6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 1 gönderen alperen ekinci
  • 1 gönderen alperen ekinci
  • 1 gönderen solway
  • 1 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

  1. #1
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    223
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    arkadaşlar merhaba;
    Yumurta tedariği yaptığımız firmanın sevkiyat koşulları ile ilgili kafamda soru işaretleri var.Yumurta kolisi üzerinde "saklama koşulları +5 ile +12 derece arasındadır.Satın aldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz"vbseo_seo_replace_callback('vb','vBulletin','',' ibaresi mevcut.Bizim tedarik sonrası saklama koşullarını karşılayan bir yumurta depomuz mevcut.Ancak havaların ısınması ile beraber sevkiyat araçlarında istenilen sıcaklıkları yakalamıyoruz.kaldıki araçlar çoğunlukla soğutmasız olarak geliyor yada gelenlerde de yüksek dereceleri ölçüyoruz. yumurta Tebliğinde de bununla ilgili muhafaza ve sevkiyat koşulları ile ilgili net bir cümle yok.Firmaya daha önce malzeme kabul şartlarımızı içeren bir mail atmıştım.Kendileri şartları biliyor.Sonraki sevkiyatların iade edileceğini bildirdim.Ancak tebliğlerde bu konuya açıklık getirebilecek bir nokta varsa paylaşabilirseniz sevinirim.Birde aynı araçta pastane ','vb','. imalathanelere satılan shrinksiz,kolisiz tamamen açıkta sadece kartona konmuş yumurtalar da olabiliyor.Bununla ilgili görüşleriniz nedir?')

    Teşekkürler..
    "Gökyüzü KARTALındır!"

  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    02 Oct 11
    Yaş
    32

    Mesajları
    94
    Konuları
    6
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    218
    Harcanan
    0
    Kalan
    218

    Standart Cevap: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Siz kendi standartlarınızı firmaya bildirmişsiniz. Bence hemen bir döf açın ve firmadan konuyla ilgili yazı isteyin gelen cevaba göre tedarikçi değerlendirme formunuzu doldurur düzeltici yada önleyici faliyetlerden hangisi gerçekleşecekse yazar ve dosyayı kapatırsınız.
    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  3. #3
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    223
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Alıntı alperen ekinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz kendi standartlarınızı firmaya bildirmişsiniz. Bence hemen bir döf açın ve firmadan konuyla ilgili yazı isteyin gelen cevaba göre tedarikçi değerlendirme formunuzu doldurur düzeltici yada önleyici faliyetlerden hangisi gerçekleşecekse yazar ve dosyayı kapatırsınız.
    vbseo_seo_replace_callback('vb','vBulletin','','Birde aynı araçta pastane ','vb','. imalathanelere satılan shrinksiz,kolisiz tamamen açıkta sadece kartona konmuş yumurtalar da olabiliyor.Bununla ilgili görüşleriniz nedir?')
    "Gökyüzü KARTALındır!"

  4. #4
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    02 Oct 11
    Yaş
    32

    Mesajları
    94
    Konuları
    6
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    218
    Harcanan
    0
    Kalan
    218

    Standart Cevap: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Çapraz bulaşma riski elbette ki var ancak sizin yumurtalarınız muhtemelen kolili geliyordur. depolamanızı kolili yapmayacağınız için sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ancak bu durumuda öneri olarak dile getirebilirsiniz.
    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  5. #5
    Onursal Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Dec 08

    Mesajları
    426
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    0
    Kalan
    276

    Standart Cevap: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    kabuğu kırık mı o açıktaki yumurtaların.dikkat edin bakalım. bence öyle de satarlar. daha ucuz. hatta bir defa denk glmşti. bir vakfn öğrenci yurduna kabuğu kırık yumurta bağışlandığını gördüm. bu arada titizliğiniz süper.her işi düzgün yapmaya calışıyosnuz. özellikle mal kabulü. bir karakartala bu yakışırdı.bişeyy olmazz filan diyen bir patrona ya da zalım bir ustaya denk gelmezseniz, çiçeği burnunda bir çalışan olarak baya faydanız olur işletmeye.
    benim kendi görüşüm, yumurtanın hiç soğutulmaması. cunku soğuk zincirin kırılmaması lazım.kac defa el değiştiriyor.zincir kırıldı mı bilemeyiz. sıcaklıktaki sapmalar yumurtayı bozar. cunku kabuğu garip. belli koşullarda geçirgen hale geliyor.
    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  6. #6
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    223
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Öncelikle teşekkürler...Gerçi pek çiçeği burnundalık kalmadı,ben işimi her zaman garantiye almaya çalışıyorum sadece

    Tebliğlerdede sıcaklığın tercihen yapılması vurgulanmış zaten ama insan güvenemiyor haliyle.Birde adamlara daha önce şartlarınızı bildirmişsiniz adamlar sizi takmıyor.Böyle olunca da daha çok bileniyor insan yumurtalar kırıkmıydı şimdi tam hatırlayamıyorum ve evet biz ürünleri kolili alıyoruz,ancak koliden çıkarıp muhafaza ediyoruz.
    herkese teşekkürler yardımlar için..

    alperen ekinci bunu beğendi.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. Yumurta Ürün Tanımı , Yumurta İş akış şeması
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan vetbeyza80
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 16-03-2017, 22:59
  2. sütün Sıcaklığı
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan syma25
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 22-04-2015, 06:25
  3. Yorum: 2
    Son Mesaj: 15-12-2014, 09:32
  4. benmari sıcaklığı
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan sukriyecicek
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 30-10-2014, 13:20
  5. Laboratuvar Sıcaklığı Ne Olmalıdır ?
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan Ümit ÖZTEK
    Yorum: 15
    Son Mesaj: 21-12-2011, 19:34

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed