1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Aug 12
    Yaş
    33

    Mesajları
    13
    Konuları
    7
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Çeşitli Peynirlerin Yapım Reçeteleri...

    : Çeşitli Peynirleri Yapım Reçeteleri
    : Pdf
    : Samsun İl Tarım Müdürlüğü





    Diğer fermente süt ürünleri gibi peynir de canlıdır. Raf ömrü boyunca peynirin duyusal, yapısal ve kimyasal özelliklerinde çeşitli değişiklikler görülebilmektedir. Bu değişikliklerin minimumda tutulması için peynirlerin genel olarak 6–8°C’lik sıcaklıklarda tutulması gereklidir. Soğuk iklimlerde yaşayanlar için, sıcaklığı 6–8°C civarında bulunan, nem oranı sabit ve havadar kilerler peynir saklamak için idealdir. Ancak şehirde bu imkân yoktur. Bu nedenle peynirleri evlerimizde buzdolabının alt raflarında ve kapalı şekilde muhafaza etmeliyiz.
    Türkiye'de tüketimi en yaygın olan peynir çeşitleri, beyaz peynir ve kaşar peyniri olmakla birlikte, yöresel peynirler yönünden de hayli çeşitlilik gösterir.

    Devamı...


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 516,4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 46 Kez

    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (24-08-2012 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
    Gıda Mühendisi
    İshak Demirelli

    '' BİR MUM DİĞER MUMU TUTUŞTURMAKLA ''
    IŞIĞINDAN BİR ŞEY KAYBETMEZ...

    (HZ. MEVLANA )

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Kültür Eklenmiş Peynirlerin Üretimi ve Yöresel Peynirlerimiz
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan kum tanesi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27-03-2012, 21:52
  2. Ürün reçeteleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan esrabozkurt
    Yorum: 9
    Son Mesaj: 19-09-2010, 14:19
  3. tatlı reçeteleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan gulbeseker
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-01-2010, 11:20
  4. peynirlerin biyojen amin içerikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan unuttum
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-03-2009, 15:51
  5. et ürünleri reçeteleri
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan berkin arcan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-06-2008, 12:18

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed