2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
19.12.2020, 19:24 #1
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
Catering Firmaları İçin Üretim Programı
Merhabalar arkadaşlar,
Kendi geliştirdiğim ve hazır olan programı ilerleyen zamanda piyasaya çıkarma çalışmalarım devam ediyor, bu anlamda gerçekten tablodot yemeği yapan firmalardan birkaç firmaya 1 yıllık ücretsiz kullanım hakkı vermek istiyorum, buradaki amacım sahada programın hatalarını görüp düzenlemek olacağı için programı kullanan kişi veya kişilerden sadece bana hatalarıyla ilgili dönüş yapması şartım var.
Programın özellikleri nedir? (Talepte bulunmadan önce inceleyiniz eğer işinize yarayacağını düşünürseniz istekte bulununuz)
Depo Modülü
Gıda ve Sarf ürünlerinin stok miktarlarını ayrı olarak tutmakta
Gıda ürünleri için stok kritik seviyeye gelince ve son kullanma tarihi yaklaşınca uyarı
Her ürüne birim fiyatı eklemeniz durumunda depo TL değerini görme
ve birçok özellik
Üretim Modülü
Depo stok kartlarınızla yemek içeriği gramaj tablosu oluşturma
Aylık/Yıllık menü tanımlayarak kişi sayısına göre ihtiyaç listesi çıkarma
Reçete Çıkarma
Günlük Maliyet yapma ve birçok özellik
Kasa Modülü
Bu modülde sadece günlük harcamalarınız ve size gelen parayı kaydederek elinizdeki nakiti ve harcama yapılan şeyleri görme
Program Web Tabanlı olup online çalışacaktır, bilgisayar ve telefonunuzdan işlem yapabilirsiniz.
Kullanmak için bilgisayarınızda sadece bir web tarayıcı birde excel(raporları görmek için) yeterli.
Programın adını yazmıyorum reklam gibi bir amacım yok onu zaten gerekli yerlerde yaparım, bana gerçekten kullanım sağlayacak ve programın eksiklerini görmemi sağlayacak birkaç firmaya ihtiyacım var.
Düşünen daha detaylı bilgi için bana özel mesaj atabilir.
Konu cartel24 tarafından (19.12.2020 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: karakter hatası
-
06.01.2021, 09:45 #2
- Mesajları
- 401
- Konuları
- 96
- Eklentileri
- 29
- Kredisi
- 1467
- Harcanan
- Onursal Üye
- Kalan
- Onursal Üye
Merhaba cartel24;
ben seve seve programı deneyebilirim birkaç farklı firma üzerinde deneme şansım olabilir en azından bu sayede uygulanabilirlik konusunda fikriniz olur diye düşünüyorum
iyi çalışmalar
Advertising
Advertising