FİNAL
ambalajın görevleri nelerdir
tüketicilerin ambalajdan beklentileri
bozulma nedir mikrobiyolojik bozulmaya üç örnek
adsorbsiyon-desorbsiyon nedir?
neme duyarlı gıdalarda ambalajlamada dikkat edilecekler nelerdir
ambalajlanmış gıdalarda istenmeyen koku kaynağı
kağıt üretim teknolojisi
kağıt çeşitleri
balık kokusu neden susuz yağa geçmez
sterilize edilen et ve balıkta kullanılan ambalaj,nedeni?
cam üretim şekli
karton yapımında kullanılan karton cinsleri
teneke kalite kriterleri
plastik üretiminde kullanılan katkı maddeleri
ahşap ambalajın olumlu özellikleri
en iyi kalaylama yöntemi ___ dir
korozyonu etkileyen faktörler?(alt başlıklarıyla)
termoplast-termoset arasındaki fark
migrasyon nedir
HDPE
cam yapıcı oksit nedir
cam üretim hattı
cam ambalajın olumsuz özelliklericamın yeşilimsi rengi ________ve _____ ile ilgilidir
camın ışığı kırma ve dağıtma özelliğini arttırmak için ________ veya__ kullanılır
oluklu mukavvanın özellikleri
ağacın çivi tutma gücü nelere bağlıdır
lak nedir
tahta ambalajda kullanılan ağaçların fiziksel özellikleri nelerdir
korozyonu etkileyen faktörler
aluminyumun sık kullanılma nedenleri



VİZE
iç ambalaj nedir
fiziksel bozulma nedir
polifenol oksidan enzimi hangi gıdalarda bulunur
sorbsiyon izotermi
cam yapımında kullanılan hammaddeler
bozulma nedir
katkı maddeleri kağıda ne sağlar
oluklu mukavvanın dayanımını etkileyen faktörler
tahta ambalajda kullanılan ağaçlar
kalaylanmış teneke levhada tabaka
plastik esaslı ambalaj(tanımını verip adını istiyor)
plastik işleme yöntemleri
çok katlı ambalajda elde edilen ambalaj özelliği
shrink ambalaj yöntemi
dondulacak etlein ambalajlanması
tahta ambalajlarda kullanılan ağaçların fiziksel özellikleri
kalaylanmış teneke levhadaki 5 ayrı tabaka
içme suyunun ambalajlanması