3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen zeyneppp
  • 2 gönderen solway

Konu: Dezenfektan Kullanımı İçin Yardım! Çok Acil

  1. #1
    zeyneppp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeyneppp çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.11.2007 Son online zamanı: 13.12.2011

    Mesajları
    60
    Konuları
    16
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Dezenfektan Kullanımı İçin Yardım! Çok Acil

    topax 66 ve trıquart ürünlerinin kullanım şeklini yazarsanız sevinirim..
    oldukça acil..
    unlu mamül işletmesi için , topax ı zeminler diğerini paspas için aldırdım kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında çok kısa bilgi lüfen..





    melekrdm bunu beğendi.

  2. #2
    solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    solway çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.12.2008 Son online zamanı: 26.09.2019

    Mesajları
    426
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    topax 66 klor bazlı dezenfektandı sanırım.bir dönem kullandım.kalitelidir.
    bütün klor bazlı deterjanlar gibi onu da 1/50-1/100 ölçek arasında kullanabilirsiniz.kabaca örnek vermek gerekirse 20 lt suya 200 mlt topax konulabilir.
    tüm klor bazlı dezenfektanlar uzun süre depolanmamalı, güneşten korunmalı ve bidonların ağzı sıkı kapatılmalıdır.yoksa klor etkisini kaybeder.eğer tolidin gibi bir klor kontrol aracınız varsa kırmızıya bakan bir turuncu rengi görmelisiniz hazırladığınız çözeltiye ondan bir damla damlatığınızda.sarı rengi görürseniz klor rahmetli olmuş demektir.bu durumda sadece temizlik gerçekleşir, dezenfeksiyon gerçekleşmez.
    topax'la etrafı temizledikten sonra en az 20 dakika beklemeli ve daha sonra durulama yapmalısınız.
    triquart'ı tanımıyorum ama paspas için aldırdığınıza göre ve adından da anlaşılacağı üzere quarterner amonyum bileşiği olmalı.eğer öyle ise onu paspaslarda 1/100 ölçekte kullanabilirsiniz.paspas aşırı kirlenmedikçe onu gün içinde değiştirmenize gerek yok.her gün tazelemeniz yeterli olur.quac'ın etkisi çok uzun süreli olduğundan mutfak ekipmanında kullanmayınız.özellikle pastanede mayalı bir şeyler üretiyorsanız kalıntısı mikroplarınıza zarar verebilir (teorik olarak.)
    quarterner amonyumlu deterjanınızı paspasların dışında duvar fayanslarında ve zeminde de kullanabilirsiniz.küf-maya grubu canlılara karşı çok etkilidir.üstelik klor gibi pis kokmaz.sadece mutfak ekipmanında teorik olarak risklidir.kolay gelsin

    melekrdm ve mrymaydn bunu beğendiler.

  3. #3
    zeyneppp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeyneppp çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.11.2007 Son online zamanı: 13.12.2011

    Mesajları
    60
    Konuları
    16
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    çok teşekkürler ....


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.12.2017, 14:45
  2. Ozonun Sebze ve Meyvelerde Dezenfektan Olarak Kullanımı
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan sqrault
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.04.2016, 13:35
  3. TESK: Parekende İçin Yasa Talebi Acil Çıkmalı
    Türkiye forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.02.2014, 04:00
  4. çikolata işletmesinde dezenfektan yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan jassejasse
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 08.03.2013, 07:36
  5. Çok Acil Kayıt Belgesi İçin Gerekli Evraklar
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan zeyneppp
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 14.09.2011, 11:54

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed