1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart buğday ıslah tarihi

    Eskişehir Zirai Araştırma Enstitüsünde buğday Islahı ile ilgili çalışmalar, enstitünün kuruluş tarihi olan13 Eylül 1925’de başlamıştır. Türkiyenin en eski araştırma kuruluşu olan, o zamanki adı ile Islah-ı Büzür yani Tohum Islah İstasyonu kuruluş tarihini takiben elinde bulunan veya çevre ve bölgeden topladığı köy çeşitleri üzerinde seleksiyon ve adaptasyon çalışmalarına başlıyarak öncelikle bölgenin ekmeklik ve makarnalık çeşit ihtiyacını karşılamaya yönelmiştir.

    şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 13.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 14 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Son Başvuru Tarihi...
    Türkiye forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.01.2015, 14:32
  2. Değişik kültürlerde buğday tarimi ve ilahi dinler ile kutsal metinlerde buğday
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan gökhandeniz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.11.2013, 22:42
  3. Tavlanmiş Buğday Unu ve Tavlanmamiş Buğday Unu
    Karışık forum içinde, yazan enas57
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.11.2009, 14:34
  4. tıp tarihi :))))
    Komik Yazılar forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.06.2009, 00:09
  5. rakının tarihi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.11.2007, 16:38

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed