Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Analysis of Cereal

    [size=x-small]1.0 FOODGRAINS
    1.1 Definition of Refraction
    1.1.2.1 Determination of Foreign Matter
    1.1.2.2 Determination of Mineral Matter
    1.1.2.3 Determination of Refractions other than Foreign Matter
    1.2 Determination of Rodent Excreta and Hair
    1.3 Light Filth in Whole Wheat Flour
    2.0 Determination of Moisture
    3.0 Determination of Uric Acid
    4.0 Test for presence of Ergot in Food grains
    5.0 Determination of Hydrocyanic Acid in Beans
    6.0 Determination of Aflatoxin
    7.0 Determination of Deoxynivalenol (DON)
    8.0 Atta (Wheat)
    8.7 Determination of Calcium Carbonate in Fortified Atta
    8.8 Determination of Total Protein in Protein Rich Atta
    9.0 Maida, Fortified Maida, Protein Rich Maida
    10.0 Semolina (Suji)
    11.0 Detection of Kesari Dal Powder( Lathrus Sativus) in Besan
    12.0 Determination of Talc on Rice and Pulses
    13.0 Microscopic Structure of Cereal Starches
    14.0 Biscuits
    15.0 Bread
    16.0 Corn Flour, Corn Flakes and Custard Powder
    17.0 Malted Milk Food
    18.0 Determination of Synthetic Colour in Biscuits, Cakes etc
    19.0 Solvent Extracted Oilseed Flours
    19.1 Determination of Total Residual Hexane
    20.0 Determination of Oxalic Acid in Solvent Extracted Sesame Flour
    21.0 Determination of Free and Total Gossypol in Solvent Extracte
    Cottonseed Flour
    [/size]

    [hide][/hide][size=x-large]İNDİR[/size]


    [size=x-small]Şifre : www.forumfood.net[/size]
    Yenilenen link
    http://www.speedyshare.com/836232244.html






  2. #2
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bu da ingilizce ha saol varol


  3. #3
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    çok teşekkürler diicek söz bırakmıosun yaw


  4. #4
    eMeLLLLL çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.02.2007 Son online zamanı: 23.10.2020

    Mesajları
    263
    Konuları
    14
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    10
    Kalan
    245
    teşekkürler,,,


  5. #5
    esraartan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.03.2007 Son online zamanı: 03.05.2013

    Mesajları
    432
    Konuları
    68
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    712
    Harcanan
    0
    Kalan
    712
    sağolun


  6. #6
    yawrukus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yawrukus çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 04.03.2015

    Mesajları
    244
    Konuları
    28
    Eklentileri
    20
    Kredisi
    1005
    Harcanan
    0
    Kalan
    1005
    hakkınız ödenmez arkadaşlar


  7. #7
    arzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arzu çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.03.2007 Son online zamanı: 01.02.2010

    Mesajları
    557
    Konuları
    22
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555
    TEŞEKKÜRLER..=)


  8. #8
    yusuf mutlu çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2007 Son online zamanı: 22.11.2018

    Mesajları
    109
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    3
    Kalan
    2
    ellerine sağlık


  9. #9
    egeodtu çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 08.04.2018

    Mesajları
    50
    Konuları
    7
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    12
    Harcanan
    0
    Kalan
    12
    teşekkuler akın52 hocam


  10. #10
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link yenilenmiştir, ilk mesajdan indirebilirsiniz..


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. cereal technology
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan sdfsss
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.12.2014, 18:59
  2. Cereal Science and Technology
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan naneliseker
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.05.2012, 12:21
  3. Cereals and Cereal Products
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan whitehsn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.03.2012, 12:28
  4. Analysis of Ash
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Selman YILMAZ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.02.2009, 13:31
  5. Gluten-free cereal products and beverages
    e-Kitaplar forum içinde, yazan feraset
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.10.2008, 22:00

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed