Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ceviz Ezmesi Üretiminde Ultraviyole (UV) Işınlarının Kullanılması

  1. #1
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Ceviz Ezmesi Üretiminde Ultraviyole (UV) Işınlarının Kullanılması

    İÇİNDEKİLER
    A. GİRİŞ
    B. GIDALARIN ISINLANMASI
    1. Gıdalarda Isınlama ile Olusabilecek Radyoaktif Ürünler
    2. Isınlanmıs Gıdaların Güvenirliligi
    3. Isınlamanın Mikroorganizmalar Üzerine Etkisi
    4. Isınlamanın Aflatoksin Üzerine Etkisi
    5. Endüstriyel Isınlama Uygulamarında Kullanılan Dozlar
    6. Isınlamada Kullanılan Isın Tipleri
    a. Gama Isınları
    b. Beta Isınları
    c. X- ısınları
    d. Hızlandırılmıs Elektron Demeti
    e. Ultraviyole Isınlar
    7. Gıda Isınlama için Gerekli Kosullar
    C. CEVİZ EZMESİ ÜRETİMİNDE ULTRAVİYOLE ISINLARININ
    KULLANILMASI Ceviz
    2. Ceviz Kabugunda Bulunabilecek Mikroorganizmalar
    3. Ceviz Ezmesi Üretimi
    a. Geleneksel Yöntem
    b. UV Isınlarının Kullanılması
    4. Ceviz Ezmesi Üretimi Akım Seması
    D. TÜRK GIDA KODEKSİNİN ULTRAVİYOLE ISINLAMA İLE İLGİLİ
    HÜKÜMLERİE. SONUÇ
    F. KAYNAKLAR


    Şifre : "www.forumfood.net"** (" lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 985.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 20 Kez





    yusufcukur bunu beğendi.

  2. #2
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    tessekurler hakan hocam


  3. #3
    esraartan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.03.2007 Son online zamanı: 03.05.2013

    Mesajları
    432
    Konuları
    68
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    712
    Harcanan
    0
    Kalan
    712
    ellerine sağlık


  4. #4
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    çok teşekkürler güzel bi bilgi


  5. #5
    nurayc76 çevrimdışı Üyelik tarihi: 02.05.2007 Son online zamanı: 08.11.2018

    Mesajları
    41
    Konuları
    20
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    3
    Kalan
    252
    teşekkürler


  6. #6
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: 26.11.2021

    Mesajları
    1656
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Saolasın şefim paylaşım için


  7. #7
    yawrukus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yawrukus çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 04.03.2015

    Mesajları
    244
    Konuları
    28
    Eklentileri
    20
    Kredisi
    1005
    Harcanan
    0
    Kalan
    1005
    ilginç kaynak teşekkürler


  8. #8
    kontrol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kontrol çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.04.2007 Son online zamanı: 10.05.2019

    Mesajları
    90
    Konuları
    11
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    405
    Harcanan
    4
    Kalan
    401
    Paylaşmak güzeldir teşekkürler.


  9. #9
    tekniker çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.03.2007 Son online zamanı: 10.06.2011

    Mesajları
    15
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Teşekkürler


  10. #10
    enverartik çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.05.2007 Son online zamanı: 29.11.2007

    Mesajları
    83
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    TEŞEKKÜRLER


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yoğurt Üretiminde Bazı Stabilizörlerin Maddelerin Kullanılması
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan şale
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2010, 22:38
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.03.2009, 01:03
  3. Yorum: 2
    Son Mesaj: 24.03.2008, 00:00
  4. doğal tütsünün sosis üretiminde kullanılması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15.11.2007, 12:06
  5. Elma Suyu Üretiminde Mikrodalga Teknolojisinin Kullanılması
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan sssensei
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 17.07.2007, 18:08

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed