1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    kemal000009 çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.02.2013 Son online zamanı: 08.05.2020

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    113
    Kalan
    42

    Standart Balıkların raf ömürlerinin uzatılmasında uygulanan teknikler


    Öz: Son yıllarda deniz ürünlerinin kalitelerinde minimum kayıpla en üstün saklama koşullarının
    belirlenmesi ve uzatılması önemli çalışma konularından birisi haline gelmiştir. Günümüzde; dumanlama,
    kurutma ve tuzlama gibi yöntemler ürünün aw değerinin düşürülerek bozulma etkeni mikroorganizmaların
    inhibisyonunu ve otolitik enzimlerin inaktivasyonu için kullanılan en yaygın yöntemlerdir. Balık eti fiziksel ve
    kimyasal yapısı nedeniyle mikroorganizmalar için ideal bir besi yeri olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle
    yapılan çalışmalar, bir kaç tekniğin kombine bir şekilde uygulanması gerekliliğini ortaya koymaktadır.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 157.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 17 Kez





    Konu Didem SALİCİK tarafından (09.03.2013 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Balıkların Yardımına İtfaiye Yetişti
    Su Ürünleri forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.11.2013, 18:10
  2. Balıkların Derisini Yemeyin! Çünkü...
    Sağlık forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.10.2013, 11:06
  3. Süt Ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Uzatılmasında Co2 Kullanımı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sk_mystery
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 26.10.2010, 10:14
  4. Balıkların Viral Hastalıkları
    Su Ürünleri forum içinde, yazan askin28
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.04.2010, 00:08
  5. balıkların mevsimi
    Su Ürünleri forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.02.2008, 14:13

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed