Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    egeodtu çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 08.04.2018

    Mesajları
    50
    Konuları
    7
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    12
    Harcanan
    0
    Kalan
    12

    Standart Dairy Science and Technology Handbook

    [align=center]Dairy Science and Technology Handbook[size=xx-large][/size]



    Dairy Science and Technology Handbook: Volume I, II, & III
    Y. H. Hui (Editor)
    ISBN: 978-0-471-18797-4
    Hardcover
    1304 pages

    VOLUME I: Principles and Properties: Chemistry and Physics.
    Analyses.

    Sensory Evaluation of Dairy Products.

    Functional Properties of Milk Proteins.

    Appendix.

    VOLUME II: Product Manufacturing: Yogurt.

    Ice Cream and Frozen Desserts.

    Cheese.

    Concentrated and Dried Dairy Products.

    Dairy Microbiology and Safety.

    VOLUME III: Applications Science, Technology and Engineering: Quality Assurance and Dairy Processing.

    Biotechnology of Dairy Starter Cultures.

    Computer Applications and Expert Systems.

    Dairy Equipment and Supplies.

    Engineering: Plant Design, Processing and Packaging.

    Appendix.

    book description:

    Written by renowned dairy experts with diversified backgrounds and exper this extremely useful three-volume set offers a thorough account of the and technology of processing dairy products.
    Volume I presents basic information on new research data and advances in mportant properties and applications of milk and dairy ingredients.
    Volume II discusses procedures and new advances in the manufacture technology for yogurt, ice cream, cheese, and dry and concentrated dairy products, as well as the microbiology and associated health hazards for dairy products.
    Volume III offers a unique exploration of five topics not commonly found in professional reference books for dairy manufacture, including quality assurance, biotechnology, and computer applications.
    Volumes I and III also include thorough appendices of dairy industry companies with contact data and specify the products and services they provide.

    Link : http://rapidshare.com/files/17820113...y_Handbook.rar






  2. #2
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    paylaşım için teşekkürler...


  3. #3
    egeodtu çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 08.04.2018

    Mesajları
    50
    Konuları
    7
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    12
    Harcanan
    0
    Kalan
    12
    umarım daha cok güzel şeyler paylaşcaz hem bilgi hemde tecrübe olarak
    iyi çalışmalar...


  4. #4
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    adresleri gizliorum bu msj 22 kere görüntülenmiş ama tek msj var!


  5. #5
    yawrukus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yawrukus çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 04.03.2015

    Mesajları
    244
    Konuları
    28
    Eklentileri
    20
    Kredisi
    1005
    Harcanan
    0
    Kalan
    1005
    teşekkürler eksik olmayın


  6. #6
    arzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arzu çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.03.2007 Son online zamanı: 01.02.2010

    Mesajları
    557
    Konuları
    22
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555
    TEŞEKKÜRLER..


  7. #7
    sibelkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibelkural çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.03.2007 Son online zamanı: 23.05.2013

    Mesajları
    1548
    Konuları
    161
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4092
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    saolasınnn


  8. #8
    esraartan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.03.2007 Son online zamanı: 03.05.2013

    Mesajları
    432
    Konuları
    68
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    712
    Harcanan
    0
    Kalan
    712
    sağolun


  9. #9
    haticetuncer çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 11.02.2016

    Mesajları
    428
    Konuları
    27
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    teşekkürler dokuman için


  10. #10
    eng_1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eng_1982 çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.03.2007 Son online zamanı: 24.01.2018

    Mesajları
    257
    Konuları
    62
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    261
    Harcanan
    0
    Kalan
    261
    teşekkürler


Sayfa 1/3 123 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Handbook of food science-technology-engineering
    e-Kitaplar forum içinde, yazan yasarkemal
    Yorum: 16
    Son Mesaj: 24.02.2016, 15:07
  2. Dairy Science and Technology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan efil
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.11.2012, 18:23
  3. Dairy Technology e-book
    e-Kitaplar forum içinde, yazan ozgurkuscu
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.06.2012, 13:00
  4. Advanced Dairy Science and Technology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan yusufmutlu
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.08.2008, 08:04
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.11.2007, 21:45

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed