1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen senaaa

Konu: Yumurta Slaytı-Gıda Teknolojisi

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04 Dec 12
    Yaş
    29

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Yumurta Slaytı-Gıda Teknolojisi

    : Yumurta Slaytı-Gıda Teknolojisi
    : Pptx
    : Prof. Dr. Kamil Bostan

    Yumurta denilince akla evcil tavuktan elde edilen kabuklu yumurta gelir.
    Tavuk yumurtası, beyaz sarıdan esmere kadar değişen renklerde, oval bir görünüştedir ve yuvarlak bir uç ile keskin küt bir uca sahiptir.
    Ortalama ağırlığı 50-60 g olup bireysel özelliklere bağlı olarak 40-80 g arasında değişebilir.


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 1,07 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 33 Kez

    Konu mutlu_571 tarafından (04-12-2012 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
    yusufcukur ve rsigircik bunu beğendiler.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 2
    Son Mesaj: 15-12-2014, 09:32
  2. Yumurta Teknolojisi
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan bayram_61750
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 22-12-2013, 20:37
  3. Süt ve süt ürünleri slaytı-Gıda Teknolojisi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan senaaa
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 04-12-2012, 22:56
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-04-2011, 02:32
  5. yumurta ve pastörize yumurta hammadde kabul kriterleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan drmmr
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12-09-2008, 15:31

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed