4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Dec 10

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    210
    Harcanan
    0
    Kalan
    210

    Standart Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    ŞARABIN TANIMI

    Temel maddesi üzüm olan şarap, insanın ürettiği ilk fermente ürünlerden biridir. Üzüm tanesinin içinde yoğun olarak bulunan şeker, su ve kabuğundaki maya, doğal bir fermantasyon ortamı oluşturmaktadır. Olgun üzüm tanesinin patlatılmasıyla açığa çıkan şıranın, kabuktaki mayalar ile birleşip fermente olması sonucunda ortaya çıkan alkollü bileşim “şarap” olarak adlandırılmaktadır.

    Türk Gıda Kodeksi Şarap Tebliğinde şarap, parçalanmış veya parçalanmamış yaş üzümün veya üzüm şırasının, kısmen veya tamamen alkol fermantasyonu ile elde edilen, coğrafi işaret ya da köken ismi tescili yapılmış ya da yapılmamış üründür şeklinde tanımlanmaktadır.
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 361,1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 80 Kez

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Apr 18
    Yaş
    21

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    iyi günler kırmızı şarapta haccp prensipleri hakkında bilgiye ihtiyacım var fakat dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? çok önemli..

  3. #3
    Onursal Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Dec 08

    Mesajları
    425
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    0
    Kalan
    276

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    İngılızcen varsa kanyak, pardon kaynak var

  4. #4
    Genel Müdür
    Üyelik tarihi
    17 Jun 14

    Mesajları
    271
    Konuları
    4
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    0
    Kalan
    10

    Standart Cevap: Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları

    Alıntı sevdaozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler kırmızı şarapta haccp prensipleri hakkında bilgiye ihtiyacım var fakat dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? çok önemli..
    Dosya indirmede ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?

Benzer Konular

  1. domates salçası üretiminde HACCP uygulamaları sunumu
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan seda1988
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 11-12-2015, 10:39
  2. Poğaça üretiminde HACCP uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan evolution
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15-03-2010, 16:35
  3. parmak patates üretiminde HACCP uygulamaları sunum
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan seda1988
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-11-2009, 21:56
  4. organik bebek maması üretiminde HACCP uygulamaları sunum
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan seda1988
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-11-2009, 21:55
  5. üzüm şarabı üretimi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-11-2007, 14:42

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed