6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    dartez87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dartez87 çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.08.2007 Son online zamanı: 07.10.2020

    Mesajları
    61
    Konuları
    15
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    9
    Kalan
    246

    Standart Dairy Microbiology Handbook: The Microbiology of Milk and Milk Products (3rd edition)



    Hardcover: 765 pages
    Publisher: Wiley-Interscience; 3 edition (April 15, 2002)
    Language: English
    ISBN-10: 0471385964
    ISBN-13: 978-0471385967
    File type : PDF
    File size : 40 MB

    Book Description

    Throughout the world, milk and milk products are indispensable components of the food chain. Not only do individual consumers use liquid milk for beverages and cooking, but food manufacturers use vast quantities of milk powder, concentrated milks, butter, and cream as raw materials for further processing. Effective quality assurance in the dairy industry is needed now more than ever. This completely revised and expanded Third Edition of Dairy Microbiology Handbook, comprising both Volume I: Microbiology of Milk and Volume II: Microbiology of Milk Products, updates the discipline’s authoritative text with the latest safety research, guidelines, and information.
    Pathogens have become a major issue in dairy manufacturing. Escheria coli is a concern, and milk-borne strains of Mycobacterium avium sub-sp. paratuberculosis have been identified as a possible cause of Crohn’s disease. Even little-known parasites like Cryptosporidium have caused disease outbreaks. Consequently, a hazard analysis of selected control/critical points (HACCP) in any manufacturing process has become essential to prevent the contamination of food. This volume also:

    -Discusses new diagnostic techniques that allow a pathogen to be detected in a retail sample in a matter of hours rather than days
    -Provides thorough coverage of dairy microbiology principles as well as practical applications
    -Includes the latest developments in dairy starter cultures and genetic engineering techniques
    -Offers completely updated standards for Good Manufacturing Practice

    Quality control and product development managers, microbiologists, dairy scientists, engineers, and graduate students will find the Third Edition of Dairy Microbiology Handbook to be a vital resource.

    Download Link:
    http://rapidshare.com/files/68925540...inson85064.rar

    yada

    http://mihd.net/yghfnz






  2. #2
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    süt ile ilgili güzel bir kitap emeğine saglik dartez87 +rep
    bu arada kitabin resminide koydum haberin olsun dedim


  3. #3
    tubadaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tubadaysal çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.05.2007 Son online zamanı: 15.12.2010

    Mesajları
    959
    Konuları
    116
    Eklentileri
    31
    Kredisi
    1561
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    güzel bi kaynak sağol ayrıca benden sana gıda alanında paylaşımlara ağırlık verdiğin için ekstra bi teşekkür +rep


  4. #4
    dartez87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dartez87 çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.08.2007 Son online zamanı: 07.10.2020

    Mesajları
    61
    Konuları
    15
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    9
    Kalan
    246
    Teşekkür ederim rep ler için kitabın resmini koyacaktım ama yapamadım


  5. #5
    prokain42 çevrimdışı Üyelik tarihi: 18.12.2010 Son online zamanı: 17.04.2021

    Mesajları
    27
    Konuları
    15
    Eklentileri
    10
    Kredisi
    505
    Harcanan
    9
    Kalan
    496
    Link ölmüş. Yenileyebilir misiniz ?


  6. #6
    Çiğdem Coşkun çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.06.2014 Son online zamanı: 07.11.2019

    Mesajları
    253
    Konuları
    1501
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    [MENTION=1275]dartez87[/MENTION] linki yenileyebilir misiniz?


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Laboratory Analysis of Milk and Dairy Products
    Gıda Kimyası forum içinde, yazan kimkos
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.02.2016, 21:50
  2. Bioactive Components in Milk and Dairy Products
    e-Kitaplar forum içinde, yazan özlem_1987
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.03.2011, 21:00
  3. Milk and Milk Products
    e-Kitaplar forum içinde, yazan etaranci
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 29.07.2009, 10:01
  4. Microbiology Handbook - Dairy Products (Leatherhead 2009)
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan Silvio.Gioseppe
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.07.2009, 22:10
  5. Biochemical Changes in Milk and Dairy Products
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan quaresma17
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.07.2009, 18:36

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed