Sayfa 1/4 123 ... SonSon
759 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Post acil durum ekibi atama yazısı

    Konu Bilgileri: Esra hanım , 20-10-2019 01:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 68
    20-10-2019, 01:26 Son mesaja git
  2. Question Yardımcı Olur Musunuz

    Konu Bilgileri: Tuba. , 26-09-2019 14:25
    olur, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 241
    26-09-2019, 14:25 Son mesaja git
  3. Turşu (yardım)

    Konu Bilgileri: sellinizmir , 30-03-2008 13:46
    (yardım), dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, turşu, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.826
    11-09-2019, 19:39 Son mesaja git
  4. Mesleki Yardımlaşma ve Tartışma

    Konu Bilgileri: simyac1978 , 11-09-2019 13:52
    gä±da mã¼h., okul taåÿä±ma yemekleri, okul yemekhaneleri, yemek fabrikalarä±
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 107
    11-09-2019, 13:52 Son mesaja git
  5. Geleneksel lokum üretimiii

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 05-09-2019 04:47
    geleneksel türk tatlıları, geleneksel üretim, lokum, lokum üretimi, lokumda görülen sorunlar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 122
    05-09-2019, 04:47 Son mesaja git
  6. irmik spesifikayon yardım...acil

    Konu Bilgileri: bseyda , 01-08-2019 13:12
    irmik, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 313
    01-08-2019, 13:12 Son mesaja git
  7. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.189
    29-07-2019, 18:20 Son mesaja git
  8. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.027
    06-07-2019, 06:08 Son mesaja git
  9. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03-05-2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 637
    03-05-2019, 05:00 Son mesaja git
  10. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.146
    21-03-2019, 16:20 Son mesaja git
  11. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15-03-2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 416
    15-03-2019, 17:30 Son mesaja git
  12. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15-03-2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 367
    15-03-2019, 13:01 Son mesaja git
  13. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08-02-2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 692
    08-02-2019, 12:40 Son mesaja git
  14. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08-02-2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 295
    08-02-2019, 12:33 Son mesaja git
  15. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01-02-2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 531
    05-02-2019, 10:38 Son mesaja git
  16. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28-01-2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 350
    28-01-2019, 14:11 Son mesaja git
  17. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25-01-2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 386
    25-01-2019, 11:08 Son mesaja git
  18. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 4.487
    16-01-2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 3.899
    09-01-2019, 09:55 Son mesaja git
  19. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 638
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  20. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 436
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  21. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 640
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  22. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 7.838
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  23. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 714
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  24. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 787
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  25. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 921
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  26. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.378
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  27. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 700
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  28. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 739
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  29. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 780
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  30. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 3.743
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 784
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.139
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  31. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 15.251
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  32. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 846
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  33. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 774
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  34. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.048
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  35. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 791
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  36. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 833
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  37. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.375
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  38. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 999
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  39. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.078
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  40. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.244
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  41. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.337
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  42. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.761
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  43. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 971
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  44. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 824
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  45. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 990
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
  46. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.140
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.163
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  47. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.030
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  48. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 928
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.512
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  49. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 997
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  50. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.017
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  51. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.059
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.457
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  52. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.743
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  53. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.267
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  54. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.118
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  55. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 998
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  56. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.111
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.232
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  57. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.263
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  58. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.194
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 8.674
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  59. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 5.868
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.445
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  60. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.153
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  61. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.335
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  62. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.308
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  63. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 9.711
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  64. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.242
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  65. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.519
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  66. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.320
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  67. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 2.657
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  68. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.441
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.825
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.746
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  69. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.339
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  70. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.126
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.192
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  71. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.602
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  72. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.463
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  73. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.476
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  74. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.188
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  75. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.161
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  76. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.000
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  77. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.378
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  78. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.712
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  79. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.887
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  80. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 13.343
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  81. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.376
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  82. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.349
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  83. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.423
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  84. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2.021
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  85. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.408
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  86. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 6.640
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  87. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.378
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  88. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.218
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.334
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  89. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.532
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  90. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.249
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  91. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.440
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  92. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.470
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.434
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  93. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.282
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  94. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.386
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  95. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.462
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  96. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.252
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  97. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.634
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  98. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.237
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  99. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.676
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  100. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.727
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  101. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.572
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  102. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.691
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  103. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.681
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  104. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.654
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  105. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.285
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  106. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.219
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  107. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.293
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  108. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.553
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  109. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.514
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  110. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.811
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  111. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5.062
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  112. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.424
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.376
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  113. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.703
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  114. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.370
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.347
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.391
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  115. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.986
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  116. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.895
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  117. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.213
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  118. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.232
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  119. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.635
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  120. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.541
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  121. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.401
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  122. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.244
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  123. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.266
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  124. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.294
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  125. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.906
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  126. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.868
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  127. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.073
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  128. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.594
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  129. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.479
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  130. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.390
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  131. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.401
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  132. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.372
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.696
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.197
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.468
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  133. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.552
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  134. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.552
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  135. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.035
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  136. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 8.240
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  137. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.615
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  138. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.275
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  139. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.753
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  140. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.538
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  141. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.262
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  142. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.515
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  143. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.711
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  144. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.915
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.495
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  145. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.931
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.641
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.056
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  146. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.746
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  147. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.081
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  148. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.980
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  149. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.353
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  150. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.315
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  151. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.337
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  152. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 44.711
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  153. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.705
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.750
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  154. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.491
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  155. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.599
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  156. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 9.954
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  157. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.828
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.824
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  158. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.732
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  159. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4.941
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  160. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.312
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.334
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  161. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.383
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  162. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.633
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  163. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.559
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.364
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  164. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.578
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.703
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  165. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.420
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  166. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.424
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  167. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.363
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.187
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  168. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.823
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  169. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.551
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.542
    27-09-2013, 16:56 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed