2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen cgr_ser

Konu: Dondurma üretimi yatirim projesi - hitit üni.

  1. #1
    cgr_ser çevrimdışı Üyelik tarihi: 02.12.2013 Son online zamanı: 21.03.2021

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    15
    Kalan
    190

    Post Dondurma üretimi yatirim projesi - hitit üni.

    : Dondurma üretimi yatirim projesi - hitit üni. [/TD][/TR]
    : Pdf [/TD][/TR]
    : - [/TD][/TR]



    İçindekiler

    ÖNSÖZ
    1.PROJENİN TANITIMI
    1.1.Projenin Özeti
    1.2.Projenin Gerekçesi
    1.3.Projenin Teknik Yönden Değerlendirilmesi
    1.4.Projenin Finansmanı
    1.5.İşletme Kapasitesi
    1.6.Proje Alanı Hakkında Genel Bilgiler
    1.6.1.Coğrafi Durum
    1.6.2.İklim Durumu
    1.6.3.Ulaşım Durumu
    1.6.4.Ekonomik Durum
    2.SÜTÜN İŞLETMEYE KABULÜ VE DONDURMAYA İŞLENMEDEN ÖNCE SÜTE UYGULANAN ÖN İŞLEMLER VE EKİPMANLARIN TANITIMI
    2.1.Çiğ Sütün Soğutulması
    2.2.Çiğ Sütün Nakledilmesi
    2.3.Süt miktarının belirlenmesi
    2.4.Çiğ Sütün Pompalanması
    2.5.Sütün Temizlenmesi
    2.6.Sütün Yağının Ayrılması
    2.7.Sütün Homojenizasyonu
    2.8.Sütün Standardizasyonu
    3.DONDURMA ÜRETİM AŞAMASI
    3.1.Dondurma Akım Şeması
    3.1.1.Kütle ve Enerji Denklikleri
    3.1.1.1.Toplam Kütle Denklikleri
    3.1.1.1.1.Karıştırma ve Ön Isıtma
    3.1.1.1.2.Homojenizasyon
    3.1.1.1.3.Pastörizasyon
    3.1.1.2.Toplam Enerji Denklikleri
    3.1.1.2.1.Ön Isıtma(58°C)
    3.1.1.2.2.Homojenizasyon (73°C)
    3.1.1.2.3.Pastörizasyon (83°C)
    3.2.Dondurma Yapımında Kullanılan Ham maddeler-Yardımcı Maddeler ve Özellikleri
    3.2.1.Süt Yağı
    3.2.2. Yağsız Süt Kuru Maddesi Kaynakları
    3.2.3.Şeker
    3.2.4.Stabilizatörler
    3.2.5.Emülgatörler
    3.2.6.Su ve Hava
    3.3.Miksin Hazırlanması
    3.3.1. Miks Hesaplama Aşamaları
    3.4.Üretim
    3.4.1.Miks Hesabı
    3.4.2.Miks Ham Maddelerinin Tartımı ve Karıştırılması
    3.4.3.Homojenizasyon
    3.4.4.Pastörizasyon
    3.4.5.Soğutma
    3.4.6.Olgunlaştırma (Dinlendirme)
    3.4.7.Miksin Dondurulması
    3.4.8. Ambalajlama
    3.4.9.Sertleştirme
    3.5.Dondurma Üretiminde Kullanılacak Ekipmanlar
    3.5.1.Pastörizatör
    3.5.2.Homojenizatör
    3.5.3.Soğutma Tankı
    3.5.4.Ambalajlama Makinası
    3.5.5.Sertleştirme Dolapları
    4.PROJE FAALİYETLERİ
    4.1.Yatırım Giderleri
    4.2. İşletme Giderleri
    4.3. İşçilik Ve Personel Giderleri
    4.4. Yardımcı Kullanım Kaynakları
    4.5. Ambalaj Giderleri
    4.6. Diğer Giderler
    4.7. Yıllık İşletme Giderleri Toplamı
    Ambalaj Giderleri
    4.8. Yıllık İşletme Gelirleri Toplamı
    4.9.Yıllara Göre Enflasyon Göz Önüne Alınarak Öngörülen Birim Maliyetler
    4.10.Başabaş Noktası Grafiği
    KAYNAKLAR


    Devamı...
    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.39 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 166 Kez





    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (25.12.2013 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.
    yusufcukur, mithatt ve baharelcicek bunu beğendiler.

  2. #2
    dudek2000 çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.03.2012 Son online zamanı: 03.11.2016

    Mesajları
    26
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105
    Teşekkürler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Eti Gıda Staj raporu (Hitit Üniversitesi)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan cgr_ser
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 28.05.2020, 22:21
  2. Dondurma Üretimi Yatırım Projesi
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan uea0725
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.07.2015, 21:44
  3. Dondurma Üretimi (MEGEP)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uzman_can
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.05.2010, 16:22
  4. dondurma üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan tomak_15
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.12.2009, 19:07
  5. Dondurma üretimi (ingilizce)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan yemek
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.03.2008, 21:10

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed