4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni
  • 5 gönderen mohikan
  • 1 gönderen

Konu: dondurulmuş mantı için haccp uygulaması

  1. #1
    mohikan çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.11.2009 Son online zamanı: 28.08.2018

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    6
    Kalan
    249

    Standart dondurulmuş mantı için haccp uygulaması

    manti üretiminde iki farkli yöntem vardir


    nDONDURULMUŞ MANTI


    nKURUTULMUŞ MANTI


    1. DONDURULMUŞ MANTI

    ÜRÜN TANIMI: Buğday ununun su ile tekniğine uygun olarak yoğurulması ile elde edilen %30 nemli hamurun küçük kareler halinde kesilip, içine kıyma, yumurta,soğan,baharat ve margarin karışımının konulduktan sonra kapatılıp -40ºC de dondurulması ile elde edilen üründür.


    Dosya Türü: ppt

    Dosya Şifresi: www.forumfood.net

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 61.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 192 Kez





    yusufcukur, mieido, vethus ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    sema layıker çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.11.2017 Son online zamanı: 07.07.2020

    Mesajları
    3
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    19
    Kalan
    36
    Alıntı mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manti üretiminde iki farkli yöntem vardir


    ndondurulmuş manti


    nkurutulmuş manti


    1. dondurulmuş manti

    ürün tanimi: buğday ununun su ile tekniğine uygun olarak yoğurulması ile elde edilen %30 nemli hamurun küçük kareler halinde kesilip, içine kıyma, yumurta,soğan,baharat ve margarin karışımının konulduktan sonra kapatılıp -40ºc de dondurulması ile elde edilen üründür.


    dosya türü: Ppt

    dosya şifresi: www.forumfood.net




    link kirik görünüyor. Yardimci olabilir misiniz ? Ya da hala dondurulmuş end. Manti üretimi hakkinda haccp ve üretim detaylari olan birisi paylaşabilir mi ?


  3. #3
    Çiğdem Coşkun çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.06.2014 Son online zamanı: 07.11.2019

    Mesajları
    253
    Konuları
    1501
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı sema layıker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    link kirik görünüyor. Yardimci olabilir misiniz ? Ya da hala dondurulmuş end. Manti üretimi hakkinda haccp ve üretim detaylari olan birisi paylaşabilir mi ?
    dosyada bir sorun bulunmuyor, kontrol edildi. dosya indirme alanında bulunan indir butonuna tıklayarak dosyayı kaydedin. indirdiğiniz rar dosyasının içeriğine ulaşmak için sizden şifre isteyecektir. şifre de dosya indirme alanında bulunan indir butonu yanında yazmaktadır. forumdaki tüm dosyaların şifresi aynıdır. kopyala-yapıştır yapmayınız, elle yazınız.
    şifre: www.forumfood.net

    sema layıker bunu beğendi.

  4. #4
    sema layıker çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.11.2017 Son online zamanı: 07.07.2020

    Mesajları
    3
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    19
    Kalan
    36
    Alıntı Çiğdem Coşkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosyada bir sorun bulunmuyor, kontrol edildi. dosya indirme alanında bulunan indir butonuna tıklayarak dosyayı kaydedin. indirdiğiniz rar dosyasının içeriğine ulaşmak için sizden şifre isteyecektir. şifre de dosya indirme alanında bulunan indir butonu yanında yazmaktadır. forumdaki tüm dosyaların şifresi aynıdır. kopyala-yapıştır yapmayınız, elle yazınız.
    şifre: www.forumfood.net
    teşekkür ederim çiğdem hanım


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dondurulmuş Mantı ve unlu Mamuller Üretimi
    Dondurulmuş Gıdalar forum içinde, yazan çilem
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 16.12.2015, 17:03
  2. ekmekte haccp uygulaması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan alis
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.10.2013, 22:07
  3. erişte, yaş mantı, kuru mantı
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan nejla
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.05.2011, 17:04
  4. HACCP uygulaması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan brncet
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.02.2010, 10:13
  5. Dondurulmuş milföy,pizza,mantı üretimi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan lepidoptera
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 25.11.2007, 15:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed