3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 Jul 13
    Yaş
    27

    Mesajları
    4
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart yemek sektörü analizleri

    arkadaslar merhaba,yemek sektöründe yapılan analizler neler ve bunların ne sıklıkla yapılması gerekiyor,tecrübelerinizi paylaşırsanız çookk sevinirimm..

  2. #2
    Onursal Üye Nuran AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Jul 08

    Mesajları
    222
    Konuları
    12
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    331
    Harcanan
    0
    Kalan
    331

    Standart Cevap: yemek sektörü analizleri

    Yemek sektöründe özellikle et ve süt ürünleri için analiz yaptırabilirsiniz mikrobiyolojik ve kimyasal.
    Ayrıca 22000'e göre ürettiğiniz ürünleri de yılda en az iki kez mikrobiyolojik analiz yaptırmanız tavsiye ediliyor. Ayrıca kullandığınız suyu da yine kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan 6 ayda bir Hıfzıssıhha müdürlüğünde analiz ettirmelisiniz.
    Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar.

    Kolay gelsin.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 Jul 13
    Yaş
    27

    Mesajları
    4
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: yemek sektörü analizleri

    çok teşekkürler ilginize Nuran hanım

Benzer Konular

  1. toplu yemek sektörü (hijyen)
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan rainwest
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 31-01-2012, 02:33
  2. Yemek sektörü çalışanları gurubu
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan organic
    Yorum: 11
    Son Mesaj: 25-08-2011, 09:55
  3. Toplu Yemek Sektörü
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan gencgıdacı
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06-07-2009, 17:18
  4. yemek sektörü
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan gzyrnn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-03-2009, 22:13
  5. Mal Kabul Kriterleri - Yemek Sektörü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 41
    Son Mesaj: 25-12-2007, 14:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed