Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 725 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 54
    19-09-2017, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  1. Post Salamura Hesapları

    Başlatan kalliope, 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 423
    18-09-2017, 16:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 411
    18-09-2017, 10:05 son yazılan Mesajı göster
  2. Lütfen yardım

    Başlatan htkubra, 11-09-2017 09:25
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 102
    14-09-2017, 11:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 62
    08-09-2017, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 184
    24-06-2017, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 1.763
    22-06-2017, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  3. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Başlatan vardante, 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 412
    17-05-2017, 16:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 241
    05-05-2017, 08:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 979
    18-04-2017, 16:06 son yazılan Mesajı göster
  4. Exclamation fındık kreması

    Başlatan delal.21, 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 144
    18-04-2017, 15:08 son yazılan Mesajı göster
  5. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Başlatan ugurkartal, 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 131
    13-04-2017, 20:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 284
    03-04-2017, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  6. pastanede çalışanlarrrrrr

    Başlatan trkntkn, 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 215
    28-03-2017, 14:12 son yazılan Mesajı göster
  7. Unhappy çok aciil cevaap

    Başlatan brkhlm0108, 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 254
    16-03-2017, 18:41 son yazılan Mesajı göster
  8. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Başlatan trkntkn, 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 262
    01-03-2017, 10:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 677
    25-12-2016, 16:46 son yazılan Mesajı göster
  9. yumuşak şeker üretimi

    Başlatan faho, 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 512
    21-12-2016, 00:08 son yazılan Mesajı göster
  10. vidas cihazı

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 402
    12-12-2016, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  11. Salamura Yaprak Üretimi

    Başlatan vardante, 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 344
    01-12-2016, 12:13 son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb Spirulina maxima

    Başlatan Müh. Hanım, 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 264
    19-11-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 282
    10-11-2016, 15:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 386
    31-10-2016, 20:40 son yazılan Mesajı göster
  13. Süt Hakkında Araştırmalar

    Başlatan IamGT, 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 346
    24-10-2016, 23:19 son yazılan Mesajı göster
  14. Misir yaği üretim tesisi

    Başlatan fairth, 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 379
    18-10-2016, 12:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 5.684
    11-10-2016, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  15. Sorumlu yönetici

    Başlatan as0101, 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 3.414
    11-10-2016, 08:41 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 545
    04-09-2016, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  16. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Başlatan serengül, 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 324
    03-08-2016, 14:37 son yazılan Mesajı göster
  17. Sucuk

    Başlatan trkntkn, 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 576
    02-08-2016, 13:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 404
    01-08-2016, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  18. Ortam petrisi ve swap analizi

    Başlatan tunnish, 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 6.879
    10-07-2016, 23:10 son yazılan Mesajı göster
  19. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Başlatan frukojan, 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.756
    25-06-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
  20. Otel mutfaklari

    Başlatan NRDGZL, 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 445
    22-06-2016, 11:20 son yazılan Mesajı göster
  21. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Başlatan serengül, 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 517
    17-06-2016, 09:37 son yazılan Mesajı göster
  22. Termobakslar

    Başlatan kimyagerim.com, 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 528
    16-06-2016, 15:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 5.326
    29-05-2016, 18:12 son yazılan Mesajı göster
  23. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Başlatan alican52, 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1.081
    26-05-2016, 15:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 476
    24-05-2016, 16:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 910
    24-05-2016, 16:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 703
    18-05-2016, 14:34 son yazılan Mesajı göster
  24. peynir helvası üretim

    Başlatan cevriye, 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 473
    23-04-2016, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  25. benzalkanyum klorur

    Başlatan azamatpalvanov, 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 375
    21-04-2016, 19:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 377
    13-04-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  26. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Başlatan rennin, 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.525
    13-04-2016, 15:02 son yazılan Mesajı göster
  27. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Başlatan safir, 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 1.663
    13-04-2016, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  28. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Başlatan oscar, 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.468
    05-04-2016, 12:49 son yazılan Mesajı göster
  29. Seker fabrikasi

    Başlatan sinya, 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 459
    05-04-2016, 07:26 son yazılan Mesajı göster
  30. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Başlatan foreveryoung35, 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 406
    30-03-2016, 20:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 835
    13-03-2016, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  31. Question Hazır Besiyeri

    Başlatan bilana, 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.379
    25-02-2016, 23:52 son yazılan Mesajı göster
  32. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 646
    15-02-2016, 16:59 son yazılan Mesajı göster
  33. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Başlatan alican52, 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 760
    18-01-2016, 17:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 10.341
    18-01-2016, 11:47 son yazılan Mesajı göster
  34. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Başlatan alican52, 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 604
    12-01-2016, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  35. Mikrofiltrasyon

    Başlatan Aysun62, 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 549
    07-01-2016, 10:40 son yazılan Mesajı göster
  36. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 485
    05-01-2016, 13:34 son yazılan Mesajı göster
  37. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Başlatan ozandroid, 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 905
    03-01-2016, 20:15 son yazılan Mesajı göster
  38. meyve suyunun dağıtımı

    Başlatan Aysun62, 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 508
    30-12-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  39. pişmiş patateste kararma

    Başlatan phryne, 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.512
    29-12-2015, 08:42 son yazılan Mesajı göster
  40. meyve suyu üretimi acil :(

    Başlatan Aysun62, 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 548
    25-12-2015, 21:27 son yazılan Mesajı göster
  41. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Başlatan Aysun62, 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 407
    24-12-2015, 23:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 488
    15-12-2015, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  42. şahit numune almak gerekli mi?

    Başlatan phryne, 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 642
    07-12-2015, 08:30 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 503
    14-11-2015, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  43. Soslu doner

    Başlatan trkntkn, 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 639
    07-11-2015, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  44. Kakaolu findik krema

    Başlatan unalmintes, 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 666
    28-10-2015, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 603
    28-10-2015, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  45. donuk ürün sıcaklıkları

    Başlatan gıdacı34, 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.047
    23-10-2015, 21:34 son yazılan Mesajı göster
  46. Baklavada Mısır Şurubu

    Başlatan gıdacı34, 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 558
    21-10-2015, 07:40 son yazılan Mesajı göster
  47. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Başlatan elifyilmaz, 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.261
    06-10-2015, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 499
    01-10-2015, 17:42 son yazılan Mesajı göster
  48. unlu mamuller enerji denkliği??

    Başlatan ece111, 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 695
    29-09-2015, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  49. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Başlatan nado_naz, 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 457
    19-09-2015, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  50. Sütün Rengi

    Başlatan nida.aksoy, 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 732
    20-08-2015, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  51. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Başlatan nida.aksoy, 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 722
    10-08-2015, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  52. mantarın yıkanması

    Başlatan gıdacı34, 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 716
    05-08-2015, 14:28 son yazılan Mesajı göster
  53. Acil Limon Tuzu Analizi

    Başlatan aliozagan, 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 641
    05-08-2015, 08:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 805
    03-08-2015, 01:14 son yazılan Mesajı göster
  54. et suyu tozu muhafaza

    Başlatan zulal akk, 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 742
    01-08-2015, 07:32 son yazılan Mesajı göster
  55. sunum dönüşü yemekler

    Başlatan gıdacı34, 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 583
    31-07-2015, 16:41 son yazılan Mesajı göster
  56. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Başlatan neyzen, 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 474
    30-07-2015, 14:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 500
    07-07-2015, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  57. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Başlatan ldpud03, 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 577
    06-07-2015, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  58. Krema

    Başlatan syma25, 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 752
    24-06-2015, 10:22 son yazılan Mesajı göster
  59. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Başlatan ugurkayaardi, 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 814
    17-06-2015, 11:33 son yazılan Mesajı göster
  60. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Başlatan betulllll, 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 2.998
    15-06-2015, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  61. Reçetelendirme

    Başlatan zulal akk, 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 775
    Tan
    13-06-2015, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  62. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Başlatan bseyda, 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 600
    09-06-2015, 13:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 680
    06-06-2015, 12:06 son yazılan Mesajı göster
  63. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Başlatan Oznur.., 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 786
    06-06-2015, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  64. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Başlatan AlgaReN, 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 613
    03-06-2015, 22:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 538
    03-06-2015, 14:52 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 631
    28-05-2015, 12:24 son yazılan Mesajı göster
  65. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Başlatan nado_naz, 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 730
    28-05-2015, 10:13 son yazılan Mesajı göster
  66. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Başlatan BLACKEAGLE-BJK, 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 742
    21-05-2015, 13:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 472
    21-05-2015, 07:23 son yazılan Mesajı göster
  67. Sahra Mutfağı Belge

    Başlatan pallidus, 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 536
    17-05-2015, 20:33 son yazılan Mesajı göster
  68. sütte antibiyotik

    Başlatan syma25, 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 716
    01-05-2015, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  69. kaşar peynir

    Başlatan gidaci25, 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 712
    26-04-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  70. Ayrana klor ilavesi

    Başlatan ugurkayaardi, 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 601
    24-04-2015, 09:01 son yazılan Mesajı göster
  71. sütün Sıcaklığı

    Başlatan syma25, 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 588
    22-04-2015, 06:25 son yazılan Mesajı göster
  72. bal

    Başlatan gidaci25, 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 522
    17-04-2015, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  73. Sucukta pH Düşmesi

    Başlatan gmuh, 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 575
    16-04-2015, 11:39 son yazılan Mesajı göster
  74. Yumurta tozu

    Başlatan cihat, 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.075
    15-04-2015, 14:33 son yazılan Mesajı göster
  75. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Başlatan gıdacı34, 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 844
    13-04-2015, 09:00 son yazılan Mesajı göster
  76. tereyağında Acılaşma

    Başlatan gidaci25, 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.503
    10-04-2015, 21:33 son yazılan Mesajı göster
  77. Süt Fabrikası Analizleri

    Başlatan gidaci25, 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 784
    30-03-2015, 08:07 son yazılan Mesajı göster
  78. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Başlatan evrimdonmez, 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 575
    29-03-2015, 21:02 son yazılan Mesajı göster
  79. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Başlatan yesilyurtlu, 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 596
    29-03-2015, 10:42 son yazılan Mesajı göster
  80. Anket Anket: unlu mamuller

    Başlatan saadet50, 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 586
    28-03-2015, 12:59 son yazılan Mesajı göster
  81. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Başlatan Oznur.., 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 654
    05-03-2015, 11:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 859
    04-03-2015, 19:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 531
    04-03-2015, 11:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.447
    20-02-2015, 15:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 689
    07-02-2015, 12:35 son yazılan Mesajı göster
  82. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Başlatan gulsah86, 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.219
    06-02-2015, 16:47 son yazılan Mesajı göster
  83. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Başlatan renas, 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.217
    03-02-2015, 21:13 son yazılan Mesajı göster
  84. Unhappy dökme plak yöntemi

    Başlatan eliifff, 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 944
    19-01-2015, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  85. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Başlatan fatmarslan, 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 3.447
    13-01-2015, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  86. ksantan sakızı

    Başlatan feyz, 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 851
    27-12-2014, 15:13 son yazılan Mesajı göster
  87. Siyah Çay Hk

    Başlatan silencer, 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 533
    05-12-2014, 08:22 son yazılan Mesajı göster
  88. Taze meyve suyundaki problem

    Başlatan angie, 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 897
    27-11-2014, 19:39 son yazılan Mesajı göster
  89. işletme onay belgesi hk.

    Başlatan hedjaz, 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 698
    20-11-2014, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  90. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Başlatan Şükriye Sakar, 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 562
    18-11-2014, 15:19 son yazılan Mesajı göster
  91. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Başlatan josephingul, 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 747
    02-10-2014, 14:25 son yazılan Mesajı göster
  92. restoran mutfağı yardım

    Başlatan phryne, 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 826
    28-09-2014, 07:24 son yazılan Mesajı göster
  93. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Başlatan zek_oz, 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 967
    17-09-2014, 10:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 684
    16-09-2014, 16:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.079
    30-08-2014, 20:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 804
    19-08-2014, 09:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.010
    12-08-2014, 16:09 son yazılan Mesajı göster
  94. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Başlatan blackmagic3388, 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 935
    12-08-2014, 07:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.107
    08-08-2014, 08:06 son yazılan Mesajı göster
  95. Koliform analizi

    Başlatan tunnish, 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.114
    06-08-2014, 10:12 son yazılan Mesajı göster
  96. un (yardım)

    Başlatan meltem0, 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 672
    13-07-2014, 18:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 592
    07-07-2014, 01:11 son yazılan Mesajı göster
  97. Kebap balik ve et

    Başlatan sechill, 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 627
    19-06-2014, 10:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 31.954
    12-06-2014, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  98. Zeytinyağ Fabrikası

    Başlatan blackmagic3388, 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 882
    09-06-2014, 13:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.689
    08-05-2014, 09:20 son yazılan Mesajı göster
  99. süt ille ilgili

    Başlatan tstk, 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 746
    28-04-2014, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  100. mısır cipsi üretimi

    Başlatan a.mutalipkurt, 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 891
    13-04-2014, 13:12 son yazılan Mesajı göster
  101. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Başlatan ugur guney, 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 6.514
    24-03-2014, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  102. ürün spekti

    Başlatan bseyda, 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.161
    24-03-2014, 12:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 925
    23-03-2014, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  103. swap konusunda yardım

    Başlatan esrasukrueker, 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.394
    18-03-2014, 13:39 son yazılan Mesajı göster
  104. salça üretimi!!

    Başlatan werst, 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 3.174
    23-01-2014, 22:41 son yazılan Mesajı göster
  105. antibiyotikli sütler

    Başlatan oscar, 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.459
    14-01-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 637
    30-12-2013, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  106. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Başlatan AlgaReN, 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.427
    26-12-2013, 23:04 son yazılan Mesajı göster
  107. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Başlatan virtual, 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 833
    24-12-2013, 18:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 755
    21-12-2013, 01:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 648
    10-12-2013, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  108. Etsiz Çiğ Köfte

    Başlatan alperen ekinci, 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 757
    09-12-2013, 11:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 813
    09-12-2013, 11:32 son yazılan Mesajı göster
  109. soya proteini üretimi

    Başlatan ayşegülboylu, 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 706
    08-12-2013, 21:31 son yazılan Mesajı göster
  110. Thumbs up süt toplama erkezi

    Başlatan biyojenamin, 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.553
    16-11-2013, 00:12 son yazılan Mesajı göster
  111. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Başlatan mutlu_rmzn, 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 683
    05-11-2013, 17:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 539
    25-10-2013, 16:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 895
    29-09-2013, 15:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 809
    27-09-2013, 22:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 752
    27-09-2013, 16:56 son yazılan Mesajı göster
  112. Kurabiye fabrikasi

    Başlatan tmlarzu, 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 682
    24-09-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  113. yemek sektörü analizleri

    Başlatan mervetolunay, 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 827
    29-08-2013, 09:28 son yazılan Mesajı göster
  114. Ayranda sünme sorunu yardım

    Başlatan theowl, 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 863
    20-08-2013, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  115. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Başlatan angie, 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.019
    20-08-2013, 15:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 721
    28-07-2013, 10:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 944
    19-07-2013, 22:45 son yazılan Mesajı göster
  116. Elmada pektin tayini yardimm...

    Başlatan ^^captain^^, 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.031
    13-07-2013, 18:35 son yazılan Mesajı göster
  117. Baharat " Boylama Analizi"

    Başlatan Ahmet.Can, 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 685
    06-07-2013, 10:46 son yazılan Mesajı göster
  118. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Başlatan mnkilinc, 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.549
    21-06-2013, 17:05 son yazılan Mesajı göster
  119. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Başlatan dennis48, 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.019
    21-06-2013, 16:31 son yazılan Mesajı göster
  120. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Başlatan bloodykisses, 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 941
    21-06-2013, 15:48 son yazılan Mesajı göster
  121. gül reçeli yardımmmmm

    Başlatan esra_, 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 973
    18-06-2013, 10:00 son yazılan Mesajı göster
  122. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Başlatan mrymaydn, 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 751
    07-06-2013, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  123. Salça Fabrikası Tasarımı

    Başlatan ankebut46, 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.410
    29-05-2013, 09:34 son yazılan Mesajı göster
  124. yardım

    Başlatan ayasar, 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 812
    28-04-2013, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  125. yemek analizleri

    Başlatan bilana, 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 4.815
    25-04-2013, 21:09 son yazılan Mesajı göster
  126. Karamel (Yardım Talebi)

    Başlatan robert, 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 611
    22-04-2013, 13:27 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 647
    21-04-2013, 20:45 son yazılan Mesajı göster
  127. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Başlatan dvkugk, 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.320
    18-04-2013, 21:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 717
    13-04-2013, 09:08 son yazılan Mesajı göster
  128. kahvaltılık mısır gevreği

    Başlatan gaziantep27, 11-04-2013 04:20
    kahvaltılık, mısır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    11-04-2013, 04:20 son yazılan Mesajı göster
  129. acı sos üretimi

    Başlatan __sila__0687, 09-04-2013 16:08
    acı, sos
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 720
    09-04-2013, 16:08 son yazılan Mesajı göster
  130. Meyve Suyu Üretiminde Meyve Seçimi

    Başlatan nurayc76, 09-04-2013 10:26
    meyve, suyu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 803
    09-04-2013, 10:26 son yazılan Mesajı göster
  131. Unlu mamül fabrikası için isim....

    Başlatan mrymaydn, 15-03-2013 19:19
    mamül, unlu
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.698
    07-04-2013, 16:25 son yazılan Mesajı göster
  132. PastÖrİze yumurta

    Başlatan mervedem, 19-03-2013 21:26
    gida, yumurta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 711
    19-03-2013, 21:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 982
    19-03-2013, 10:18 son yazılan Mesajı göster
  133. Balık yağı üretimi

    Başlatan promethaus, 02-12-2008 16:09
    balık, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağı, üretimi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.089
    18-03-2013, 18:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 3.630
    14-03-2013, 10:56 son yazılan Mesajı göster
  134. Organik ekmekle ilgili sorunnnnn

    Başlatan cigdem25, 22-01-2010 13:50
    dergisi, ekmekle, gida, haberleri, ilanlari, ilgili, mühendisligi, organik, sektörü, sorunnnnn, videolari
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 761
    08-03-2013, 10:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 812
    08-03-2013, 08:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 638
    20-02-2013, 18:57 son yazılan Mesajı göster
  135. Slayt yardım

    Başlatan tlgq, 10-02-2013 12:51
    gida, slayt, yardım
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 687
    10-02-2013, 21:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.789
    01-02-2013, 17:16 son yazılan Mesajı göster
  136. Üretim Raporu

    Başlatan bitkiselhayat, 27-01-2013 18:54
    gida, raporu, uretim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.391
    27-01-2013, 18:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.833
    12-01-2013, 19:35 son yazılan Mesajı göster
  137. tortilla reçetesi yardım

    Başlatan melekrdm, 05-01-2013 15:45
    gida, reçetesi, tortilla, yardım
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.176
    09-01-2013, 14:33 son yazılan Mesajı göster
  138. süt ürünlerinde çalışmak! ve tecrübesizlik..

    Başlatan oscar, 11-02-2011 08:57
    2 Sayfa
    1 2
    çalışmak!, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, tecrübesizlik.., videolari, Ürünlerinde
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 2.061
    06-01-2013, 13:46 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed