3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen seda1988

Konu: domates salçası üretiminde HACCP uygulamaları sunumu

  1. #1
    seda1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seda1988 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.11.2009 Son online zamanı: 12.05.2011

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    267
    Harcanan
    0
    Kalan
    267

    Standart domates salçası üretiminde HACCP uygulamaları sunumu

    Dosya Türü: ppt

    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 571.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 263 Kez





    snm.akb bunu beğendi.

  2. #2
    busracan çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.12.2015 Son online zamanı: 19.03.2016

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    Merhaba dosyayı indirdiğim zaman benden şifre istiyor ama ne şifresi kullanacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?


  3. #3
    y.cakmak çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.12.2015 Son online zamanı: 02.11.2016

    Mesajları
    4
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105
    Alıntı busracan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba dosyayı indirdiğim zaman benden şifre istiyor ama ne şifresi kullanacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?


    www.forumfood.netşfre bu link bunu indirdiğin dosyaya şifre kısmına yaz


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Üzüm Şarabı Üretiminde HACCP Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan bluemajor
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 16.02.2020, 15:49
  2. Domates Salçası Üretiminde Konsantre Etme, Bull ve Çalışma Sistemi, Evaporatör
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan bugboys
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.10.2016, 03:19
  3. Kaşar Peyniri Üretiminde Haccp Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan saherdener5
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.06.2016, 01:06
  4. Yoğurt Üretiminde HACCP Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan zeRklinq
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 11.03.2015, 11:46
  5. Poğaça üretiminde HACCP uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan evolution
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15.03.2010, 15:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed