3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen sercu5435

Konu: Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları

  1. #1
    sercu5435 çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.03.2011 Son online zamanı: 12.03.2011

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Post Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları


    Dondurma;Türk Standartları Enstitüsünün 4265’nci maddesine göre krema ve diğer uygun süt ürünleri, içilebilir su, yumurta, sakkaroz ile çeşni maddeleri ve katkı maddelerinin belirli oranlarda karıştırılması ve pastörize edilmesinden sonra tekniğine uygun olarak hazırlanan bir süt ürünü olarak tanımlanmaktadır.

    DONDURMA ÇEŞİTLERİ

    1) Aroma ve İlave Edilen Çeşni Maddelerine Göre

    2) Yapım Tekniğine Göre

    3) Diyabetik ve Diyetetik Dondurmalar

    4) TSE’ye göre dondurma tipleri

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 952.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 59 Kez





    the jager bunu beğendi.

  2. #2
    BAHADR123 çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.12.2018 Son online zamanı: 06.12.2018

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    3
    Kalan
    2
    dosyanın şifresini nerden bulucaz


  3. #3
    Sorumlu Yönetici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sorumlu Yönetici çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.02.2007 Son online zamanı: 01.06.2021

    Mesajları
    167
    Konuları
    17
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    106
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı BAHADR123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosyanın şifresini nerden bulucaz
    Yukarıda, indir butonunun yanında. Mavi yazıyor, bir link...


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 10
    Son Mesaj: 30.09.2016, 11:32
  2. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 17.11.2015, 15:25
  3. Hamsi Marinasyonunda Kritik Kontrol Noktaları (KKN)
    Su Ürünleri forum içinde, yazan gokhanozdemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.04.2011, 22:43
  4. HACCP tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan mataaimasho
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.10.2009, 22:58
  5. Kritik Kontrol Noktaları için bir öneri
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 01.07.2007, 11:49

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed