1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Konu: Bulgur Üretimi - MEGEP
-
14.04.2010, 20:24 #1
Üyelik tarihi: 11.04.2010 Son online zamanı: 27.04.2010
- Mesajları
- 17
- Konuları
- 14
- Eklentileri
- 3
- Kredisi
- 155
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 155
Bulgur Üretimi - MEGEP
İÇİNDEKİLER
AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ................ii
GİRİŞ .................................................. .................................................. ..................................1
ÖĞRENME FAALİYETİ–1 .................................................. .................................................. 3
1. BUĞDAYI KAYNATMA.......................................... .................................................. .......3
1.1. Bulgurun Tanımı ve Özellikleri .................................................. ..................................3
1.2. Bulgur Çeşitleri......................................... .................................................. ..................5
1.3. Bulgurun Hammaddesi .................................................. ...............................................6
1.4. Bulgur Üretme .................................................. .................................................. ..........7
1.5. Buğdayı Temizleme .................................................. .................................................. ..8
1.6. Kaynatma .................................................. .................................................. ................10
1.7. Dinlendirme .................................................. .................................................. ............11
1.8. Süzme............................................. .................................................. ...........................11
1.9. Bulguru kaynatmada kullanılan ekipmanlar; .................................................. ............12
1.9.1. Bölümleri .................................................. .................................................. .........12
1.9.2. Kullanımı ve Ayarları .................................................. ........................................12
1.9.3. Temizlik ve Bakımı .................................................. ...........................................12
UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................13
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................15
ÖĞRENME FAALİYETİ–2 .................................................. ................................................17
2. BUĞDAYI KURUTMA .................................................. .................................................. 17
2.1. Amacı............................................. .................................................. ...........................17
2.2. Kurutma Aşamaları......................................... .................................................. ..........17
2.3. Kullanılan Ekipmanlar .................................................. ..............................................18
2.3.1. Bölümleri .................................................. .................................................. .........18
2.3.2. Kullanımı ve Ayarları .................................................. ........................................18
2.3.3. Temizlik ve Bakımı .................................................. ...........................................20
2.4. Yapılan Kontroller .................................................. .................................................. ..20
UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................21
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................22
MODÜL DEĞERLENDİRME .................................................. ............................................25
CEVAP ANAHTARLARI .................................................. .................................................. .28
KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............................29
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Bulgur Üretimi ve Analizleri
Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan mehmet2333Yorum: 0Son Mesaj: 30.05.2020, 11:17 -
Nişasta Üretimi (MEGEP)
Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan 001Yorum: 0Son Mesaj: 23.01.2011, 00:05 -
Yoğurt Üretimi (MEGEP)
Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan nazzlıYorum: 1Son Mesaj: 04.11.2010, 13:03 -
Dondurma Üretimi (MEGEP)
Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uzman_canYorum: 0Son Mesaj: 13.05.2010, 16:22 -
Bulgur Üretimi Temel İşlem Basamakları
Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan kalliopeYorum: 0Son Mesaj: 01.02.2008, 14:04
Yer imleri