süt ille ilgili

    Başlatan tstk, 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 794
    28-04-2014, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  104. mısır cipsi üretimi

    Başlatan a.mutalipkurt, 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 926
    13-04-2014, 13:12 son yazılan Mesajı göster
  105. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Başlatan ugur guney, 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 6.767
    24-03-2014, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  106. ürün spekti

    Başlatan bseyda, 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.235
    24-03-2014, 12:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 990
    23-03-2014, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  107. swap konusunda yardım

    Başlatan esrasukrueker, 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.491
    18-03-2014, 13:39 son yazılan Mesajı göster
  108. salça üretimi!!

    Başlatan werst, 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 3.273
    23-01-2014, 22:41 son yazılan Mesajı göster
  109. antibiyotikli sütler

    Başlatan oscar, 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.499
    14-01-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 662
    30-12-2013, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  110. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Başlatan AlgaReN, 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.475
    26-12-2013, 23:04 son yazılan Mesajı göster
  111. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Başlatan virtual, 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 882
    24-12-2013, 18:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 795
    21-12-2013, 01:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 682
    10-12-2013, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  112. Etsiz Çiğ Köfte

    Başlatan alperen ekinci, 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    09-12-2013, 11:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 866
    09-12-2013, 11:32 son yazılan Mesajı göster
  113. soya proteini üretimi

    Başlatan ayşegülboylu, 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 744
    08-12-2013, 21:31 son yazılan Mesajı göster
  114. Thumbs up süt toplama erkezi

    Başlatan biyojenamin, 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.622
    16-11-2013, 00:12 son yazılan Mesajı göster
  115. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Başlatan mutlu_rmzn, 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 715
    05-11-2013, 17:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 572
    25-10-2013, 16:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 954
    29-09-2013, 15:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 854
    27-09-2013, 22:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 799
    27-09-2013, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  116. Kurabiye fabrikasi

    Başlatan tmlarzu, 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 733
    24-09-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  117. yemek sektörü analizleri

    Başlatan mervetolunay, 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 878
    29-08-2013, 09:28 son yazılan Mesajı göster
  118. Ayranda sünme sorunu yardım

    Başlatan theowl, 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 908
    20-08-2013, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  119. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Başlatan angie, 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.080
    20-08-2013, 15:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    28-07-2013, 10:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.000
    19-07-2013, 22:45 son yazılan Mesajı göster
  120. Elmada pektin tayini yardimm...

    Başlatan ^^captain^^, 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.086
    13-07-2013, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  121. Baharat " Boylama Analizi"

    Başlatan Ahmet.Can, 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 717
    06-07-2013, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  122. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Başlatan mnkilinc, 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.619
    21-06-2013, 17:05 son yazılan Mesajı göster
  123. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Başlatan dennis48, 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.074
    21-06-2013, 16:31 son yazılan Mesajı göster
  124. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Başlatan bloodykisses, 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.000
    21-06-2013, 15:48 son yazılan Mesajı göster
  125. gül reçeli yardımmmmm

    Başlatan esra_, 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.017
    18-06-2013, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  126. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Başlatan mrymaydn, 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 803
    07-06-2013, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  127. Salça Fabrikası Tasarımı

    Başlatan ankebut46, 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.488
    29-05-2013, 09:34 son yazılan Mesajı göster
  128. yardım

    Başlatan ayasar, 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 869
    28-04-2013, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  129. yemek analizleri

    Başlatan bilana, 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.100
    25-04-2013, 21:09 son yazılan Mesajı göster
  130. Karamel (Yardım Talebi)

    Başlatan robert, 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 651
    22-04-2013, 13:27 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 686
    21-04-2013, 20:45 son yazılan Mesajı göster
  131. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Başlatan dvkugk, 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.429
    18-04-2013, 21:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 761
    13-04-2013, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  132. kahvaltılık mısır gevreği

    Başlatan gaziantep27, 11-04-2013 04:20
    kahvaltılık, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 916
    11-04-2013, 04:20 son yazılan Mesajı göster
  133. acı sos üretimi

    Başlatan __sila__0687, 09-04-2013 16:08
    acı, sos
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 767
    09-04-2013, 16:08 son yazılan Mesajı göster
  134. Meyve Suyu Üretiminde Meyve Seçimi

    Başlatan nurayc76, 09-04-2013 10:26
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 835
    09-04-2013, 10:26 son yazılan Mesajı göster
  135. Unlu mamül fabrikası için isim....

    Başlatan mrymaydn, 15-03-2013 19:19
    mamül, unlu
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.931
    07-04-2013, 16:25 son yazılan Mesajı göster
  136. PastÖrİze yumurta

    Başlatan mervedem, 19-03-2013 21:26
    gida, yumurta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 754
    19-03-2013, 21:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.048
    19-03-2013, 10:18 son yazılan Mesajı göster
  137. Balık yağı üretimi

    Başlatan promethaus, 02-12-2008 16:09
    balık, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağı, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.134
    18-03-2013, 18:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 3.874
    14-03-2013, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  138. Organik ekmekle ilgili sorunnnnn

    Başlatan cigdem25, 22-01-2010 13:50
    dergisi, ekmekle, gida, haberleri, ilanlari, ilgili, mühendisligi, organik, sektörü, sorunnnnn, videolari
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 803
    08-03-2013, 10:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 871
    08-03-2013, 08:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 681
    20-02-2013, 18:57 son yazılan Mesajı göster
  139. Slayt yardım

    Başlatan tlgq, 10-02-2013 12:51
    gida, slayt, yardım
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 742
    10-02-2013, 21:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.875
    01-02-2013, 17:16 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed