Sayfa 1/4 123 ... SonSon
741 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 161
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  2. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 777
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  3. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 240
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  4. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 246
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  5. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 295
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  6. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 2.584
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 246
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 645
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  7. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 13.027
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  8. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 291
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  9. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 299
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  10. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 548
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  11. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 358
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  12. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 371
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  13. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 752
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  14. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 543
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  15. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 432
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  16. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.437
    13-11-2017, 11:41 Son mesaja git
  17. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 761
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  18. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 830
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  19. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.035
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  20. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 457
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  21. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 383
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  22. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 518
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
    • Yorum: 17
    • Görüntüleme: 2.664
    22-06-2017, 10:46 Son mesaja git
  23. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 754
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 623
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.482
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  24. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 482
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  25. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 452
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 743
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  26. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 556
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  27. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 575
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  28. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 554
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.003
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  29. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.123
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  30. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 789
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  31. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 664
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  32. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 609
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  33. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 610
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 669
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  34. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 747
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  35. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 748
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 7.089
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  36. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 4.475
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 928
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  37. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 679
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  38. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 894
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  39. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 772
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  40. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 8.136
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  41. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 774
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  42. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 973
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  43. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 891
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  44. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 6.596
    29-05-2016, 18:12 Son mesaja git
  45. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 1.690
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  46. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 875
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.706
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.177
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  47. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 841
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  48. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 687
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 724
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  49. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.960
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  50. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 2.390
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  51. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 1.843
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  52. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 808
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  53. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 706
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  54. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.370
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  55. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.829
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  56. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.068
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  57. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.198
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  58. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 11.906
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  59. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 902
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  60. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 875
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  61. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 865
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  62. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.397
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  63. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 912
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  64. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 3.888
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  65. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 870
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  66. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 710
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 841
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  67. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.019
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  68. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 829
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  69. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 996
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  70. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.014
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 970
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  71. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 1.535
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  72. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 899
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  73. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.004
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  74. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 781
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  75. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.085
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  76. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 785
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  77. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.128
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  78. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.135
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  79. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.135
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  80. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.149
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  81. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.180
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  82. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.177
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  83. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 875
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  84. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 770
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  85. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 818
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  86. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.036
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  87. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.077
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  88. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.262
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  89. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.866
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  90. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.169
    Tan
    13-06-2015, 15:12 Son mesaja git
  91. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 970
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 971
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  92. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.196
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  93. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 907
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 884
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 933
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  94. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.245
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  95. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.213
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  96. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 766
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  97. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 823
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  98. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.122
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  99. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.084
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  100. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 960
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  101. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 823
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  102. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 806
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  103. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 898
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  104. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.411
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  105. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.287
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  106. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.152
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  107. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.122
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  108. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 970
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  109. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 941
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  110. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 925
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  111. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 976
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.241
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 836
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.891
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  112. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.060
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  113. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.575
    06-02-2015, 16:47 Son mesaja git
  114. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.811
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  115. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.401
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  116. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 5.365
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  117. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  118. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 817
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  119. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.255
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  120. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.044
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  121. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 862
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  122. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.106
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  123. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.224
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  124. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.386
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.027
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  125. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.875
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.141
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.554
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  126. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.299
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  127. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.530
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  128. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.516
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  129. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 992
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  130. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 869
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  131. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 946
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  132. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 38.427
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  133. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.201
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.157
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  134. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.062
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  135. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  136. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 8.105
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  137. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.820
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.350
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  138. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.007
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  139. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 3.918
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  140. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.770
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 905
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  141. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.846
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  142. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.213
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  143. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.106
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 930
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  144. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.066
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.190
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  145. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.033
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  146. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.982
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git
  147. Lightbulb Turşuda Zerdaçal Kullanımı???

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 05-11-2013 17:19
    gida, turşuda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 960
    05-11-2013, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 807
    25-10-2013, 16:53 Son mesaja git
  148. Pasta Kreması akış şeması konusunda yardım ?

    Konu Bilgileri: ciksercan , 29-09-2013 15:17
    kreması, pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.311
    29-09-2013, 15:17 Son mesaja git
  149. Meyve Aromalı Jöle Üretiminde Vakum Uygulama

    Konu Bilgileri: Muğlak , 27-09-2013 22:16
    aromalı, meyve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.153
    27-09-2013, 22:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.107
    27-09-2013, 16:56 Son mesaja git
  150. Kurabiye fabrikasi

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 24-09-2013 17:47
    fabrikasi, kurabiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.003
    24-09-2013, 17:47 Son mesaja git
  151. yemek sektörü analizleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 26-08-2013 13:42
    sektörü, yemek
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.179
    29-08-2013, 09:28 Son mesaja git
  152. Ayranda sünme sorunu yardım

    Konu Bilgileri: theowl , 20-02-2013 19:22
    ayranda, gida, sorunu, sunme, yardım
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.227
    20-08-2013, 15:15 Son mesaja git
  153. çikolata üretimi yardım.ACİL

    Konu Bilgileri: angie , 12-03-2013 13:25
    çikolata, gida, uretimi, yardımacİl
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 1.453
    20-08-2013, 15:14 Son mesaja git
  154. yaz helvasında yüzey küflenmesi hakkında

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 28-07-2013 10:31
    helvasında, yaz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.071
    28-07-2013, 10:31 Son mesaja git
  155. Lokum üretiminde bazi sorunlar yasiyoruz.

    Konu Bilgileri: SweetSally , 14-07-2013 15:35
    lokum, lokum kalitesi, lokumda görülen sorunlar, lokumda nem, lokumda sorun, nisasta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.400
    19-07-2013, 22:45 Son mesaja git
  156. Elmada pektin tayini yardimm...

    Konu Bilgileri: ^^captain^^ , 13-07-2013 18:35
    elmada, pektin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.455
    13-07-2013, 18:35 Son mesaja git
  157. Baharat " Boylama Analizi"

    Konu Bilgileri: Ahmet.Can , 05-07-2013 16:37
    baharat, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.029
    06-07-2013, 10:46 Son mesaja git
  158. teneke peynirlerde şişme sorunu??????????

    Konu Bilgileri: mnkilinc , 10-08-2012 13:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirlerde, sektörü, sorunu??????????, teneke, videolari, Şişme
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.263
    21-06-2013, 17:05 Son mesaja git
  159. Exclamation taze kaşarda problem!!!

    Konu Bilgileri: dennis48 , 05-11-2012 14:32
    gida, kaşarda, problem, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.402
    21-06-2013, 16:31 Son mesaja git
  160. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.290
    21-06-2013, 15:48 Son mesaja git
  161. gül reçeli yardımmmmm

    Konu Bilgileri: esra_ , 21-11-2009 14:03
    dergisi, gida, gül, haberleri, ilanlari, mühendisligi, reçeli, sektörü, videolari, yardımmmmm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.325
    18-06-2013, 10:00 Son mesaja git
  162. Ekmekte raf ömrü hesaplanması..

    Konu Bilgileri: mrymaydn , 02-04-2013 20:24
    ekmekte, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.202
    07-06-2013, 19:27 Son mesaja git
  163. Salça Fabrikası Tasarımı

    Konu Bilgileri: ankebut46 , 29-05-2013 09:34
    fabrikası, salça
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.879
    29-05-2013, 09:34 Son mesaja git
  164. yardım

    Konu Bilgileri: ayasar , 27-04-2013 19:17
    numune alma, yardım, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.167
    28-04-2013, 20:50 Son mesaja git
  165. yemek analizleri

    Konu Bilgileri: bilana , 12-10-2010 16:22
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 6.028
    25-04-2013, 21:09 Son mesaja git
  166. Karamel (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: robert , 20-04-2013 16:24
    (yardım, karamel
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 945
    22-04-2013, 13:27 Son mesaja git
  167. Ayçiçek Yağı Ekipman (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: kadir aslanpay , 20-04-2013 13:20
    ayçiçek, yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 983
    21-04-2013, 20:45 Son mesaja git
  168. kara maya ile kaymaklı yoğurt üretimi

    Konu Bilgileri: dvkugk , 17-04-2013 16:56
    kara, maya
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.377
    18-04-2013, 21:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.022
    13-04-2013, 09:08 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed