Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Yeni Üye zuhalgıda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    13 Nov 10
    Ad Soyad
    zuhal uğuş
    Yaş
    27
    Şehir
    55 SAMSUN
    Üniversite
    Erciyes Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıdamkrbyl.lab,CTRNG,UN
    Mesajlar
    37
    Konular
    13
    Eklentileriniz
    3
    Kazanılan Kredi
    155
    Kullanılan Kredi
    14
    Kalan Kredi
    141

    Standart Vakumlu yufka hakkinda yardim?

    Merhaba arkadaŞlar
    vakumlu yufka konusunda deneyİmİ olan veya bİlgİsİ olan var mi?
    Vakum ayarlari ve yufkanin nem deĞerİ benİm İÇİn Önemlİ ...
    TeŞekkÜrler...



  2. #2
    Yeni Üye zuhalgıda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    13 Nov 10
    Ad Soyad
    zuhal uğuş
    Yaş
    27
    Şehir
    55 SAMSUN
    Üniversite
    Erciyes Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıdamkrbyl.lab,CTRNG,UN
    Mesajlar
    37
    Konular
    13
    Eklentileriniz
    3
    Kazanılan Kredi
    155
    Kullanılan Kredi
    14
    Kalan Kredi
    141

    Standart Cevap: Vakumlu yufka hakkinda yardim?

    çok güzellll kimsenin bu konuda bilgisinin olmaması şaşırtıcı...



  3. #3
    Ön Lisans Üye ertugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    22 Mar 11
    Ad Soyad
    ertuğrul hakan akbaş
    Şehir
    68 AKSARAY
    Üniversite
    Ataturk Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    unlu mamüller
    Mesajlar
    190
    Konular
    30
    Eklentileriniz
    14
    Kazanılan Kredi
    705
    Kullanılan Kredi
    101
    Kalan Kredi
    604

    Standart Cevap: Vakumlu yufka hakkinda yardim?

    benim vakumlu yufkada bir deneyimim yok ama lavaş türü bir ürün yapıyoruz yufkalık unlarıda biraz tanıyorum. yufka nemdeğeri %32-35 civarı olmalı diye düşünüyorum daha kuru olursa kırılma ve parçalanmalar oluşabilir fakat daha yüksek su oranıda küflenme probleminin artması veya ekşime anlamına gelir.1,5 sene oluştur-doldur- kapat modeli ile çalışan tetramak çalıştırdım sizinki farklıdır. vakum ayarları çok fazla vakum yapacak şekilde olmamalı vakumdan sonra numuneyi bir kaç gün bekletip özelliklerini inceleyin.ürünün suyu film halinde kenarlara veriyorsa bir ıslaklık varsa fazladır üründe deformasyona sebep olabilir vakum ürüne ve makineye göre değişir bu biraz da makine ve ürünü tanıma ile alakalı.istanbulda çılgın lavaş diye bir marka var bir araştırın onlarda vakumlu ürün yapıyorlar.
    kolay gelsin iyi çalışmalar.



  4. #4
    Yeni Üye zuhalgıda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    13 Nov 10
    Ad Soyad
    zuhal uğuş
    Yaş
    27
    Şehir
    55 SAMSUN
    Üniversite
    Erciyes Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıdamkrbyl.lab,CTRNG,UN
    Mesajlar
    37
    Konular
    13
    Eklentileriniz
    3
    Kazanılan Kredi
    155
    Kullanılan Kredi
    14
    Kalan Kredi
    141

    Standart Cevap: Vakumlu yufka hakkinda yardim?

    çok teşekkürederim önerilerinizi hemen dikkate alıcam.



  5. #5
    Yeni Üye zuhalgıda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    13 Nov 10
    Ad Soyad
    zuhal uğuş
    Yaş
    27
    Şehir
    55 SAMSUN
    Üniversite
    Erciyes Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıdamkrbyl.lab,CTRNG,UN
    Mesajlar
    37
    Konular
    13
    Eklentileriniz
    3
    Kazanılan Kredi
    155
    Kullanılan Kredi
    14
    Kalan Kredi
    141

    Standart Cevap: Vakumlu yufka hakkinda yardim?

    Konu başlığının görüntülenme sayısına bakılırsa bu konuyla çok fazla ilgili insan olduğu anlaşılmaktadır.Lütfen meslektaşlarım karşılaştığınız sorunları burda paylaşın çözümlerinizi yazın ve nerden başlayacağını bilemeyen insanlara yol gösterici olun.

    teşekkürler...



Benzer Konular

  1. Beyaz bayrak denetİmİ hakkinda yardim
    Konu Sahibi zeynep__hatipoglu Forum SEKTÖREL YARDIMLAŞMA VE TARTIŞMA
    Cevap: 8
    Son Mesaj : 15-10-2011, 21:15
  2. yufka makinalaları
    Konu Sahibi omerhattab Forum Türk Siteleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 17-06-2009, 13:40
  3. yufka akış şeması
    Konu Sahibi bgmsl Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 25-11-2008, 18:59
  4. Hazır Yufka Mantısı
    Konu Sahibi fatma_k Forum Hamur İşi
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 10-04-2008, 22:36
  5. vakumlu soğutma
    Konu Sahibi albatros Forum Araştırma projeleri
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 06-12-2007, 23:22

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed