5 sonuçtan 1 ile 5 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Sinan COSKUN

Konu: Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

  1. #1
    gülce çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.08.2008 Son online zamanı: 11.08.2018

    Mesajları
    12
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4

    Exclamation Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    arkadaşlar merhaba, hazır yemek sektöründe çalışıyorum mutfaktaki zemin şu an epoksi fakat hiç dayanıklı olmadı özellikle bulaşıkhane. tarafı .bana tavisye edebileceğiniz bir mutfak zemini var mı acaba. önceden fayans vardı onu kaldırıp daha kullanışlı olması açısından epoksi yaptırdık fakat hiç iyi olmadı bu zemin. Lütfen acil cewaplarınızı bekliyorum. bişiler yapmam lazım pek vaktim yok

    çok teşekkür ederim şimdidien.






  2. #2
    OzanA çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.02.2007 Son online zamanı: 11.07.2013

    Mesajları
    0
    Konuları
    12067
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    epoksi neden dayanmadı ki et ürünlerinde staj yapmıştım orasının zemini de epoksiydi ve hiç sıkıntıları yoktu.. çalıtığım yemek fabrikasında ise fayanstı. temizliği düzenli yaptıktan sonra ,fayans aralarında çatlaklar vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.


  3. #3
    gülce çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.08.2008 Son online zamanı: 11.08.2018

    Mesajları
    12
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4
    bulaşıkhane böleümü yıpranıyor çok fazla diğer yerlerde sıkıntı yokk pek


  4. #4
    hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hi_axy07 çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.09.2008 Son online zamanı: 31.05.2021

    Mesajları
    495
    Konuları
    91
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1096
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Operasyonun hızlı ve sert olduğu sektörlerde epoksi uzun vadede kullanılacak bir şey değil..
    Yine en güzeli fayans, antibakteriyel derz...


  5. #5
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: Dün

    Mesajları
    1654
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Duvarların fayans olduğunu düşünürsek, her ne kadar epoksi köşelerden yuvarlatılıp belirli bir yüksekliğe kadar kaplama yapılsada, üst kısımda kalan fayans aralarında, yıkama veya buharlaşma sonrası su çekimi oluyor ve o kanallar ile su, epoksi altına geçiyor. Daha sonra sıcaklık değişimi ile burdaki su buharlaşıp epokside şişmeye ve yüzeyden ayrılmaya neden oluyor. Tabi yüzeyden ayrılan epokside belirli bir zaman sonra çatlama, parçalanma, dökülme gibi sıkıntılar meydana geliyor. Islak alanlarda kullanılmasının pek yararlı olacağını düşünmüyorum. Büyük meblalar harcayıp eziyet çekilen bir durum, sıkıntısını yaşamıştım zamanında Açık renk granit kullanışlı olabilir...

    yasemin_88 bunu beğendi.
    - -

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. catering sektöründe haccp sisteminin uygulanması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 18.11.2016, 14:30
  2. Catering sektöründe hijyen eğitimi
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan betulaykurt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.09.2010, 17:14
  3. catering sektöründe ozon
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 02.12.2008, 14:41
  4. catering sektöründe 22000 belgelendirmesi
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan phryne
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 02.09.2008, 08:06
  5. Catering Sektöründe HACCP Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan oldboy79
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.05.2008, 17:09

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed