2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    sarpersimsek çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.08.2016 Son online zamanı: 03.09.2016

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Exclamation Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...

    Merhaba arkadaşlar ankara sincan organiza sanayinde yerinde üretim gerçekleştirebileceğim bir catering şirketi kurmak istiyorum şu an için günlük üretim 1*650 şeklinde fakat fabrika yeni yapılanmakta ve 2017 aralık itibari ile kapasite 2*1500 yada 3*1500 olacak. Daha önce swiss otel de çalıştım ve sonra kendi restorantımı (günlük 250 kuver alakart ) ve 2 adet pastanemi açtım şu an sektör içinde sektör değiştiriyorum diyebilirim.Toplu yemek menülerim hazır.Normal cateringlerden biraz farklı şekilde bir düzen kurdum. 3-4 kap yemek şeklinde değil ve günde 2 çeşit çorba 3 ana yemek (et,sebze,tavuk yada balık ) ve 2 adet secondary yemek (pilav,ratatoule,makarna,püre,graten) üreten ayni zamanda kendi bünyesinde şimdilik 650 kişiye uygun hızmet verebilecek salata barı ve minimum 2 zeytinyağlı ve 2 adet meze (öncelik yoğurtlu ) bir üretim tesisi kuracağım tüm mutfak ekipmanlarını ve kurulumunu kendim yapcağım.


    Sizlerden yardım almak istediğim konu daha önce sulu yemek yada tabilot yemek yapan yerleri dolaştım fakat benım şu an planladığım kapasitede bir yer benzeri bir mutfak göremedim.kafamda kurduğum personel sayısı

    Meydan mutfak :
    1 heat chef
    1 chef the party
    1 A grade commis
    2 C grade commis
    Garde-Mange :
    1 garde - manager
    1 chef the party
    1 a grade commis
    Genel temızlık ve bulaşık için
    3 adet steward
    bu kadro gerekli görevlere hak edenlerın geldıği taktırde ilk başta 650*1 olacak catering için yeterlı mı yada bana tavsıye edebileceğiniz başka bir sistem varmıdır. Çünki ben hesabı hep otel ve alacarte mutfak uzerınden yapıyorum.Yardımlarınızı beklıyorum teşekurler.






  2. #2
    pallidus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pallidus çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.08.2014 Son online zamanı: 09.04.2021

    Mesajları
    32
    Konuları
    6
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    20
    Kalan
    85
    Merhabalar,
    Düşünceleriniz gayet güzel umarım gerçekleştirirsiniz. Bahsetmiş olduğunuz yemek çeşitleri ile her kesime hitap edebilirsiniz. Fakat o çeşit yemeği yaptıktan sonra satışı 650 kişiye olacaksa fiyatı çok iyi belirlemeniz gerekir. İstanbulda 2 senelik catering tecrübem oldu ve çalıştığım firma sayesinde 50 yi aşkın mutfakla tanıştım denetledim çalıştım diyebilirim. Normal 4 çeşit ya da en fazla 2 çeşit ana yemek ve salata bar üretimi yapan firmalar 1000 kişinin altına düştüklerinde hep zarar ediyorlar ya da kafa kafaya gidiyorlar.. Ankara piyasasını bilmiyorum elbette. Bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

    İyi günler, başarılar..


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. "Makas Bir Türlü Kapanmıyor"
    Türkiye forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.02.2015, 07:57
  2. Catering şirketi için tehlike analizi,ccp ve limitler
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan craliy
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.12.2013, 18:30
  3. Türlü Konservesi Üretimi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan fatma_k
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.04.2008, 11:58
  4. Başka türlü birşey - Can Baba'dan
    Şiir forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.08.2007, 16:02
  5. Yardıma ihtiyacım var.
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan ozi
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02.07.2007, 17:28

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed