1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Mar 13
    Yaş
    28

    Mesajları
    5
    Konuları
    4
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Alkollü İçkilerde Yapılan Hileler, Taklit, Tağşiş

    : Alkollü İçkilerde Yapılan Hileler, Taklit, Tağşiş
    : Doc
    : Bahar KURT

    1.GİRİŞ 3
    2.METİL ALKOL 4
    2.1.Metil alkolün kullanılması 4
    2.2.Metil alkol zehirlenmesi…………………………………………………………………..5
    3.RAKIDA YAPILAN HİLE,TAKLİT,TAĞŞİŞ………………………………………..5
    3.1.Sahte rakı belirtileri……………………………………………………………………….6
    4.ŞARAPTA YAPILAN HİLE,TAKLİT,TAĞŞİŞ……………………………………...8
    5.VİSKİ’DE YAPILAN HİLE,TAKLİT,TAĞŞİŞ…………………………………….10
    6.KONYAKTA YAPILAN HİLE,TAKLİT,TAĞŞİŞ………………………………...12
    7.ROM’DA YAPILAN HİLE,TAKLİT,TAĞŞİŞ……………………………………...12
    8.KAYNAKLAR……………………………………………………………………….13


    Alkoller önemli bir kimyasal madde gurubunu oluşturur. Alkol tanımı doğrudan etil alkolü (etanol) ifade etmektedir. Etil alkol sarhoşluk veren içki çeşidi olarak kullanılır. Dünya alkol üretiminin üçte ikisi içki olarak tüketilirken, ancak üçte biri endüstri alanında kullanılmaktadır.

    Bilindiği gibi alkol kullanımı karaciğer, pankreas ve beyin organlarıyla dolaşım ve sinir sisteminde büyük hasarlara yol açmaktadır. Aşırı miktarda tüketildiğinde uykuya ve bazı durumlarda beyindeki yaşamsal merkezlere ileri derecede baskılayarak, yaşamı tehdit eden bir komaya neden olabilmektedir. Kişiyi psikolojik ve fiziksel tahribata uğratan alkolden mümkün olduğunca uzak durmak gerekmektedir. Zaten başlıbaşına zararlı olan alkollü ürünlerin birde sahtesiyle karşılaşıldığında vücutta geri dönülmez önemli hasarlara sebebiyet verdiği gibi ani ölümlere de yol açtığı bilinmektedir. Bu yüzden almış olduğunuz alkollü içeceklerin taklit (sahte) olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz, ayrıca alkollü ürünleri, emin olduğunuz yetkili satış noktalarından alınız.

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 56,6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 60 Kez

    Konu Sinan COSKUN tarafından (04-03-2013 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. ÇİĞ sÜtÜn kalİte krİterlerİ ve yapilan analİzler
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan cemiluzuh
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-12-2012, 16:42
  2. Yorum: 1
    Son Mesaj: 29-10-2012, 18:46
  3. Siğir kiymasi ile yapilan köftenin termal difüzivitesi
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan yawrukus
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05-09-2011, 20:32
  4. İSPIRTOSUZ MADDELERLE SİRKE VE TURŞU YAPILAN YERLER
    Temel Kavram ve Bilgiler forum içinde, yazan fatihalt
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 03-08-2007, 22:20
  5. SÜT VE SÜTTEN YAPILAN GIDA MADDELERİ
    Temel Kavram ve Bilgiler forum içinde, yazan fatihalt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-08-2007, 22:16

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed