1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    yucel çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.07.2009 Son online zamanı: 02.01.2013

    Mesajları
    25
    Konuları
    17
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    455
    Harcanan
    0
    Kalan
    455

    Standart buffering capacity of dairy products

    Esters and their biosynthesis in fermented dairy products: a review
    Abstract
    Esters of short-chain fatty acids are aroma-impact compounds found in fermented dairy products. These esters are responsible for
    fruity flavours that can be regarded either as a defect or as an attribute by the consumer. An understanding of the mechanisms of
    ester biosynthesis will enable control ofthe development off ruity flavours in fermented dairy products. The biosynthesis offlavouractive
    esters in dairy systems proceeds through two enzymatic mechanisms—esterification and alcoholysis. Esterification is the
    formation of esters from alcohols and carboxylic acids, whereas alcoholysis is the production of esters from alcohols and
    acylglycerols or from alcohols and fatty acyl-CoAs derived from metabolism of fatty acids, amino acids and/or carbohydrates.
    Alcoholysis is essentially a transferase reaction in which fatty acyl groups from acylglycerols and acyl-CoA derivatives are directly
    transferred to alcohols and is the major mechanism of ester biosynthesis by dairy lactic acid bacteria and yeasts.
    r 2004 Elsevier Ltd. All rights reserved.


    Dosya Türü: pdf
    Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 337.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 9 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dehydrated Dairy Products
    e-Kitaplar forum içinde, yazan FearLeSS
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.10.2017, 00:29
  2. Constituents of dairy products
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan yucel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.07.2009, 10:10
  3. fermente dairy products 2
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan yucel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.07.2009, 10:09
  4. fermente dairy products
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan yucel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.07.2009, 10:08
  5. Functional Dairy Products
    e-Kitaplar forum içinde, yazan esraartan
    Yorum: 14
    Son Mesaj: 31.10.2007, 20:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed