1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    ismaileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ismaileri çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.10.2009 Son online zamanı: 10.03.2010

    Mesajları
    18
    Konuları
    12
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555

    Standart Beslenme ilkelerinde dikkat edilmesi gereken hususlar...

    BESİNLERİ SATIN ALMA,
    HAZIRLAMA, SAKLAMA
    VE PİŞİRME İLKELERİ


    SÜT ÜRÜNLERİ
    vKAYNATILMIŞ, PASTÖRİZE/ STERİLİZE
    SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
    KULLANILMALIDIR.
    vSÜTLER KABARDIKTAN SONRA 5 DAK.
    KAYNATILIP HEMEN SOĞUTULMALIDIR.
    v KAYNATILMIŞ VE PASTÖRİZE SÜTLER
    CAM KAVANOZDA BUZDOLABINDA
    1-2 GÜN, KUTUSUAÇILMIŞ STERİLİZE
    SÜTLER EN FAZLA 3 GÜN SAKLANABİLİR.






    Dosya türü: ppt

    Şifre : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.48 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 31 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.03.2015, 09:09
  2. Turşu Yapımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Özge OYBAK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.02.2014, 13:49
  3. gıda işlemede dikkat edilmesi gereken hususlar ve tesislerin taşıması gereken özellik
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan bsrsrc
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.05.2010, 13:57
  4. yemek hizmetinin başarılı olabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan mentol
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.03.2008, 22:55
  5. Çayın Faydaları ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.09.2007, 17:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed