1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
19.10.2015, 22:02 #1
Üyelik tarihi: 28.12.2014 Son online zamanı: 24.08.2016
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 1
- Kredisi
- 55
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 55
Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar
: Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar : Pdf : Yaşar ÇİFTÇİ
BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR (LİPİTLER)
İÇİNDEKİLER:,
Sayfa No:
ÖNSÖZ 1-2
Bölüm-I- Bitkisel ve hayvansal katı ve sıvı yağlar (Lipitler) 3-51
I-Lipitlerin sınıflandırılması 3
I-A Basit lipitler 3
I-B Fosfor ve azot içeren lipitler 3
I-C Bileşik lipitler 4
I-D Lipit benzeri maddeler 4
II-Yağların yapı taşları 6
II-A Yağ asitleri 6
II-B Gliserin 26
II-C Gliseritler 27
II-D Fosfatitler 32
II-E Steroller 38
II-F Mumlar 41
II-G Pigmentler(Renk maddeleri) 44
III-Yağ asitleri hakkında genel bilgiler 45
III-A Doymuş yağ asitleri 45
III-B Monoenoik yağ asitleri 47
III-C Polienoik yağ asitleri 48
III-D Siklik yağ asitleri 50
III-E Sekonder gruplu yağ asitleri 50
Bölüm –II Bitkisel ve hayvansal katı ve sıvı yağlar; Tanımları, 52-125
Özellikleri ve genel analiz yöntemleri.
A- Bitkisel katı ve sıvı yağlar 52
A-1 Üzüm çekirdeği yağı 52
A-2 Yer fıstığı yağı 52
A-3 Mısır yağı 52
A-4 Zeytin yağı 53
A-5 Salata yağı 54
A-6 Hindistan cevizi yağı, palm çekirdeği yağı ve babassu yağı 55
A-7 Pamuk yağı 55
A-8 Palm yağı 56
A-9 Kolza tohumu yağı 56
A-10 Susam yağı 56
A-11 Soya yağı 57
A-12 Aspir yağı 57
A-13 Ayçiçeği yağı 57
A-14 Hardal tohumu yağı 57
A-15 Badem yağı 58
A-16 Kızartma yağı 58
B- Hayvansal yağlar 59
B-1 Parçalanmış iç yağı 59
B-2 Pişirme yağı 60
B-3 Chee ( Tereyağı ) 60
B-4 Bütter oil ( Has yağ ) 61
B-5 Domuz yağı 62
B-6 Don yağı 63
B-7 Süt yağı 65
C- Bitkisel yağlar ve özellikleri 72
C-1 Ayçiçeği yağı 72
C-2 Kolza tohumu yağı 74
C-3 Soya yağı 75
C-4 Mısır yağı 77
C-5 Üzüm çekirdeği yağı 79
C-6 Aspir yağı 81
C-7 Susam yağı 82
C-8 Haşhaş yağı 82
C-9 Keten tohumu yağı 83
C-10 Badem yağı 84
C-11 Fındık yağı 85
C-12 Ceviz yağı 86
C-13 Yer fıstığı yağı 87
C-14 Pamuk tohumu yağı 89
C-15 Kopra yağı 90
C-16 Hurma çekirdeği ( palm kernel )yağı 91
C-17 Kakao yağı 92
C-18 Hint yağı 94
C-19 Zeytin yağı 94
C-20 Palm yağı 96
D- Hayvansal yağlar ve özellikleri 98
D-1 Lard ( domuz yağı ) 98
D-2 Don yağı ( tallow oil ) 99
D-3 Süt yağı 101
D-4 Kemik yağı 103
D-5 Balık yağı 104
E- Genel analiz yöntemleri 107
E-1-Giriş 107
E-2 Analiz yöntemleri 107
E-2-Su analizi 107
E-2-Yoğunluk tayini 108
E-2-Kırılma indeksi tayini 108
E-2-Erime noktası tayini 108
E-2-Katı-sıvı oranı tayini 109
E-2-Titr 109
E-2-Renk tayini 111
E-2-İyot değeri tayini 111
E-3 Bileşiminin tespiti yöntemleri 113
E-3-Yağ asitleri profilleri ve yağ asit esterlerinin GLC analizi 113
..........................
Konu Çiğdem Coşkun tarafından (20.10.2015 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Katı ve Sıvı Yağlarda Ambalajlama
Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan emirhanYorum: 0Son Mesaj: 28.12.2015, 20:28 -
Hayvansal Yağlar Hakkında
Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan gmnsYorum: 0Son Mesaj: 24.02.2013, 10:38 -
Katı-sıvı ekstraksiyon
Üretimde Kullanılan Prosesler forum içinde, yazan Vesiye DenizYorum: 0Son Mesaj: 18.08.2009, 12:18 -
kullanılmış bitkisel ve hayvansal yağlar
Çevre Kimyası forum içinde, yazan fc_sadoYorum: 0Son Mesaj: 17.05.2008, 16:06 -
Kullanılmış bitkisel ve hayvansal yağlar
Çevre Kimyası forum içinde, yazan engineerYorum: 1Son Mesaj: 09.11.2007, 10:55
Yer imleri