Sayfa 1/4 123 ... SonSon
754 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03-05-2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 324
    03-05-2019, 05:00 Son mesaja git
  2. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.886
    21-03-2019, 16:20 Son mesaja git
  3. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15-03-2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 184
    15-03-2019, 17:30 Son mesaja git
  4. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15-03-2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 156
    15-03-2019, 13:01 Son mesaja git
  5. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08-02-2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 461
    08-02-2019, 12:40 Son mesaja git
  6. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08-02-2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 152
    08-02-2019, 12:33 Son mesaja git
  7. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01-02-2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 304
    05-02-2019, 10:38 Son mesaja git
  8. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28-01-2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 183
    28-01-2019, 14:11 Son mesaja git
  9. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25-01-2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 214
    25-01-2019, 11:08 Son mesaja git
  10. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.454
    16-01-2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 3.539
    09-01-2019, 09:55 Son mesaja git
  11. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 471
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  12. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 265
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  13. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 456
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  14. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 7.485
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  15. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 492
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  16. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 546
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  17. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 712
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  18. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.179
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  19. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 545
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  20. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 573
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  21. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 624
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  22. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 3.407
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 618
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 995
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  23. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 14.595
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  24. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 660
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  25. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 630
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  26. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 891
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  27. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 636
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  28. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 688
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  29. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.168
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  30. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 857
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  31. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 848
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  32. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.081
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  33. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.160
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  34. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.553
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  35. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 810
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  36. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 678
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  37. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 840
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
  38. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.077
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 977
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.969
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  39. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 832
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  40. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 783
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.253
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  41. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 861
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  42. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 877
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  43. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 900
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.313
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  44. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.576
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  45. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.118
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  46. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 982
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  47. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 877
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  48. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 947
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.069
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  49. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.114
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  50. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.036
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 8.213
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  51. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 5.466
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.290
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  52. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.013
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  53. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.177
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  54. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.150
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  55. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 9.230
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  56. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.087
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  57. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.345
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  58. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.204
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  59. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 2.370
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  60. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.287
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.468
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.585
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  61. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.189
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  62. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 984
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.052
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  63. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.407
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  64. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.112
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  65. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.290
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  66. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.064
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  67. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.030
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  68. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.798
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  69. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.223
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  70. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.510
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  71. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.636
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  72. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 12.928
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  73. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.232
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  74. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.219
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  75. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.271
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  76. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.839
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  77. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.263
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  78. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 5.734
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  79. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.212
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  80. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.048
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.161
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  81. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.350
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  82. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.115
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  83. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.311
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  84. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.323
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.285
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  85. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.033
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  86. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.234
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  87. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.909
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  88. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.096
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  89. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.462
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  90. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.097
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  91. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.508
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  92. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.510
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  93. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.436
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  94. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  95. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.514
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  96. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.512
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  97. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.159
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  98. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.077
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  99. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.123
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  100. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.400
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  101. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.388
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  102. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.651
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  103. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 4.686
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  104. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.279
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.247
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  105. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.563
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  106. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.226
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.201
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  107. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.746
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  108. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.685
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  109. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.073
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  110. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.115
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  111. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.483
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  112. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.413
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  113. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.268
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  114. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.121
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  115. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.119
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  116. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.179
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  117. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.751
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  118. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.669
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  119. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.789
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  120. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.453
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  121. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.327
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  122. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.267
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  123. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.271
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  124. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.259
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.547
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.077
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.296
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  125. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.388
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  126. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.951
    06-02-2015, 16:47 Son mesaja git
  127. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.270
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  128. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.874
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  129. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 7.275
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  130. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.483
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  131. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.122
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  132. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.614
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  133. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.366
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  134. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  135. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.398
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  136. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.552
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  137. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.751
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.342
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  138. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.582
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.464
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.907
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  139. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.612
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  140. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.904
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  141. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.850
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  142. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.242
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  143. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.176
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  144. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.223
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  145. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 42.724
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  146. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.538
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.581
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  147. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.374
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  148. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.487
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  149. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 9.438
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  150. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.455
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.683
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  151. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.522
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  152. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4.593
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  153. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.141
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.203
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  154. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.234
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  155. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.507
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  156. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.434
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.221
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  157. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.412
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.555
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  158. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.305
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  159. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.286
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  160. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.238
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.066
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  161. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.665
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  162. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.435
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.412
    27-09-2013, 16:56 Son mesaja git
  163. Kurabiye fabrikasi

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.290
    24-09-2013, 17:47 Son mesaja git
  164. yemek sektörü analizleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.452
    29-08-2013, 09:28 Son mesaja git
  165. Ayranda sünme sorunu yardım

    Konu Bilgileri: theowl , 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.564
    20-08-2013, 15:15 Son mesaja git
  166. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Konu Bilgileri: angie , 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.854
    20-08-2013, 15:14 Son mesaja git
  167. yaz helvasında yüzey küflenmesi hakkında

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 28-07-2013 10:31
    helvasında, yaz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.395
    28-07-2013, 10:31 Son mesaja git
  168. Lokum üretiminde bazi sorunlar yasiyoruz.

    Konu Bilgileri: SweetSally , 14-07-2013 15:35
    lokum, lokum kalitesi, lokumda görülen sorunlar, lokumda nem, lokumda sorun, nisasta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.750
    19-07-2013, 22:45 Son mesaja git
  169. Elmada pektin tayini yardimm...

    Konu Bilgileri: ^^captain^^ , 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.836
    13-07-2013, 18:35 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed