2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    erayuzun1992 çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2016 Son online zamanı: 26.12.2016

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Question Balık Etinin Dondurulması Sırasında Kimyasal ve Biyolojik Değişimler

    Balık Etinin Dondurulması Sırasında Kimyasal ve Biyolojik Değişimler nelerdir? Bu bilgilere hangi kaynak üzerinden ulaşabilirim?






  2. #2
    erayuzun1992 çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2016 Son online zamanı: 26.12.2016

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    yardım edebilecek olan var mıdır?


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Balık Etinin Faydaları
    Beslenme forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.11.2013, 16:18
  2. Ekmekte fermantasyon ve pişirme sırasında oluşan değişimler
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan mrymaydn
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.03.2013, 16:09
  3. balıklarda depolama sırasında oluşabilecek kimyasal değişimler
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan moon24
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2013, 18:59
  4. tereyağındaki fiziksel kimyasal değişimler
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan blgbcr
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.04.2012, 12:42
  5. kimyasal değişimler
    Genel Kültür forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.08.2007, 16:29

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed