6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    yelly çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 01.04.2011

    Mesajları
    1401
    Konuları
    632
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    280
    Harcanan
    0
    Kalan
    280

    Standart catering sektöründe haccp sisteminin uygulanması

    A Food Safety Management System
    1. Introduction
    Hazard Analysis and Critical Control Point
    (HACCP) is a systematic approach to
    identifying and controlling hazards
    (i.e. microbiological, chemical or physical)
    that could pose a threat to the preparation
    of safe food. HACCP involves:
    • identifying what can go wrong
    • planning to prevent it
    • making sure you are doing it.
    In simple terms, it involves controlling
    ingredients and supplies coming into a
    catering business and what is done with
    them thereafter.


    Dosyanın Adı: HACCP_CATERING
    Dosya Türü : pdf
    Link : http://www.dosya.cc/HACCP_CATERING_1.pdf.html






  2. #2
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    konu sektörü bakıından burada da olabilir ama içeriği bakımından asıl yeri ISO 22000 ve haccp olduğu için konu taşınmıştır...


  3. #3
    ilknur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilknur çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.05.2007 Son online zamanı: 06.12.2008

    Mesajları
    50
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    bu sunumdaki fotoğraflar yabancı bir siteden alınmış. çok güzel bir site haccp ile ilgili. adresini bulur bulmaz sizlerle paylaşırım. hatta sitedeki bazı dokümanları türkçeye çevirmiştim, umarım onları da bulup paylaşabilirim sizlerle..


  4. #4
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    link kırılmış yenileyebilirmisin....


  5. #5
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    link ilk mesajdan yenilenmiştir...


  6. #6
    Byaslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Byaslan çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.11.2016 Son online zamanı: 29.12.2016

    Mesajları
    7
    Konuları
    4
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    konu ile detaylı bilgiyeulaşamıyorum. yardımmmm


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. haccp ve konserve bezelye üretiminde haccp sisteminin uygulanması
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan hmyraa
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.06.2020, 18:39
  2. Gazlı İçecek Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan bayhonur
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.10.2011, 21:09
  3. Kurutulmuş Et Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan haci69
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.10.2010, 16:00
  4. kırmızı et konsevesinde haccp sisteminin uygulanması nasıl oluyor?
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan filiz özgüç
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08.01.2010, 20:00
  5. HACCP Sisteminin Lokum Üretiminde Uygulanması
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan tayfunuluturk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.07.2008, 22:12

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed