Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Uğur MARANGOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uğur MARANGOZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 07.07.2021

    Mesajları
    1087
    Konuları
    377
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4176
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR...

    aşağıda yazmış olduğum ürünler için üretim izni alacağım. fakat bu ürünler hakkında hiç bir bilgim yok. ne yüzde bileşimleri nede etiket örneklerine yazmam gerekenleri bilmiyorum. eğer bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. bunlarla ilgili nasıl ve nereden bilgi alacağımıda bilmiyorum. yazmış olduğum ürünler için hem yüzde bileşimlerini yazmam gerekiyor hemde üretim izinlerini almam gerekiyor.tabi bunu yapmam için de fazla bir zamanım yok.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler.

    ürün listesi;
    krem karamel
    çikolata sosu
    keşkül
    supangle
    kazandibi
    sakızlı muhallebi
    pasta kreması
    pandispanya tozu

    not:bunlar toz karışımlar






  2. #2
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bu ürünlerin şartnamelerini bulacaksın uğur ilkönce ürün şartnamesi seni yönlendirecektir diye biliyorum...


  3. #3
    Uğur MARANGOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uğur MARANGOZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 07.07.2021

    Mesajları
    1087
    Konuları
    377
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4176
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı Vanilya Nickli Üyeden Alıntı

    bu ürünlerin şartnamelerini bulacaksın uğur ilkönce ürün şartnamesi seni yönlendirecektir diye biliyorum...
    dediğim gibi bunlarla ilgili bilgiye neren ulaşabilirim.tam olarak bir kaynak bilmiyorum.bu ürünlerin tebliği olmadığı için şartnamelerine neren ulaşabilirim.


  4. #4
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    www.tse.org.tr den standardı varsa çıkar bide okyanusbilgiambarı var ordan ulaşabilirsin...


  5. #5
    Uğur MARANGOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uğur MARANGOZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 07.07.2021

    Mesajları
    1087
    Konuları
    377
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4176
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı Vanilya Nickli Üyeden Alıntı

    www.tse.org.tr den standardı varsa çıkar bide okyanusbilgiambarı var ordan ulaşabilirsin...
    ilgin için teşekkürler vanilya


  6. #6
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    umarım faydalı olur bizede artık bilgisini verirsin


  7. #7
    Uğur MARANGOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uğur MARANGOZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 07.07.2021

    Mesajları
    1087
    Konuları
    377
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4176
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı Vanilya Nickli Üyeden Alıntı

    umarım faydalı olur bizede artık bilgisini verirsin
    istediğim bilgileri bulabilirsem tabiki paylaşırım.forumfood, bilgileri paylaşma yeridir ve bilgiler paylaşıldıkça değer kazanır.


  8. #8
    ayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayşegül çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.04.2007 Son online zamanı: 03.03.2012

    Mesajları
    700
    Konuları
    320
    Eklentileri
    40
    Kredisi
    2064
    Harcanan
    0
    Kalan
    2064
    kağıdı kalemi eline alıp bunları yapan ustayı karşına al ve hangi malzemeden ne kadar katıyor öğren.bir de akış şemasını öğren.bemn sorumlu yöneticilik yaparken hep bu yöntemi kullandım sonuç olumlu oldu.% değerleri hesaplarsın ondan sonra.tabi standartı varsa bulmaya çalış.yardımcı olur.bazı tarım il müdürlüğündeki gıda mühendisleri de örnek verebiliyor bazen şansına kalmış.kolay gelsin.
    ayrıca,etiket bilgilerini piyasada mevcut ürünlerden yararlanarak yapmanız iyi olur.meziz markasının vardı keşkül falan.etiket bilgileri formu da zaten mevzuatın eklerinde var ve ya tarımda örneği var olmazsa ben de araştırayım.sonucu yazın ki yardımcı olalım.


  9. #9
    Uğur MARANGOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uğur MARANGOZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 07.07.2021

    Mesajları
    1087
    Konuları
    377
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4176
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı ayşegül Nickli Üyeden Alıntı

    kağıdı kalemi eline alıp bunları yapan ustayı karşına al ve hangi malzemeden ne kadar katıyor öğren.bir de akış şemasını öğren.bemn sorumlu yöneticilik yaparken hep bu yöntemi kullandım sonuç olumlu oldu.% değerleri hesaplarsın ondan sonra.tabi standartı varsa bulmaya çalış.yardımcı olur.bazı tarım il müdürlüğündeki gıda mühendisleri de örnek verebiliyor bazen şansına kalmış.kolay gelsin.
    hangisinden ne kadar katan ustayı bulmak mesele.baktım bu ürünlerin standartıda yok. işim bir tarımcılara kaldı. birde onlardan fikir alayım.umarım dediğin gibi olurda ve şansımda tutarsa yardımcı olurlar.ilgin için teşekkürler


  10. #10
    SENBENBIZ çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.02.2007 Son online zamanı: 05.09.2014

    Mesajları
    254
    Konuları
    36
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    111
    Harcanan
    0
    Kalan
    111
    vallahi arkadaşlar bana da kuruyemiş imalathanesi için lazım ama bende bulamıyrum . bulunduğunuz ilin tarım ve köy iş. çalışan personel iyi ise ellerindeki bilgileri paylaşıyor benım arkadaşa vermişlerdi ama istanbuldakiler hiç yardımcı olmuyorlar.
    kuruyemiş ile ilgili sorumlu yöneticilik yapan varsa bana da bilgi verirse çok sevinirim.


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. pİrİnÇ fabrİkasi yatirim projesİ ÖrneĞİne İhtİyacim var
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan E.COLİ
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 30.04.2011, 22:57
  2. Acİl durum plani
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ifteli
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.02.2011, 15:38
  3. ACİL YARDIM
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan N_KONUKCU
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 09.01.2008, 10:11
  4. ACİL YARDIM
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan betulllll
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 18.09.2007, 08:00
  5. ACİL
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan mincedayi
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 02.05.2007, 21:47

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed