1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen kraft45

Konu: Çikolata Üretimi Hammaddeleri Katkıları v.s. Sunum

  1. #1
    kraft45 çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.10.2012 Son online zamanı: 16.03.2013

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Post Çikolata Üretimi Hammaddeleri Katkıları v.s. Sunum

    : Çikolata
    : Ppt
    : .......

    Çikolata tozu; Kakao tozunun şeker ile karıştırılması sonucu elde edilen ve kuru madde üzerinden kütlece en az %32 oranında kakao tozu içeren ürünü,
    İçilebilir çikolata : En az % 25 kakao tozu içinde kuru maddede en az % 20 kakao yağı içeren, kakao tozu ve şeker karışımıdır.
    Yağı azaltılmış içilebilir çikolata : En az % 25 kakao tozu içinde kuru maddede en fazla %20 kakao yağı içeren, kakao tozu ve şeker karışımıdır.
    Çikolata : Kakao ürünleri ile şeker ve/veya tatlandırıcı; gerektiğinde süt yağı dışındaki hayvansal yağlar hariç olmak üzere diğer gıda bileşenleri ile süt ve/veya süt ürünleri ve Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliğinde izin verilen katkı ve/veya aroma maddelerinin ilavesi ile tekniğine uygun şekilde hazırlanan ürünü ifade eder.
    a) Bitter Çikolata : Bileşiminde en az %18 kakao yağı ve en az % 14 yağsız kakao kuru maddesi olacak şekilde en az % 35 toplam kakao kuru maddesi içeren çikolatadır.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 263.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 56 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (08.10.2012 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
    sahdarms ve yusufcukur bunu beğendiler.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Çikolata Üretim Teknolojisi - Sunum
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan GnJ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.02.2011, 12:12
  2. Toksolojik açıdan gıda katkıları (SUNUM)
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan ByFurki
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.11.2009, 22:38
  3. Bitkisel Yağ Hammaddeleri
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan file
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.05.2009, 20:50
  4. Çikolata - sunum
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan duyguözdmr
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 10.05.2009, 23:34
  5. çikolata teknolojisi sunum
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan mahir
    Yorum: 10
    Son Mesaj: 13.05.2008, 23:16

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed