3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    blgbcr çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.10.2009 Son online zamanı: 21.10.2020

    Mesajları
    9
    Konuları
    9
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    405
    Harcanan
    14
    Kalan
    391

    Standart dimes lab stajı-süt ve meyve suyuna yapılan analizler

    Süt ve Meyve Suyu Analizleri

    ....


    Dimes 1958 yılında Mustafa Vasfi DİREN tarafından Türkiye’de var olan tarımsal kaynaklardan katma değer yaratarak, bu değeri Türk ekonomisine kazandırmak amacıyla kurmuştur
    1964 yılında gıda sektöründe bir yeniliğe imza atan Dimes, "Türkiye’nin ilk meyve suyu üreticisi" olmuştur. Dimes, Tokat şehir merkezinde 33.500 m²’lik bir alan üzerine kurulu, 16.000 m²’lik kapalı alanda faaliyet gösteren modern bir üretim tesisini ve 3.000 tonluk soğuk deposunu hizmete sokmuştur. Dimes, 10 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde tamamladığı, İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasını devreye sokmuştur. Bu tesis, dünyada meyve suyu üreten fabrikalar arasında, teknik donanım açısından ilk 10 tesis içinde gösterilmektedir.

    Türkiye’nin ilk vidalı kapaklı karton ambalajını pazara sunmuş ve “Sitrik Asit (E330) katkısız” ilk meyve suyunu üretmiştir. Türkiye meyve suyu ve nektar pazarında lider olmuştur. ISO 14001 Çevre Yönetim ve HACCP belgelerini alarak dünya standartlarında üretim yaptığını bir kez daha kanıtlamıştır. Yaptığı marka iletişim çalışmalarıyla iki yıl gibi kısa bir sürede, Türkiye’de meyve suyu denilince ilk akla gelen marka olmuştur. Türkiye’nin ilk fonksiyonel meyve suyunu ve ilk light meyve suyunu üretmiştir.

    Diğer Bir Dimes Staj Raporu :


    http://www.forumfood.net/showthread.php?t=10744




    Dosya Türü : doc

    Dosya Şifresi :www.forumfood.net


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 84.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 133 Kez






  2. #2
    001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    001
    001 çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.06.2009 Son online zamanı: 25.02.2021

    Mesajları
    337
    Konuları
    94
    Eklentileri
    60
    Kredisi
    3068
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    paylaşım için teşekkürler ancak çıkartılacak dosya yok uyarısı aldım ilgilenebilirmisiniz lütfen...


  3. #3
    foodeengg çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.11.2019 Son online zamanı: 03.11.2019

    Mesajları
    3
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    4
    Kalan
    1
    dosya açılmıyor ilgilenir misiniz


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Saf Meyve Suyuna Şeker Katılamayacak
    Mevzuat forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.01.2014, 07:42
  2. Ekmekde Yapılan Analizler
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan elifbusra
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.10.2013, 19:15
  3. pekmeze yapılan analizler
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan sss
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 02.12.2010, 18:08
  4. Kola - Meyve Aromalı Gazozlar ve Yapılan Analizler
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 11.09.2009, 12:16
  5. Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Analizler
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.09.2008, 23:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed