Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Yeni Üye
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    14 Dec 10
    Ad Soyad
    Hakan Ceyhan
    Şehir
    45 MANİSA
    Üniversite
    Celal Bayar Universitesi
    Meslek
    vardiya mühendisi
    Sektör
    gıda
    Mesajlar
    5
    Konular
    5
    Eklentileriniz
    4
    Kazanılan Kredi
    205
    Kullanılan Kredi
    18
    Kalan Kredi
    187

    Standart Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    ŞARABIN TANIMI

    Temel maddesi üzüm olan şarap, insanın ürettiği ilk fermente ürünlerden biridir. Üzüm tanesinin içinde yoğun olarak bulunan şeker, su ve kabuğundaki maya, doğal bir fermantasyon ortamı oluşturmaktadır. Olgun üzüm tanesinin patlatılmasıyla açığa çıkan şıranın, kabuktaki mayalar ile birleşip fermente olması sonucunda ortaya çıkan alkollü bileşim “şarap” olarak adlandırılmaktadır.

    Türk Gıda Kodeksi Şarap Tebliğinde şarap, parçalanmış veya parçalanmamış yaş üzümün veya üzüm şırasının, kısmen veya tamamen alkol fermantasyonu ile elde edilen, coğrafi işaret ya da köken ismi tescili yapılmış ya da yapılmamış üründür şeklinde tanımlanmaktadır.



         
     
        Dosya Şifresi : www.forumfood.net
    Dosya Boyutu : 361.1 KB (Kilobyte)
    İndirme Sayısı : 79 Kez
     
     

  2. #2
    Yeni Üye
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    14 Apr 18
    Ad Soyad
    sevda özer
    Yaş
    20
    Şehir
    10 BALIKESİR
    Üniversite
    Balikesir Universitesi
    Meslek
    öğrenci
    Sektör
    öğrenci
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Eklentileriniz
    0
    Kazanılan Kredi
    5
    Kullanılan Kredi
    3
    Kalan Kredi
    2

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    iyi günler kırmızı şarapta haccp prensipleri hakkında bilgiye ihtiyacım var fakat dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? çok önemli..



  3. #3
    Onursal Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    15 Dec 08
    Ad Soyad
    doğaberk kömür
    Şehir
    Seçiniz
    Üniversite
    Seciniz
    Meslek
    yönetici
    Sektör
    milk
    Mesajlar
    423
    Konular
    37
    Eklentileriniz
    5
    Kazanılan Kredi
    Onursal Üye
    Kullanılan Kredi
    Onursal Üye
    Kalan Kredi
    Onursal Üye

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    İngılızcen varsa kanyak, pardon kaynak var



  4. #4
    Genel Müdür
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    17 Jun 14
    Ad Soyad
    Çiğdem COŞKUN
    Şehir
    34 İST AVR.
    Üniversite
    Uludag Universitesi
    Meslek
    Gıda Mühendisi
    Sektör
    İnternet ve Ajans Hizmetl
    Mesajlar
    270
    Konular
    4
    Eklentileriniz
    0
    Kazanılan Kredi
    Genel Müdür
    Kullanılan Kredi
    Genel Müdür
    Kalan Kredi
    Genel Müdür

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    Alıntı sevdaozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler kırmızı şarapta haccp prensipleri hakkında bilgiye ihtiyacım var fakat dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? çok önemli..
    Dosya indirmede ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?



Benzer Konular

  1. domates salçası üretiminde HACCP uygulamaları sunumu
    Konu Sahibi seda1988 Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 11-12-2015, 10:39
  2. Poğaça üretiminde HACCP uygulamaları
    Konu Sahibi evolution Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 15-03-2010, 16:35
  3. parmak patates üretiminde HACCP uygulamaları sunum
    Konu Sahibi seda1988 Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 23-11-2009, 21:56
  4. organik bebek maması üretiminde HACCP uygulamaları sunum
    Konu Sahibi seda1988 Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 23-11-2009, 21:55
  5. üzüm şarabı üretimi
    Konu Sahibi ayşegül Forum Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 29-11-2007, 14:42

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed