1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    tornardo çevrimdışı Üyelik tarihi: 11.04.2010 Son online zamanı: 27.04.2010

    Mesajları
    17
    Konuları
    14
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Bulgur Üretimi - MEGEP


    İÇİNDEKİLER
    AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ................ii
    GİRİŞ .................................................. .................................................. ..................................1
    ÖĞRENME FAALİYETİ–1 .................................................. .................................................. 3
    1. BUĞDAYI KAYNATMA.......................................... .................................................. .......3
    1.1. Bulgurun Tanımı ve Özellikleri .................................................. ..................................3
    1.2. Bulgur Çeşitleri......................................... .................................................. ..................5
    1.3. Bulgurun Hammaddesi .................................................. ...............................................6
    1.4. Bulgur Üretme .................................................. .................................................. ..........7
    1.5. Buğdayı Temizleme .................................................. .................................................. ..8
    1.6. Kaynatma .................................................. .................................................. ................10
    1.7. Dinlendirme .................................................. .................................................. ............11
    1.8. Süzme............................................. .................................................. ...........................11
    1.9. Bulguru kaynatmada kullanılan ekipmanlar; .................................................. ............12
    1.9.1. Bölümleri .................................................. .................................................. .........12
    1.9.2. Kullanımı ve Ayarları .................................................. ........................................12
    1.9.3. Temizlik ve Bakımı .................................................. ...........................................12
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................13
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................15
    ÖĞRENME FAALİYETİ–2 .................................................. ................................................17
    2. BUĞDAYI KURUTMA .................................................. .................................................. 17
    2.1. Amacı............................................. .................................................. ...........................17
    2.2. Kurutma Aşamaları......................................... .................................................. ..........17
    2.3. Kullanılan Ekipmanlar .................................................. ..............................................18
    2.3.1. Bölümleri .................................................. .................................................. .........18
    2.3.2. Kullanımı ve Ayarları .................................................. ........................................18
    2.3.3. Temizlik ve Bakımı .................................................. ...........................................20
    2.4. Yapılan Kontroller .................................................. .................................................. ..20
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................21
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................22
    MODÜL DEĞERLENDİRME .................................................. ............................................25
    CEVAP ANAHTARLARI .................................................. .................................................. .28
    KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............................29

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.00 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 35 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Bulgur Üretimi ve Analizleri
    Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan mehmet2333
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.05.2020, 11:17
  2. Nişasta Üretimi (MEGEP)
    Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan 001
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.01.2011, 00:05
  3. Yoğurt Üretimi (MEGEP)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan nazzlı
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 04.11.2010, 13:03
  4. Dondurma Üretimi (MEGEP)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uzman_can
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.05.2010, 16:22
  5. Bulgur Üretimi Temel İşlem Basamakları
    Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.02.2008, 14:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed