1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
07.06.2012, 11:47 #1
Üyelik tarihi: 07.06.2012 Son online zamanı: 07.06.2012
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 1
- Kredisi
- 55
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 55
Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
: Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı [/TD][/TR]
: Doc [/TD][/TR]
: - [/TD][/TR]
A. El Yıkama Talimatı
B. Ekipman Bakımı Temizliği ve Atıklar
C. Atıklar
D. Kişisel Sorumluluklar
E. Taşıma ve Sevkte Dikkat Edilecek Hususlar
F. Gıda Güvenliği El Kitabı Mutfak İçinA. El Yıkama Talimatı
:
Konu Nuran AYDEMİR tarafından (07.06.2012 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Türk Gıda Firmaları 'Fancy Food Show' da
Türkiye forum içinde, yazan Çiğdem CoşkunYorum: 0Son Mesaj: 01.07.2014, 22:59 -
Catering Firmaları Yemek Yetiştiremiyor
Türkiye forum içinde, yazan Sinan COSKUNYorum: 0Son Mesaj: 21.01.2014, 09:06 -
Catering Firmaları Sorumlu Yöneticileri Dikkatine
Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan ihsancanYorum: 1Son Mesaj: 11.03.2011, 14:09 -
catering kalite el kitabı vol4
Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan mutlu_571Yorum: 0Son Mesaj: 25.07.2009, 13:21 -
catering kalite el kitabı vol3
Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan mutlu_571Yorum: 0Son Mesaj: 24.07.2009, 16:31
Yer imleri