1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
10.12.2008, 11:50 #1
Analitik Metod(oils and fats)
Triglycerides differ from each other in regard to
•Number of Carbon Atoms in fattyacidchains
•Number of doublebonds
•Isomerization
•Distribution of FA on glycerol backbone
Şifre:www.forumfood.net
Dosya Türü: powerpoint
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Oils and Fats Chemistry
e-Kitaplar forum içinde, yazan egeliYorum: 0Son Mesaj: 01.08.2012, 17:33 -
Yağların Formülasyonu ve Prosesi (Fats and Oils Formulating and Processing)
Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan onurgenckalYorum: 0Son Mesaj: 31.05.2012, 15:27 -
Oils and Fats Authentication
e-Kitaplar forum içinde, yazan uyebulutYorum: 0Son Mesaj: 29.05.2012, 14:01 -
food fats and oils
Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan dilanYorum: 0Son Mesaj: 20.12.2008, 17:20 -
Storage stability, quality and open-dating of fats and oils
Tezler forum içinde, yazan ykptkYorum: 0Son Mesaj: 17.03.2008, 20:07
Yer imleri