1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Sep 12

    Mesajları
    7
    Konuları
    6
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    5
    Kalan
    300

    Standart Brc v7 el kitabi reçel

    : Brc v7 el kitabi reçel
    : DOC
    : .......

    İÇİNDEKİLER
    Önsöz
    Revizyon İşleme Sayfası
    Yayın Hakkı ve Hariç Tutmalar
    Kuruluş Tanıtımı
    Kapsam ve Uygulama Alanı
    Atıf Yapılan Standartlar
    Tanımlar
    Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
    Genel Şartlar
    Dokümantasyon Şartları
    Genel
    Dokümanların Kontrolü
    Kayıtların Kontrolü
    Yönetim Sorumluluğu
    Yönetimin Taahhüdü
    Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası
    Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Planlaması
    Sorumluluk ve Yetki
    Kalite ve Gıda Güvenliği Ekip Lideri
    İletişim
    Dış İletişim
    İç İletişim
    Acil Durum Hazırlığı ve Müdahale
    Yönetimin Gözden Geçirmesi
    Genel
    Gözden Geçirme Girdisi
    Gözden Geçirme Çıktısı
    Kaynak Yönetimi
    Kaynakların Sağlanması
    İnsan Kaynakları
    Genel
    Yeterlilik,Bilinç ve Eğitim
    Alt Yapı
    Çalışma Ortamı
    Güvenli Ürün Planlama ve Gerçekleştirme
    Genel
    .
    .
    .
    .

    ÖNSÖZ
    Bu El Kitabı BAH firmasının amaçlarına ve çalışmalarına uygun olarak hazırlanmış olan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi , ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini ve BRC’yi ( Entegre Sistemi ) tanımlamaktadır.

    TANITIM.
    Entegre Kalite El Kitabımız, Bahçeden reçellerinde yapılan donmuş meyvelerden, reçel üretimine kadar olan sürecindeki gıda güvenliği yönetim sistemlerini oluşturan ana hatları açıklar. Bu ana hatlar; girdi kontrollerden başlayarak, depolama, ürün hazırlama, bullde pişirme, dolum, kapama, pastörizasyon ve sevkiyattan oluşmaktadır.
    Genelde yurt içi pazarında büyük Ulusal marketlerle çalışılmaktadır. Hedefleri içerisinde yurt dışına açılmak bulunmaktadır.


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 1,05 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 21 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (19-12-2018 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gma findik el kitabi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan Ali Utku
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04-08-2017, 15:22
  2. Toz icecek el kitabi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan gülergülse
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-03-2016, 21:08
  3. Entegre el kitabi
    ISO 14001 forum içinde, yazan wasos
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 18-12-2012, 01:50
  4. Barmenin el kitabi
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan msevencan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-03-2010, 23:29
  5. Yemek kitabi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan msevencan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08-03-2010, 22:07

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed