1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Dec 10

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205

    Standart Zeytin Atıklarının Değerlendirilmesi

    : Zeytin Atıklarının Değerlendirilmesi
    : Ppt
    : Bilinmiyor

    Zeytinyağı Üretim Yöntemleri

    Geleneksel Presleme Yöntemi
    Sürekli Üretim Yöntemi
    1. Üç fazlı
    2. İki fazlı

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 1,49 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 15 Kez

Benzer Konular

  1. ZEYTİN FİZİBİLİTE
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 13-11-2008, 19:13
  2. zeytın salamurası nasıl yapılır
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan semra_sahan
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 07-03-2008, 23:29
  3. SOFRALIK YEŞİL ZEYTİN ÜRETİMİ
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 01-10-2007, 15:07
  4. SOFRALIK SİYAH ZEYTİN ÜRETİMİ
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 01-10-2007, 15:04
  5. ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI
    Güncel Haberler forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 24
    Son Mesaj: 24-08-2007, 11:59

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed