8 sonuçtan 1 ile 8 arası
  1. #1
    Yeni Üye emrecesur85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Dec 07
    Yaş
    35

    Mesajları
    27
    Konuları
    21
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    905
    Harcanan
    0
    Kalan
    905

    Standart Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    1. GİRİŞ
    Beslenmemizde oldukça önemli bir yer tutan peynirin dünyada 2000, ülkemizde ise 20’ye yakın çeşidi bulunmaktadır. Ülkemizde en çok üretilen peynir çeşitleri beyaz, kaşar ve tulum peyniri olup beyaz peynirin tüketimdeki payının %60 olduğu, 1998 yılı itibariyle de 195 bin ton beyaz peynir tüketildiği belirtilmektedir (Anar, Ş., 1999).

    ..........

    2. HACCP (Tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları)
    HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları), hatalardan kaçınmak ve tehlike analizi yapmak için kullanılan, uluslar arası kabul görmüş bir gıda güvenlik sistemidir. Gıda maddesinin üretimi, depolanması ve nakliyesinin tüketiciye ulaşana kadar geçen her kademesinde insan sağlığına yönelik bir tehdit oluşturabilecek potansiyel mikrobiyolojik, kimyasal veya fiziksel tehlikeleri tanımlamak ve kontrolünü sağlamak amacını taşır. HACCP kavramının amacına uygun kullanılması, sağlığa yönelik tehlikeleri önleyip güvenli bir üretimi güvence altına alır.

    .......


    Şifre:www.forumfood.net

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 67,4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 162 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Prof. Dr.
    Üyelik tarihi
    10 Apr 07

    Mesajları
    3367
    Konuları
    892
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    0
    Kalan
    8614

    Standart Cvp: BeyazPeynirÜretimindeHACCP

    Emre Bey bu konunuzda e-kitap değil word dosyası ve ayrıca bizim kalite sistemleri adı altında HACCP başlığımız mevcut konunuzu oraya açmanız gerekiyordu...

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    26 Apr 17
    Yaş
    24

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    Ya kredim olmadığı icin indiremiyorum bana biri bunu mailden yollayabilir mi?? Cok acil.

  4. #4
    Genel Müdür
    Üyelik tarihi
    17 Jun 14

    Mesajları
    273
    Konuları
    4
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    0
    Kalan
    10

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    Alıntı dilayasena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kredim olmadığı icin indiremiyorum bana biri bunu mailden yollayabilir mi?? Cok acil.
    Mail yoluyla dosya istemek forum kurallarına aykırıdır. Dosya yükeyerek kredi kazanabilirsiniz. Elinizde dosya yoksa, ücretli üyelik yaptırabilirsiniz.

  5. #5
    Onursal Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Dec 08

    Mesajları
    426
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    0
    Kalan
    276

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    nolmuş bu foruma ya. hiçbişey çalışmıyor gibi. pes mi ettik artık)

  6. #6
    Genel Müdür
    Üyelik tarihi
    17 Jun 14

    Mesajları
    273
    Konuları
    4
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    0
    Kalan
    10

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    Alıntı solway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nolmuş bu foruma ya. hiçbişey çalışmıyor gibi. pes mi ettik artık)
    yaşadığınız sıkıntıyı tam olarak öğrenebilirsek, yardımcı olabiliriz.

  7. #7
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    07 Mar 20

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    3
    Kalan
    2

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    Dosya yükleme karşılığında dosya yükleme zorunluluğu burayı çöp dosya deposu haline getirir.
    İnsanlar paylaşmak istedikleri bilgileri severek paylaşırlar paylaşırlar. Paylaşımda zorlama olmaz. Dünyanın en ünlü ve çok önemli bilgi mesajları içeren sitelerinde böyle bir zorlama yok. Zorlama özgürlüğü kısıtlamadır, bilim özgür ortamlarda gelişir.

  8. #8
    KURUCU Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06 Feb 07
    Yaş
    38

    Mesajları
    2235
    Konuları
    195
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2742
    Harcanan
    0
    Kalan
    2742

    Standart Cevap: Beyaz Peynir Üretiminde HACCP

    Alıntı Aristotales Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dosya yükleme karşılığında dosya yükleme zorunluluğu burayı çöp dosya deposu haline getirir.
    İnsanlar paylaşmak istedikleri bilgileri severek paylaşırlar paylaşırlar. Paylaşımda zorlama olmaz. Dünyanın en ünlü ve çok önemli bilgi mesajları içeren sitelerinde böyle bir zorlama yok. Zorlama özgürlüğü kısıtlamadır, bilim özgür ortamlarda gelişir.
    Yüklenen tüm dosyalar incelenip onay gördükten sonra yayına alınmaktadır. İçeriği uygun olmayan dosyalar yayına alınmadan direkt silinmektedir.

    Yaklaşık 14 yıldır insanlar severek dosya paylaşıp, dosya indirmektedir. Kimseden zorla bir şey istemiyoruz. İnsanların size kattığı değerler karşısında sizde paylaşımda bulunup karşılık verin. Parazit değil, mutualist bir yaşam belirleyin. Bugün alayım, yarın paylaşırım mottosu bize uymadığı denenmiş bir uygulamadır. Saygılarımla...
    - -

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Beyaz peynir yapımı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 23-12-2010, 19:58
  2. beyaz peynir
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan gidaalanya
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 11-03-2008, 15:31
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-02-2008, 00:04
  4. Beyaz Peynir Üretim Teknolojisi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28-11-2007, 01:09
  5. Peynir Üretiminde Hatalar
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan fatihalt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-07-2007, 19:22

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed