7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    özlem_1987 çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.10.2008 Son online zamanı: 24.11.2013

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Aynes (süt ve süt ürünleri) staj raporu

    1. KURULUŞ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
    1.1. KURULUŞUN GENEL TANITIMI

    Süt sektörünün önde gelen temsilcilerinden olanAynes Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1997 yılında Denizli ‘ye bağlı Acıpayam İlçesi Aligöz Mevkii` nde üretime başlamıştır.

    AynesGıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., önceliğini kalitesine vererek kapasitesini sürekli olarak artırmıştır. Aynes ve Ayyem iştiraklerine, 40.000.000 YTL.’ lik yatırımıyla, toplam 155.000 m2 açık ve 34.000 m2 kapalı alanda yılda 800 ton/gün yani yıllık 300.000 ton kapasite ile, ürünleri sevilerek ve güvenilerek tüketilen bir marka olma yolundaki büyüme hedefine devam etmektedir.

    Aynes, teknolojik yenilikleri takip ederek personel ve ekipman altyapısını her geçen gün yenilemektedir. 490 kişinin çalıştığı Aynes tesislerinde teknik ve teknik olmayan çalışan grupları bulunmaktadır. Teknik grubu; gıda mühendisleri, gıda teknikerleri, süt teknikerleri ve kimyagerler oluşturmaktadır. Elektrik elektronik mühendisleri ile teknikerleri ise teknik olmayan grupta yer alan çalışanlardır.

    Aynes sütün en temiz ve doğal haliyle tüketiciyi buluşturan bir firmadır. Sütü ilk saf şekliyle fabrikasına ulaştırır, üstün teknolojisinin ve uzman kadrosunun iş birliği sonucunda aynesleri üretir. Üretiminde sadece sütü kullanmaktadır. Ürünlerindeki yegane lezzet sütün saflığından gelmektedir. Üretimde kullanılan Lactenso teknolojisi; sütün doğal özelliğini kaybettirmeden besleyici değerini koruyan yeni nesil bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde ısıl işlemler sonucu mikroorganizmalar yok olup sütün ömrü uzarken, sütün organik yapısı da korunmaktadır. Sütün kimyasal yapısında bulunan protein, karbonhidrat ve yağların doğallığı ön plana çıkarılarak, sütün besleyici değeri muhafaza edilmektedir.
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 173.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 138 Kez






  2. #2
    cryzthm01 çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.07.2011 Son online zamanı: 04.11.2016

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105
    saol tşk ederim

    ben indiremiyorum bu dosyayı


  3. #3
    Didem SALİCİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Didem SALİCİK çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.11.2007 Son online zamanı: 01.11.2019

    Mesajları
    722
    Konuları
    152
    Eklentileri
    37
    Kredisi
    1956
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı cryzthm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben indiremiyorum bu dosyayı
    Şimdi indirebilirsiniz. Krediniz yüklendi.


  4. #4
    topraksh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    topraksh çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.09.2008 Son online zamanı: 05.01.2018

    Mesajları
    14
    Konuları
    6
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    kredi yüklemek için ne yapmak gerkeiyor ben bi kaç dosya eklemeye çalştım ama olmadı bu raporlara ihtiyacım var yardımcı olabilecek varmı


  5. #5
    001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    001
    001 çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.06.2009 Son online zamanı: 25.02.2021

    Mesajları
    337
    Konuları
    94
    Eklentileri
    60
    Kredisi
    3068
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    yükleyeceğiniz dosya genel olarak emek verilen, web sayfalarında kopyala yapıştır yapılmamış, forumda daha önce paylaşılmamış, 3 sayfadan fazla olması gerekmektedir. Dosya eklemek için ise aşağıdaki linki ziyaret ediniz....

    http://www.forumfood.net/resim-ve-do...mi-t19769.html


  6. #6
    murat1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murat1987 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.10.2011 Son online zamanı: 27.09.2012

    Mesajları
    14
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    ben aynesde stajımı yapdım fakat bu raporun ıcerısınde ne ıcerdıgını tam olarak tahmın ede bılıyorum net bılgıler olamamak la bırlıkde staj yapan yada yapacak arkadasların kendı raporlarını olusturmalarını tavsıye ederım


  7. #7
    barlasdnz çevrimdışı Üyelik tarihi: 23.07.2012 Son online zamanı: 23.07.2012

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Alıntı özlem_1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. KURULUŞ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
    1.1. KURULUŞUN GENEL TANITIMI

    Süt sektörünün önde gelen temsilcilerinden olanAynes Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1997 yılında Denizli ‘ye bağlı Acıpayam İlçesi Aligöz Mevkii` nde üretime başlamıştır.

    AynesGıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., önceliğini kalitesine vererek kapasitesini sürekli olarak artırmıştır. Aynes ve Ayyem iştiraklerine, 40.000.000 YTL.’ lik yatırımıyla, toplam 155.000 m2 açık ve 34.000 m2 kapalı alanda yılda 800 ton/gün yani yıllık 300.000 ton kapasite ile, ürünleri sevilerek ve güvenilerek tüketilen bir marka olma yolundaki büyüme hedefine devam etmektedir.

    Aynes, teknolojik yenilikleri takip ederek personel ve ekipman altyapısını her geçen gün yenilemektedir. 490 kişinin çalıştığı Aynes tesislerinde teknik ve teknik olmayan çalışan grupları bulunmaktadır. Teknik grubu; gıda mühendisleri, gıda teknikerleri, süt teknikerleri ve kimyagerler oluşturmaktadır. Elektrik elektronik mühendisleri ile teknikerleri ise teknik olmayan grupta yer alan çalışanlardır.

    Aynes sütün en temiz ve doğal haliyle tüketiciyi buluşturan bir firmadır. Sütü ilk saf şekliyle fabrikasına ulaştırır, üstün teknolojisinin ve uzman kadrosunun iş birliği sonucunda aynesleri üretir. Üretiminde sadece sütü kullanmaktadır. Ürünlerindeki yegane lezzet sütün saflığından gelmektedir. Üretimde kullanılan Lactenso teknolojisi; sütün doğal özelliğini kaybettirmeden besleyici değerini koruyan yeni nesil bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde ısıl işlemler sonucu mikroorganizmalar yok olup sütün ömrü uzarken, sütün organik yapısı da korunmaktadır. Sütün kimyasal yapısında bulunan protein, karbonhidrat ve yağların doğallığı ön plana çıkarılarak, sütün besleyici değeri muhafaza edilmektedir.

    ya puan nasil kazanılıyor ben anlayamadım


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Süt ve Süt Ürünleri Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan meloni
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.05.2017, 11:58
  2. Süt ve Süt Ürünleri Staj Raporu
    Staj forum içinde, yazan meloni
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.05.2017, 11:58
  3. Et ve et ürünleri staj raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan se7en7
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 07.03.2015, 02:01
  4. Staj Raporu (Ateşoğlu Süt Ürünleri San. Tic. Şti.)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan irem*
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 07.09.2012, 18:33
  5. Cebel Süt Ürünleri Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan furkandemirgul
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.07.2012, 12:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed