5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    bizin çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.01.2009 Son online zamanı: 25.11.2010

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Depo giriş kaydı-Yardım

    merhaba.hazır yemekte gelen malzemelerin kaydı nasıl yapılmalı? etiket/barkodlarını saklamıyoruz. diyelimki bozuk yemek şikayeti olduğunda hammaddeden kaynaklandığını nasıl ispatlarız?






  2. #2
    papillon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    papillon çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.02.2007 Son online zamanı: 03.03.2011

    Mesajları
    3
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    merhaba.bu konuyla ilgili birkaç şey söyleyebilirm size.eğer bir haccp planınız yoksa ki sanırım yok olsaydı "satın alma prosedürü" veya "girdi analiz formu" gibi formlarla kayıtlarınız kanıt olarak sunabilirdiniz.eğer isterseniz bu konuyla ilgili örnek formlar gönderebilirim size.


  3. #3
    phryne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    phryne çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.02.2008 Son online zamanı: 17.04.2017

    Mesajları
    416
    Konuları
    31
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    572
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bu dediğiniz hazır yemekte en zor takip edilen konulardan biri...
    mal kabulde marka-parti/lot numaralarının tutulduğu bir form oluştursanız üretime çıkan ürünün hangi parti numarasına sahip olduğunu takip edemiyorsunuz.
    depo çıkış formuna entegre ettiğinizde de mutfaktaki ürünler her zaman sıfırlanmıyor, soğuk depoda tutulan (misal) yoğurtlar her zaman tek partide üretilmiş olmuyor... ya da baharatlarda, ustanın hangisini kullandığını tamamen bilemiyorsunuz.

    ben şu şekilde yapıyorum; baharatları boşalttıklarında etiketi kabın üzerine yapıştırtıyorum. bakliyatların etiket bilgilerinin olduğu kağıtları ayıklama esnasında saklamalarını sağlıyorum. süt v.b. ürünlerde zaten ambalaj hemen yok olmuyor ortalıktan...

    bozuk yemek şikayetinde de her zaman hammadde kaynaklı olduğunu ispatlayamazsınız. bozulmalar çoğunlukla üretim kaynaklıdır çünkü, ancak yabancı madde ya da tekstürden kaynaklı bozukluklarda hammadde öne çıkar.


  4. #4
    bizin çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.01.2009 Son online zamanı: 25.11.2010

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    evet formlardan gönderirseniz sevinirim


  5. #5
    phryne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    phryne çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.02.2008 Son online zamanı: 17.04.2017

    Mesajları
    416
    Konuları
    31
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    572
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı bizin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet formlardan gönderirseniz sevinirim

    yarın ilk iş eklenti yaparım... lakin siz normal üyesiniz şu an, eklenti yaptığımda ne yazık ki indiremezsiniz. Bu arada ya altın üye ya da platin üye olmalısınız ki formlarım elinize ulaşsın...

    Eklentileri yaptım, şu linkten ulaşabilirsiniz.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Temizlik planı ve kaydı formu
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan sermavi06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2013, 13:17
  2. Laboratuvar cam malzemeleri kontrol kaydı
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan tunnish
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 26.09.2012, 07:06
  3. işe giriş portorde s.aureus çıktı:( lütfen yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan gidgidgida
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 03.09.2012, 19:28
  4. Gıdaların Depolanması ve Depo Giriş Talimatı
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan sawyer
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 16.12.2010, 21:01
  5. Catering Hk. Mal giriş-çıkış(Yardım Talebi)
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan apokalipse
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 29.01.2009, 11:39

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed