1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
04.12.2012, 09:08 #1
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 1
- Kredisi
- 55
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 55
Domates Salçası Üretim Tesisi Sanayi Profili
: Domates Salçası Üretim Tesisi Sanayi Profili [/TD][/TR]
: Word [/TD][/TR]
: Sanayi Araştırma ve Geliştirme Genel Müdürlüğü
İÇİNDEKİLER
1. BÖLÜM: EKONOMİK DEĞERLENDİRME
- Yatırımın Konusu............................................ .................................................. ................. 1
- Üretilecek Mal ve Hizmetler......................................... .................................................. .... 1
- Pazar Durumu............................................ .................................................. ..................... 1
1.3.1. Üretim ve Talep Durumu .................................................. ............................................... 2
1.3.2. İthalat ve İhracat Durumu............................................ .................................................. .... 2
2. BÖLÜM: TEKNİK DEĞERLENDİRME
2.1. İstihdam Durumu .................................................. .................................................. ......... 3
2.2. Üretim Teknolojisi .................................................. .................................................. ......... 3
2.3. Üretim Akış Şeması .................................................. .................................................. ...... 4
2.4. Makina ve Teçhizat .................................................. .................................................. ....... 5
2.5. Üretim Kapasitesi .................................................. .................................................. ......... 6
2.6. Çevre ve Sağlık Problemleri....................................... .................................................. ..... 7
2.7. Termin Plânı ……………………………………………………………………………………. 7
3. BÖLÜM: MALİ DEĞERLENDİRME
- Sabit Yatırım Tutarı .................................................. .................................................. ....... 8
- Yıllık Giderler .................................................. .................................................. ................ 9
- Amortismanlar .................................................. .................................................. .............. 9
- İşletme Sermayesi .................................................. .................................................. ....... 10
- Toplam Yatırım Tutarı .................................................. .................................................. ... 11
- Projenin Finansmanı .................................................. .................................................. .... 11
- Maliyet Tablosu........................................... .................................................. ..................... 12
- Proforma Gelir Gider Tablosu........................................... ................................................ 12
- Yatırımın Ekonomik Ömrü.............................................. .................................................. . 13
- Yatırımın Ön Değerlendirmesi .................................................. ........................................ 13
- Yatırımın Kârlılığı......................................... .................................................. ..................... 13
- Sermayenin Kârlılığı .................................................. .................................................. ...... 13
- Tam Kapasitede Net Katma Değer .................................................. ................................ 14
- Kişi Başına Yatırım Tutarı .................................................. ............................................... 14
- Yatırımın Geri Dönüş Süresi .................................................. ........................................... 14
- BÖLÜM: EKLER
Makina ve Teçhizat İle İlgili Bilgi Alınabilecek Kuruluşlar .................................................. ....... 15
:
Konu Nuran AYDEMİR tarafından (04.12.2012 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.
Advertising
Advertising