3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Lisans Üye
    Üyelik tarihi
    06 Apr 07
    Yaş
    39

    Mesajları
    448
    Konuları
    28
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    Merhaba,
    Dondurulmuş balık üretimi yapan bir firmada ne gibi tehlikrele karşı kontrol noktaları konulmalıdır?Mikrobiyolojik kontrolü sağlayabilmek içn hangi parametreler uygulanmalıdır?Yapılan işlem basamakları;balığı bayıltılması, Gövdenin yarılması, kanın buzlu suda akıtılması, iç organ alınması, dondurma ve paketleme olarak kabaca açıklanabilir.Bu konu üzerinde tehlike analizi, CCP noktaalrının belirlenmesini sağlamalıyım kısaca bir HACCP planı hazırlıycam bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum.


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    10 Apr 07
    Yaş
    36

    Mesajları
    96
    Konuları
    16
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Cevap: Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=617328

    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=33366

    Güzel dökümanlar sanırım işine yarar kolay gelsin.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 Apr 20

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0

    Standart Cevap: Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    bana da yardımcıı olur musunuz

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. ögp-tehlike analizi hakkında yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan kerem
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 10-04-2008, 16:58
  2. Tehlike Analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan N_KONUKCU
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 27-02-2008, 10:19
  3. Döner Ürünleri Tehlike Analizi Çizelgesi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-11-2007, 11:28
  4. Köftelik Ürünler Tehlike Analizi Çizelgesi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-11-2007, 11:27
  5. Toz Aşure Tehlike Analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-11-2007, 01:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed