1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    sibelcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibelcan çevrimdışı Üyelik tarihi: 11.07.2009 Son online zamanı: 26.02.2017

    Mesajları
    12
    Konuları
    7
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Post domates salçasında yapılan analizler

    DOMATESLERDE 4-CPA (4-klorofenoksiasetik asit) KALINTI MİKTARI TAYİNİ

    01. Yöntemin Prensibi
    02. İzlenecek Yollar
    03. Tanımlar
    04. Kullanılan Alet-Ekipman ve Aksesuarlar
    05. Kullanılan Kimyasallar
    06. Deneyin Yapılışı
    06.01. Metot kalibrasyonu
    06.02. Kolon Performansının Saptanması
    06.03. Esterifikasyon
    06.04. Esterifikasyonun Uygulanabilirliği
    06.05. Jel Kromatografik Elusyon Sınırlarının Saptanması
    06.05.01. Jel Kromatografın hazırlanması (GPC)
    06.05. 02. GPC Elusyon sınırlarının saptanması
    06.06. Numune Çalışması
    06.06.01. Ön işlemler
    06.06.02. Hidroliz
    06.06.03. Ekstraksiyon
    06.06.04. Ekstraktın temizlenmesi
    06.06.05. Esterifikasyon
    06.07. GC-ECD ANALİZİ
    06.08. DOĞRULAMA
    07. Hesaplamalar
    08. GÜVENLİK VE SAĞLIK UYARILARI
    09. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR




    -------------------------------------------


    SİYAH LEKE TAYİNİ



    1.AMAÇ VE KAPSAM:

    Bu metot domates salçasının doğal yapısında olmayan siyah lekelerin tayinini kapsar.

    2.PRENSİP:

    Beyaz bir zemin üzerine yayılan belli miktar salçadaki siyah lekelerin göz ile sayılmasıdır.

    3.ALET VE EKİPMANLAR

    • Analitik Terazi


    Devamı....

    Dosya Türü: Doc
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 20.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 116 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Domates Salçasında Ağır Metal Tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 31.07.2015, 12:31
  2. domates salçasında tehlike analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan sümay
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.04.2015, 15:41
  3. Domates ve Biber Salçasında Kalite Özellikleri
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan nietzsche1994
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.04.2015, 21:34
  4. domates salçasında kalite kriterleri
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan ay_dil
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.08.2010, 16:48
  5. Domates Salçasında Kül Tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.08.2007, 02:07

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed