1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Sep 12

    Mesajları
    7
    Konuları
    6
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    5
    Kalan
    300

    Standart BRC 7 Kuruyemiş için el kitabı

    : BRC FOOD el kitabı
    : DOC
    : .......

    İÇINDEKILER- FIRMA TANITIMI VE KAPSAM
    YÖNETIMIN TAAHHÜDÜ VE SÜREKLI İYILEŞTIRME
    GIDA GÜVENLIĞI VE HACCP
    TESIS STANDARTLARI
    ÜRÜNÜN KONTROLÜ
    PROSES KONTROLÜ
    PERSONEL
    TİCARİ MALLAR
    KALİTE VE ÜRÜN GÜVENLİĞİ POLİTİKASI


    1.1. GENEL
    El Kitabı; ................ ......... / İstanbul adresindeki işletmesi bünyesinde BRC FOOD standardının esas alınarak kurulan gıda güvenliği yönetim sistemini tanıtmak, dokümante etmek ve sürekliliğini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. El Kitabı; firmamızın tüm birimlerini ve faaliyetlerini kapsar. El kitabımız politikamızın ve referans standart olarak alınan BRC FOOD standartlarının şartlarını nasıl karşılandığını anlatır.
    ................ kendini sürekli geliştirip büyümeyi hedefleyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sektöründe hızlı ama emin adımlarla ilerleyen kuruyemiş, kuru meyve, şekerleme (lokum, cezerye, leblebi şekeri) ürünleri üretim alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

    ................ 5600 m2 açık alan ve 10000 m2 kapalı Alana sahiptir.

    Sürekli iyileştirme ve maksimum kalite , gıda ve ürün güvenliği anlayışı ile BRC /Food Gıda Güvenliği İçin Global standart “ sistemine sahiptir.
    Teknolojimiz ve gelişen sistemlerimiz, kurumsal yapımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Alanında son derece profesyonel ekibimiz, ................ kalitesini her geçen gün daha üst seviyelere çıkarmaktadır.
    Hizmet, yönetim ve pazar yapısının sürekli değişim gösterdiği günümüzde, ................ müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla satın alma, üretim, kalite kontrol, Ar-Ge , satış- pazarlama faaliyetlerinin tüm aşamalarını, hammaddeden son ürüne kadar tüm malzemelerin tanımlarını belirlemiş ve kontrol altında tutmaktadır.


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 198,6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 75 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (19-12-2018 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan achmeet
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-06-2012, 11:47
  2. kuru üzüm için kek kitabı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan bilek.cek
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-03-2011, 04:46
  3. Unlu mamuller için hijyen kitabı
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan sahin-esra
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-01-2011, 10:14
  4. Kobiler için GMP, HACCP ve GHP El Kitabı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan dgncan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12-11-2008, 12:08
  5. Kuruyemiş Firması için ISO 9001 Dökümanları
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan yekruye
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 16-08-2007, 13:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed