1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Nov 16
    Yaş
    29

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    1
    Kalan
    54

    Standart Antep fıstıklı tahin helvasında Tehlike analizi

    : Antep fıstıklı tahin helvasında Tehlike analizi
    : Doc
    : .......

    İçindekiler

    1. Ürün Tanımı ve Kullanım Şekli
    2. Girdilerin Listesi
    3. Tehlike Analizi
    4. İşletme İçinde Kontrol Edilemeyen Tehlikeler
    5. HACCP Planı
    6. Süreç Akım Diyagramı
    7. Karar Ağacı

    AYRICA:

    Çöven Ekstraktı
    Lokum üretiminde de yaygın olarak kullanılan çöven suyu; çöven bitkisinin kök ve rizomlarının bir kapta 4-5 kez kaynatılarak elde edilen ve ana bileşeni saponin olan, gıdalarda katkı maddesi olarak kullanılan bir ekstraktır. Elde edilen çöven suyuna çöven özütü veya çöven ekstraktı denir. Çöven ekstraktı reçine, şeker, ve saponinden ibarettir. Saponinin şekeri beyazlaştırıcı etkisi vardır. Şekeri yumuşatarak süngerimsi bir yapıda kazandırır. Sultan lokumu üretilmesinde ağartıcı madde olarak kullanılmaktadır. Bu işlem çöven ekstraktı ile ağartılmış şeker şurubunun sade lokum kitlesine karıştırılması ile gerçekleştirilir.


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 29,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 19 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (19-12-2018 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Antep Fıstığı HACCP - İngilizce
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan umitkilic23
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-09-2014, 18:58
  2. Tahin helvasi üretim teknolojisi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan Nazlıkurt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30-10-2013, 14:26
  3. Antep fistiĞi Üretİm hattinda haccp sİstemİ uygulamasi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan xyz123
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08-02-2012, 11:52
  4. Tahin helvasi üretimi
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan YTO
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-05-2009, 10:58
  5. antep fıstığı - HACCP
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan omerhattab
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-01-2009, 21:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed