5 sonuçtan 1 ile 5 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Sinan COSKUN

Konu: Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    28 Aug 08

    Mesajları
    13
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4

    Exclamation Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    arkadaşlar merhaba, hazır yemek sektöründe çalışıyorum mutfaktaki zemin şu an epoksi fakat hiç dayanıklı olmadı özellikle bulaşıkhane. tarafı .bana tavisye edebileceğiniz bir mutfak zemini var mı acaba. önceden fayans vardı onu kaldırıp daha kullanışlı olması açısından epoksi yaptırdık fakat hiç iyi olmadı bu zemin. Lütfen acil cewaplarınızı bekliyorum. bişiler yapmam lazım pek vaktim yok

    çok teşekkür ederim şimdidien.


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    07 Feb 07
    Yaş
    32

    Mesajları
    6
    Konuları
    31
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    epoksi neden dayanmadı ki et ürünlerinde staj yapmıştım orasının zemini de epoksiydi ve hiç sıkıntıları yoktu.. çalıtığım yemek fabrikasında ise fayanstı. temizliği düzenli yaptıktan sonra ,fayans aralarında çatlaklar vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    28 Aug 08

    Mesajları
    13
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4

    Standart Cevap: catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    bulaşıkhane böleümü yıpranıyor çok fazla diğer yerlerde sıkıntı yokk pek

  4. #4
    Yüksek Lisans Üye hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Sep 08

    Mesajları
    572
    Konuları
    104
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1101
    Harcanan
    2
    Kalan
    1099

    Standart Cevap: catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    Operasyonun hızlı ve sert olduğu sektörlerde epoksi uzun vadede kullanılacak bir şey değil..
    Yine en güzeli fayans, antibakteriyel derz...

  5. #5
    KURUCU Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06 Feb 07
    Yaş
    38

    Mesajları
    2238
    Konuları
    195
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2742
    Harcanan
    0
    Kalan
    2742

    Standart Cevap: Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    Duvarların fayans olduğunu düşünürsek, her ne kadar epoksi köşelerden yuvarlatılıp belirli bir yüksekliğe kadar kaplama yapılsada, üst kısımda kalan fayans aralarında, yıkama veya buharlaşma sonrası su çekimi oluyor ve o kanallar ile su, epoksi altına geçiyor. Daha sonra sıcaklık değişimi ile burdaki su buharlaşıp epokside şişmeye ve yüzeyden ayrılmaya neden oluyor. Tabi yüzeyden ayrılan epokside belirli bir zaman sonra çatlama, parçalanma, dökülme gibi sıkıntılar meydana geliyor. Islak alanlarda kullanılmasının pek yararlı olacağını düşünmüyorum. Büyük meblalar harcayıp eziyet çekilen bir durum, sıkıntısını yaşamıştım zamanında Açık renk granit kullanışlı olabilir...
    yasemin_88 bunu beğendi.
    - -

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Catering sektöründe hijyen eğitimi
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan betulaykurt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-09-2010, 17:14
  2. Catering sektöründe kullanılabilecek stok programı
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan aspergillus
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-07-2009, 09:16
  3. catering sektöründe ozon
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 02-12-2008, 15:41
  4. catering sektöründe 22000 belgelendirmesi
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan phryne
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 02-09-2008, 08:06
  5. Catering Sektöründe HACCP Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan oldboy79
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-05-2008, 17:09

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed