3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    sevilsen çevrimdışı Üyelik tarihi: 18.02.2011 Son online zamanı: 02.04.2018

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Atık Yönetim Planı Prosedürü ve Talimatı

    : Atık Yönetim Planı Prosedürü ve Talimatı
    : Doc
    : .......

    DOSYA 1:

    AMAÇ VE KAPSAM: Bu prosedürün amacı, XyzA.Ş.’nin faaliyetleri sonucu oluşan atıklarının, insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek bir biçimde, ilgili yasa ve yönetmeliklerde belirtildiği şekliyle, kontrollü olarak toplanmasını, depolanmasını, elden çıkarılmasını ve bertaraf ve/veya geri kazanım işlemlerine tabi tutulmasının sağlanması için gerekli atık yönetimi esaslarını belirlemektir.


    DOSYA 2:

    1. İLGİLİ DOKÜMANLAR:
    Atık Yönetim Planı Prosedürü
    2. İLGİLİ FORMLAR:
    Atık Yönetim Planı Formu FR-KGS043
    3. UYGULAMA:
    Geri Dönüştürülebilir Atık: Fiziksel veya kimyasal işlemlerden geçirilerek kullanıma uygun hale getirilebilir atık.
    Tehlikeli Atık: İçerdiği kirlilik açısından insan sağlığına ve çevreye kalıcı etkileri olan atık türleri.
    Evsel atıklar: Yiyecek, içecek atıları.
    Evsel nitelikli atıklar: İnsan ya da çevre üzerinde önemli ya da kalıcı zararları olmayan, geri dönüşümsüz ve yapısı stabil atıklardır.
    Kontamine: Bulaşmış.

    Oluşan veya olışması muhtemel atıklar aşğaıdaki listede verilmiştir.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 2.24 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 211 Kez






  2. #2
    burcuatalay çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.11.2012 Son online zamanı: 26.11.2012

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Alıntı sevilsen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    : Atık Yönetim Planı Prosedürü ve Talimatı
    : Doc
    : .......

    DOSYA 1:

    AMAÇ VE KAPSAM: Bu prosedürün amacı, XyzA.Ş.’nin faaliyetleri sonucu oluşan atıklarının, insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek bir biçimde, ilgili yasa ve yönetmeliklerde belirtildiği şekliyle, kontrollü olarak toplanmasını, depolanmasını, elden çıkarılmasını ve bertaraf ve/veya geri kazanım işlemlerine tabi tutulmasının sağlanması için gerekli atık yönetimi esaslarını belirlemektir.


    DOSYA 2:

    1. İLGİLİ DOKÜMANLAR:
    Atık Yönetim Planı Prosedürü
    2. İLGİLİ FORMLAR:
    Atık Yönetim Planı Formu FR-KGS043
    3. UYGULAMA:
    Geri Dönüştürülebilir Atık: Fiziksel veya kimyasal işlemlerden geçirilerek kullanıma uygun hale getirilebilir atık.
    Tehlikeli Atık: İçerdiği kirlilik açısından insan sağlığına ve çevreye kalıcı etkileri olan atık türleri.
    Evsel atıklar: Yiyecek, içecek atıları.
    Evsel nitelikli atıklar: İnsan ya da çevre üzerinde önemli ya da kalıcı zararları olmayan, geri dönüşümsüz ve yapısı stabil atıklardır.
    Kontamine: Bulaşmış.

    Oluşan veya olışması muhtemel atıklar aşğaıdaki listede verilmiştir.

    ben dosyayı indiremiyorum


  3. #3
    mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mutlu_571 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.06.2008 Son online zamanı: 28.06.2014

    Mesajları
    499
    Konuları
    34
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    ForumFood’a hoş geldiniz;
    aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz


    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Kriz yönetim prosedürü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan KALİTE KONTROL
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 27.02.2020, 15:41
  2. Yönetim gözden geçirme prosedürü
    ISO 9001 forum içinde, yazan girayımm
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.07.2018, 01:19
  3. Eğitim Planı, Kalibrasyon Planı ve Kalibrasyon Talimatı
    ISO 9001 forum içinde, yazan televole
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 04.06.2015, 16:44
  4. Örnek - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Doğrulama Planı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan hsvmlii
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.01.2015, 13:47
  5. Yönetim temsilcisi çalışma talimatı
    ISO 9001 forum içinde, yazan dinazor
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.04.2009, 17:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed