Sayfa 1/4 123 ... SonSon
746 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 64
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  2. organik çay sunu

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    çay, organik, sunu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 21
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  3. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 193
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  4. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 6.892
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  5. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 180
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  6. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 242
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  7. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.838
    16-10-2018, 14:57 Son mesaja git
  8. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 425
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  9. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 916
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  10. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 333
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  11. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 347
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  12. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 397
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  13. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 2.853
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 362
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 755
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  14. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 13.606
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  15. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 421
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  16. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 409
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  17. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 665
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  18. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 437
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  19. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 466
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  20. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 860
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  21. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 643
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  22. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 525
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  23. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 859
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  24. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 929
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  25. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.195
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  26. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 571
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  27. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 469
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  28. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 624
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
    • Yorum: 17
    • Görüntüleme: 2.909
    22-06-2017, 10:46 Son mesaja git
  29. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 861
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 733
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.663
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  30. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 594
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  31. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 552
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 885
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  32. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 641
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  33. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 674
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  34. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 687
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.096
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  35. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.270
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  36. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 884
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  37. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 765
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  38. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 695
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  39. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 707
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 819
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  40. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 870
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  41. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 835
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 7.500
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  42. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 4.779
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.034
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  43. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 781
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  44. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 969
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  45. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 879
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  46. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 8.476
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  47. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 857
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  48. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.086
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  49. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 985
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  50. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 1.909
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  51. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.042
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.931
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.309
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  52. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 962
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  53. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 782
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 833
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  54. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.116
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  55. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 2.610
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  56. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 1.990
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  57. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 879
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  58. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 839
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  59. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.515
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  60. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.965
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  61. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.213
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  62. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.376
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  63. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 12.254
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  64. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.002
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  65. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 984
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  66. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.010
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  67. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.555
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  68. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.028
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  69. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 4.550
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  70. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 985
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  71. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 827
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 951
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  72. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.124
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  73. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 923
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  74. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.096
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  75. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.104
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.055
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  76. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 1.697
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  77. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 996
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  78. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.234
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  79. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 880
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  80. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.204
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  81. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 882
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  82. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.253
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  83. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.269
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  84. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.231
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  85. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.267
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  86. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.288
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  87. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.283
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  88. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 958
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  89. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 864
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  90. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 904
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  91. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.166
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  92. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.174
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  93. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.386
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  94. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 4.156
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  95. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.315
    Tan
    13-06-2015, 15:12 Son mesaja git
  96. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.072
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.051
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  97. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.314
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  98. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.000
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 977
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.030
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  99. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.391
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  100. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.365
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  101. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 872
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  102. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 927
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  103. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.230
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  104. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.187
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  105. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.059
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  106. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 898
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  107. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 902
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  108. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 984
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  109. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.521
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  110. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.392
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  111. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.382
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  112. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.222
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  113. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.103
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  114. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.053
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  115. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  116. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.062
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.338
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 899
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.019
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  117. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.162
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  118. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.696
    06-02-2015, 16:47 Son mesaja git
  119. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.949
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  120. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.564
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  121. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 5.979
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  122. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.278
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  123. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 898
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  124. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.366
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  125. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.141
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  126. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 953
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  127. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  128. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.331
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  129. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.497
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.116
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  130. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.136
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.229
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.667
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  131. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.397
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  132. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.634
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  133. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.626
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  134. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.059
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  135. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 974
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  136. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.034
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  137. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 40.038
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  138. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.308
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.298
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  139. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.171
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  140. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.295
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  141. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 8.542
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  142. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.042
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.460
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  143. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.205
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  144. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4.116
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  145. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.887
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 997
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  146. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.964
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  147. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.303
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  148. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.203
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.033
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  149. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.167
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.321
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  150. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.129
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  151. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.073
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  152. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.041
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 883
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  153. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.418
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  154. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.243
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    27-09-2013, 16:56 Son mesaja git
  155. Kurabiye fabrikasi

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.081
    24-09-2013, 17:47 Son mesaja git
  156. yemek sektörü analizleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.261
    29-08-2013, 09:28 Son mesaja git
  157. Ayranda sünme sorunu yardım

    Konu Bilgileri: theowl , 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.335
    20-08-2013, 15:15 Son mesaja git
  158. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Konu Bilgileri: angie , 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.589
    20-08-2013, 15:14 Son mesaja git
  159. yaz helvasında yüzey küflenmesi hakkında

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 28-07-2013 10:31
    helvasında, yaz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.164
    28-07-2013, 10:31 Son mesaja git
  160. Lokum üretiminde bazi sorunlar yasiyoruz.

    Konu Bilgileri: SweetSally , 14-07-2013 15:35
    lokum, lokum kalitesi, lokumda görülen sorunlar, lokumda nem, lokumda sorun, nisasta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.504
    19-07-2013, 22:45 Son mesaja git
  161. Elmada pektin tayini yardimm...

    Konu Bilgileri: ^^captain^^ , 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.576
    13-07-2013, 18:35 Son mesaja git
  162. Baharat " Boylama Analizi"

    Konu Bilgileri: Ahmet.Can , 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.120
    06-07-2013, 10:46 Son mesaja git
  163. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Konu Bilgileri: mnkilinc , 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.486
    21-06-2013, 17:05 Son mesaja git
  164. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Konu Bilgileri: dennis48 , 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.526
    21-06-2013, 16:31 Son mesaja git
  165. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.404
    21-06-2013, 15:48 Son mesaja git
  166. gül reçeli yardımmmmm

    Konu Bilgileri: esra_ , 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.436
    18-06-2013, 10:00 Son mesaja git
  167. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Konu Bilgileri: mrymaydn , 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.322
    07-06-2013, 19:27 Son mesaja git
  168. Salça Fabrikası Tasarımı

    Konu Bilgileri: ankebut46 , 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.032
    29-05-2013, 09:34 Son mesaja git
  169. yardım

    Konu Bilgileri: ayasar , 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.280
    28-04-2013, 20:50 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed