2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye aimre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Aug 08
    Yaş
    35

    Mesajları
    8
    Konuları
    7
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart yemek pişirme talimatı

    Mutfaklarımızda olmazsa olmaz, duvarlarımıza asmamız gereken bir talimat...
    Ayrıca yemek hazırlama ve pişirme esnasında bazı önemli ayrıntılar...

    1. KIZARTMA:

    Kızgın yağda kızartma işlemidir. Patates, patlıcan, kabak, tavuk, balık, ciğer, köfte, sosis gibi ürünlere uygulanır. Kızartma işleminde yağın yanmadan kullanılmasına dikkat edilmelidir. Kızartma işleminde yağın sıcaklığı 180ºC’ yi geçmemelidir.......

    2.HAŞLAMA:

    Sıcak su ile haşlama işlemi yapılır. Et, sebze gibi gıda maddelerinin prosesinde kullanılan bir yöntemdir. Haşlanan etlerden ilk haşlama suyu uzaklaştırılır. Etler sıcak suya aktarılır. Haşlama yemeklerde sos ayrı olarak hazırlanır ve yemeğe ilave edilir.....

    3. FIRINLAMA :
    Şifre:''www.forumfood.net''
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 8,2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 61 Kez

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Jul 18

    Mesajları
    6
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0

    Standart Cevap: yemek pişirme talimatı

    Tesekkurler

Benzer Konular

  1. Yemek Sevk Talimatı
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan akdenizgezgini
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-09-2008, 13:52
  2. Pişirme Metodları
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan fooden
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 01-07-2008, 23:41
  3. Eldiven ve Maske Kullanma Talimatı - Yemek Sektörü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 32
    Son Mesaj: 24-06-2007, 03:18
  4. Güneş enerjisi ile yemek pişirme şenliği
    Güncel Haberler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-06-2007, 10:13
  5. Gıda Hazırlık Talimatı - Yemek Sektörü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 32
    Son Mesaj: 15-06-2007, 12:36

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed