1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gamzebusra çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.11.2013 Son online zamanı: 26.04.2014

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Bezelye Konservesinde pH Kontrolü

    : Bezelye Konservesinde pH Kontrolü
    : Ppt
    : .......

    Bezelye Konservesinde pH Kontrolü

    İçerik

    Ürün Bilgisi
    Üretimdeki Kontrol Noktaları
    Kontrol Cihazları
    Kontrol Yöntemi Maliyeti
    Yöntem Seçme Sebepleri

    1.Ürün Özellikleri

    Latince ismi Pisum sativum’dur.
    Kabuklarının içinden tanecikleri çıkarılarak ya da bazı türleri kabuklarıyla birlikte tüketilebilir.
    Yetiştirilemediği dönemlerde tüketmek amacıyla konservelenir.
    Konserve bezelye üretim aşamaları;


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 545.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 14 Kez





    Konu Özge OYBAK tarafından (25.02.2014 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Bezelye Tok Tutuyor
    Mutfak forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15.07.2013, 14:26
  2. Bezelye Konservesinde pH Kontrolü
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan unalcan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.02.2012, 21:00
  3. Altıntop (greyfurt) dilim konservesinde enzim kullanımı: 1-kabuk soyma
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan mutlu_571
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 14.04.2010, 08:51
  4. bezelye
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan DİDO
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 02.03.2010, 10:53
  5. bezelye
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.11.2007, 13:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed