1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Selman YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selman YILMAZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.10.2008 Son online zamanı: 06.02.2013

    Mesajları
    39
    Konuları
    9
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    163
    Harcanan
    0
    Kalan
    163

    Standart Analysis of Ash

    Analysis of Ash

    Introduction
    The “ash content” is a measure of the total amount of minerals present within a food. Determination of the ash content of foods is important for a number of reasons:

    • Nutritional labeling. The concentration and type of minerals present must often be stipulated on the label of a food.
    • Quality. The quality of many foods depends on the concentration and type of minerals they contain, including their taste, appearance, texture and stability.
    • Microbiological stability. High mineral contents are sometimes used to retard the growth of certain microorganisms.
    • Nutrition. Some minerals are essential to a healthy diet (e.g., calcium, phosphorous, potassium and sodium) whereas others can be toxic (e.g., lead, mercury, cadmium and aluminum).
    • Processing. It is often important to know the mineral content of foods during processing because this affects the physicochemical properties of foods.



    Devamı…

    Dosya Türü: doc
    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 8.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 7 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gravimetric Analysis
    Analitik Kimya forum içinde, yazan seyhaneyildizi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.03.2014, 00:22
  2. Comparison of GC/MS/MS to GC/MS Analysis
    e-Kitaplar forum içinde, yazan sewim
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.02.2011, 11:12
  3. Food Analysis
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.11.2009, 10:44
  4. Analysis of Cereal
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 16
    Son Mesaj: 04.11.2008, 14:20
  5. Lipid Analysis
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan kontrol
    Yorum: 11
    Son Mesaj: 29.04.2008, 21:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed