2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen ay_net

Konu: Balık Yağı

  1. #1
    ay_net çevrimdışı Üyelik tarihi: 02.06.2012 Son online zamanı: 03.06.2012

    Mesajları
    5
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Balık Yağı

    İÇİNDEKİLER
    ÖZET………………………………………………………..…………..
    1 TEŞEKKÜRLER……………………………………………………….
    2 GİRİŞ……………………………………………………………………
    4 BALIK YAĞININ ELDE EDİLMESİ …..............................................
    5
    Kimyasal Özellikler ……………………………………………...
    5
    Biyolojik Özellikler ……………………………………………...
    7
    Balık Yağının Yağ Asit Profili …………………………………..
    7
    Balık Yağının Bozulması, Oksidasyon ve Etkileri …………....…
    9
    Oksidasyon Mekanizması ………………………………………..
    9
    Antioksidanlar …………………………………………………..
    10
    Balık Yağında Ağır Metal ……………………………………....
    13
    Balık Yağında Mineral Değerleri ……………………………….
    14
    Çevresel Kontaminantlar………………………………………...
    14
    Balık Yağının Faydaları ve Zararları…………………………….
    15
    Balık Yağının Zararları veya Yan Etkileri……………....……….
    15 SONUDž………………………………………..……………………...16
    KAYNAKLAR………………………………………………………….17



    Dosya Türü: word


    DEVAMI ;
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 223.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 26 Kez





    Konu Ümit ÖZTEK tarafından (02.06.2012 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.
    LostBLue bunu beğendi.

  2. #2
    ay_net çevrimdışı Üyelik tarihi: 02.06.2012 Son online zamanı: 03.06.2012

    Mesajları
    5
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    Balık yağı, balık unu yapımında yan ürün olarak elde edilir. Balık unu presleme işlemi sırasında başlıca iki ürün ortaya çıkar; pres kek ve pres sıvısı. Pişirilen balıklardan çıkan pres sıvısında, öncelikle içinden ayrılması gereken büyük partiküller halinde balık ve kemik parçaları vardır. Bu parçaların ayrılmasında vibrasyonlu elekler kullanılır. Bu işlemden sonra pres sıvısı üç ayırma (seperasyon) işlemine tabi tutulur.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Balık yağı üretimi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan promethaus
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 18.03.2013, 17:44
  2. Balık Yağı
    Su Ürünleri forum içinde, yazan mehmetatabay78
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.03.2013, 10:48
  3. Balık yağı kullanımı
    SAĞLIK forum içinde, yazan tayfunuluturk
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 25.12.2008, 12:51
  4. balık yağı ve beslenme
    Su Ürünleri forum içinde, yazan okayerdogan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.02.2008, 21:45
  5. balık yağı asitleri
    Gıda Kimyası forum içinde, yazan okayerdogan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.02.2008, 21:38

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed